Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 715
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте, момичета.

Присъединявам се към вас с моята история. Ноември 2024-та бях неправилно (се оказа в последствие) диагностицирана с поликистозни яйчници, което ме доведе обратно в гинекологичния кабинет след 6 месеца ''лечение'', само че при друг лекар. Поликистоза нямам, но цитонамазката ми излезе IIIA група ''нискостепенна плоскоепителна лезия, съдържаща HPV/лека дисплазия CIN 1'', тестът ми за HPV беше позитивен, за съжаление, 16 и 39. Последва колпоскопия и биопсия. На колпоскопията докторката каза, че не вижда нещо ''кооой знае какво'', но взе проби и за биопсия днес, които тепърва ще чакаме 15 работни дни.

Въпросът ми към вас е свързан с HPV, а именно това, че ми предписа да си вземем и аз, и приятелят ми AHCC, които се оказаха голямо предизвикателство за намиране. Търсих, рових, търсих, рових. Повечето са мешани с някакви рибени масла вътре, а пък аз отделно пия крил ойл. Както и да е. Исках най-доброто, то пък се оказа, че мисията е направо невъзможна да се добереш до въпросната марка и все пак тук във форума намерих старо мнение, че д-р Карагьозов предписва AHCC на AminoUp, които се продават в аптечната мрежа, та в крайна сметка се обадих и поръчах.

Някой, който има повече опит с въпросните гъби, може ли да сподели дали 3-месечен прием евентуално би бил достатъчен? Схемата, която ми изписа АГ, е 1 месец х4 капсули на ден, след което 2 месеца х2 капсули на ден и след 6 месеца обратно при нея.  И също дали някой пие/е пил точно тези AHCC? Всъщност не разбрах каква е логиката да ги пием 3 месеца и след 6 да се върна при нея.

https://imunoterapia-ahcc.com/

# 541
Логиката е, че на тялото му трябва време да елиминира вируса.

# 542
Сега от вас разбирам, че има капсули Папилокеър, аз знам само за гелчетата и тях съм слагала.
Всъщност каква е разликата? Че са по-ефективни или какво?

# 543
  • София
Въпросът ми към вас е свързан с HPV, а именно това, че ми предписа да си вземем и аз, и приятелят ми AHCC, които се оказаха голямо предизвикателство за намиране. Търсих, рових, търсих, рових. Повечето са мешани с някакви рибени масла вътре, а пък аз отделно пия крил ойл. Както и да е. Исках най-доброто, то пък се оказа, че мисията е направо невъзможна да се добереш до въпросната марка и все пак тук във форума намерих старо мнение, че д-р Карагьозов предписва AHCC на AminoUp, които се продават в аптечната мрежа, та в крайна сметка се обадих и поръчах.

Някой, който има повече опит с въпросните гъби, може ли да сподели дали 3-месечен прием евентуално би бил достатъчен? Схемата, която ми изписа АГ, е 1 месец х4 капсули на ден, след което 2 месеца х2 капсули на ден и след 6 месеца обратно при нея.  И също дали някой пие/е пил точно тези AHCC? Всъщност не разбрах каква е логиката да ги пием 3 месеца и след 6 да се върна при нея.
И аз се бях впуснала да търся изчистена формула, без соя, рибни масла и други пълнители, и така стигнах до sunday.de, чрез препратка от английския сайт на AminoUp. Излязоха по-скъпо, и отделно ми беше малко трудно да "преведа" милиграмите от единия продукт към другия.
Като цяло имах подобрение в групата, без друго лечение. Сега август ми предстои ре-тест за HPV. Карагьозов точно това обясняваше - няма смисъл да се пуска повторен тест твърде скоро, понеже отнема време да се изчисти вируса.

# 544
Същия AHCC пиех и аз. Според мен 3м са малко,аз го пих 9м. Пиех по 2х2 капсули през този период. Доволна съм.

# 545
  • София
Точно това исках да кажа, че не съм убедена дали 3 месеца прием е достатъчен. Сутрин на гладно ли го пиете?

# 546
И на мен ми го изписаха 1 месец по 4табл.на ден и 2м по 2 .Аз го пих 6м.Положителна съм за Hpv 16.

# 547
  • София
И на мен ми го изписаха 1 месец по 4табл.на ден и 2м по 2 .Аз го пих 6м.Положителна съм за Hpv 16.

Все още сте положителна въпреки добавката?

# 548
Не съм се изследвала още лекаря ми каза след 9м.да пусна контрола да видим дали се е изчистил вируса

# 549
Здравейте, има ли сред вас някой с жлезиста/гландуларна форма на ка ин ситу? Изчистено е до здраво, но много се притеснявам...

# 550
Здравейте,от близо две години живея в София и не знам към лекар да се обърна.може ли да ми препоръчате лекар в София,за преглед и цитонамазка ,в менопауза от близо 2 години съм,а не съм ходила на гинеколог от .......не помна колко години.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 12:12 от Aadii

# 551
Здравейте. Миналата година бях запазила час за д-р Илиан Иванов(Варна),който няма да използвам. Ако някоя дама го желае- 31.07 17:40ч платен преглед в МЦ Медикал плюс.

# 552
Здравейте, дами! Случая ми е следният: В края на май ми е пусната цитонамазка и излезе |||а група без HPV. Доктора ми препоръча да слагам глобули Полижинакс 12 дни и след това да повторим изследването. Преди седмица пуснах нова цитонамазка и излезе | група, което ми изглежда невероятно, защото аз никога не съм имала такъв резултат, докторът сякаш и той се усъмни. Възможно ли е това и някой имал ли е такъв случай?

# 553
Момичета HPV само с цитонамазка ли се изследва? Имам подуване и ранички на езика от известно време и четох, че може да е симптом на вируса.

# 554
Не, само със специални тестове.

Общи условия

Активация на акаунт