Втора бледа черта на теста за бременност

• 46 316
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 1 005
Симптомите при овулация също може да бъдат с болезнени гърди, болки в яйчниците както и леки зацапвания в някои случаи. За бременност и дума неможе да става в 16 ден от цикъла.

# 1 006
Дуфастонът по принцип се ползва за подтискане на овулация. Когато правя стимулации, ми го изписват паралелно, за да държи Лх нисък и да предотврати овулация. Нямам идея може ли да се случи все пак, но на 16ти ден от цикъла да има симптоми на бременност - съвсем не може.

# 1 007
Аз съм с поликистоза и забременях с дуфастон по схема, но го пиех от 17 ден за 7 дни (по спомен). Аз също знам, че когато целта е забременяване, дуфастон трябва да се приеме след като е настъпила овулацията.
Може и да има друга логика във вашата схема, но за пръв път чувам някой да приема прогестерона в началото на цикъла.
Пожелавам Ви успех и скоро да пратите тест с две чертички 😊

# 1 008
Здравейте! Някои от вас ми бяха писали да изчакам няколко дни и да направя тест. От вчера започнах да си правя тестове. На вчерашния тест имаше съвсем лека втора чертичка – много, много бледа.
Днес се вижда малко по-добре. Прикачвам снимки – първата е направена на 4–5-ата минута, а втората е може би на 10-ата минута.Сега се чудя дали не си въобразявам или наистина има втора черта. Според мен е много рано за положителен резултат. Овулацията не е проследена, затова се питам дали пък не е била по-ранна.
Какво мислите?
Изпращам ви как се вижда през негативната камера.

Последна редакция: пн, 01 юни 2026, 13:25 от 🌸🧸Анна🌸🧸

# 1 009
  • София
Ако розовее, значи е положителен Simple Smile

# 1 010
Здравейте! Някои от вас ми бяха писали да изчакам няколко дни и да направя тест. От вчера започнах да си правя тестове. На вчерашния тест имаше съвсем лека втора чертичка – много, много бледа.
Днес се вижда малко по-добре. Прикачвам снимки – първата е направена на 4–5-ата минута, а втората е може би на 10-ата минута.Сега се чудя дали не си въобразявам или наистина има втора черта. Според мен е много рано за положителен резултат. Овулацията не е проследена, затова се питам дали пък не е била по-ранна.
Какво мислите?
Изпращам ви как се вижда през негативната камера.
Има чертичка. Може да си направите кръвен тест. Той и най - точен. Може да го повторите след 48 часа да видите дали има покачване.
 За преглед ще трябва да изчакате, защото може още да не се вижда нищо. Пожелавам ви успех 😉

# 1 011
Момичета, до нас има аптека и любопитството ме човъркаше, та си казах: „Защо да не взема тест и от друга марка?“ 😊 Взех този и го направих преди малко. Вече е следобед, а втората чертичка я забелязах почти веднага – до 3–4 минути вече се виждаше съвсем ясно. На живо си е розова.Извинявам се за честото качване днес, просто съм супер развълнувана!  Много ще ми помогнат вашите мнения и коментари.Благодаря ви! ❤

# 1 012
Честио!

# 1 013
Благодаря! ❤Но все още не знам дали да се зарадвам. Ще изчакам още 2–3 дни

# 1 014
Положителни изглеждат, най-добре проследете ЧХГ през 48ч. Успех!

# 1 015
Момичета, до нас има аптека и любопитството ме човъркаше, та си казах: „Защо да не взема тест и от друга марка?“ 😊 Взех този и го направих преди малко. Вече е следобед, а втората чертичка я забелязах почти веднага – до 3–4 минути вече се виждаше съвсем ясно. На живо си е розова.Извинявам се за честото качване днес, просто съм супер развълнувана!  Много ще ми помогнат вашите мнения и коментари.Благодаря ви! ❤

И аз бях така в началото. За 3 дни направих 3 или 4 теста, за да съм сигурна.

# 1 016
Здравейте, вчера следобед си направих тест, след 4 дни закъснение. Теста е на Presto. Вижда ми се че има втора черта ( ще прикача снимка). Днес сутринта направих нов тест, само че на Sure Check и нищо.. Та според вас тази линия изпарителна ли е?

# 1 017
Вероятно не сте бременна, щом surecheck е показал отрицателен резултат. На 4 дни закъснение трябва да има видима черта на всеки тест. Изчакайте 2 дни и направете нов тест на друга марка или кръвен тест.

# 1 018
Щом surechek  е отрицателен значи не сте. Престо не стават, можете да прочетете по-ранни коментари..
Здравейте, вчера следобед си направих тест, след 4 дни закъснение. Теста е на Presto. Вижда ми се че има втора черта ( ще прикача снимка). Днес сутринта направих нов тест, само че на Sure Check и нищо.. Та според вас тази линия изпарителна ли е?
Вероятно не сте бременна, щом surecheck е показал отрицателен резултат. На 4 дни закъснение трябва да има видима черта на всеки тест. Изчакайте 2 дни и направете нов тест на друга марка или кръвен тест.

# 1 019
Ако контралната черта е преди С и фолиото на теста е от матовите, значи сте си купили от прецаканата им партида. Говорих с тях и казаха уж, че ще опитат да ги изтеглят от пазара, но не вярвам

Общи условия

Активация на акаунт