Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
За течението бих направила Фемфлор + в Геника, за доста повече неща гледа в сравнение с микробиологията. Преди години ми откриха уреаплазма така.
За дисплазията - зависи от лекаря, може да предложи lletz, аз бих се доверила на Карагьозов и Крумов, видях, че там се следите.

# 391
Здравейте, аз да пиша, как се развиха нещата при мен.
След цитонамазка 2c, биопсия, цин1, и отрицателен ХПВ и раничка на шийката от 9-10г. Вчера минах при д- р Крумов, за юнение. Според него, само следим нещата, не правим нищо. След година на контрола. Нямало нищо протеснително засега.
И сега, имам записан час за него за 10, който ще освободя. Ако някой иска, ще изчакам. Преди да го освободят. Нека пише

# 392
  • София
За информация и на останалите - в млада възраст сте вероятно?

# 393
На 35, не много, знам ли?
Аз очаквах,лееетс, но той беше категоричен.

# 394
  • София
Ами не сте над 40, а и лекарите знаят най-добре, като няма ХПВ активен сигурно и това влияе.

# 395
Здравейте, аз да пиша, как се развиха нещата при мен.
След цитонамазка 2c, биопсия, цин1, и отрицателен ХПВ и раничка на шийката от 9-10г. Вчера минах при д- р Крумов, за юнение. Според него, само следим нещата, не правим нищо. След година на контрола. Нямало нищо протеснително засега.
И сега, имам записан час за него за 10, който ще освободя. Ако някой иска, ще изчакам. Преди да го освободят. Нека пише

Същото като при мен (на 27г. съм) и на мен др.Оручева каза нищо страшно, следим и толкова

# 396
Момичета, а колко време продължи това кървене и зацапване при вас?

Здравейте момичета,
Вече съм ден 8 след летз и до сега имах основно зацапване различни цветове и само няколко капки кръв през тези дни, но днес се появи кървене, все още не ми изглежда много обилно но е между ярко и бледо червено и повече от миналите дни и много се притесних, нормално ли е или да се обадя до болницата?

# 397
  • София
Тъга, няма правила. До три месеца всякакво зацапване, течение, което не е по-обилно от нормална менструация и няма болка е в рамките на нормалното.

# 398
Здравейте аз съм втори месец след LLETZ и ми се появи някакво воднисто бяло течение , пусках микробиология излезна чисто.Лекарката каза да не се притеснявам че може да е от процедурата ама аз те съм много сигурна.Някой друг дали е имал подобно течение

# 399
Нормално  е, лимфа от лигавицата.

# 400
Здравейте, момичета ! Преди три месеца правих LEETZ, след който не показа, че е изрязано до здраво. Лекаря ме уверява, че е, но на мен ми се иска да направя консултация и с друг лекар, защото миналата седмица имах отново зацапване след полов контакт. Избрах Крумов и запазих час за 08.07., като тогава ще станат точно два месеца от последната цитонамазка. Дали няма да е рано за нова ? Ако може да споделите и цената за прегледа с колпоскопия и цитонамазка каква е във Вита, за да се подготвя. Благодаря ви предварително !

# 401
Преглед с колскоп без цито, 160лв. Информация от преди 3 дни, при Крумов.

# 402
Преглед с колскоп без цито, 160лв. Информация от преди 3 дни, при Крумов.

Благодаря ! ☺

# 403
Какво значи “не показа, че е до здраво, но лекарят ме уверява, че е”? Какво казва патологът?

# 404
Какво значи “не показа, че е до здраво, но лекарят ме уверява, че е”? Какво казва патологът?

С патологът не съм говорила. Имам само резултат от хистология, на който не пише, че върхът на конуса е чист. Може разбира се и да не трябва да пише задължително, нямам представа. Точно заради това искам да потърся още едно едно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт