Втора бледа черта на теста за бременност

• 30 811
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
Стандартна изпарителна черта на Клиър блу. На такова закъснение щеше да свети.

# 106
Здравейте момичета този сутрин повторих теста и вече е с по-ясна черта.

# 107
Здравейте момичета този сутрин повторих теста и вече е с по-ясна черта.
Да, вижда се! Може да направите и кръвен тест, за да сте сигурна.

# 108
Здравейте, нуждая се от вашето мнение! Днес съм на 13 ден след инсеминация. Правих вчера тест на 25.05 и днес на 26.05 . Вчерашния тест беше с по ясна черта. Прикачвам снимки. Моля за вашето мнение!

# 109
Bebe33,бих съветвала да направите кръвен.
Голяма разлика за един ден...

# 110
  • Sofia
Здравейте, нуждая се от вашето мнение! Днес съм на 13 ден след инсеминация. Правих вчера тест на 25.05 и днес на 26.05 . Вчерашния тест беше с по ясна черта. Прикачвам снимки. Моля за вашето мнение!
Слагали ли сте тригър инжекция? Попринцип би трябвало да се е изчистила вече, но всеки организъм е различен, а и от дозите зависи. Опция 1: Още се чистите от тригъра. Опция 2: Биохимична. За всеки случай направете кръвни да проследите през 48 часа.

# 111
Слагали ли сте тригър инжекция? Попринцип би трябвало да се е изчистила вече, но всеки организъм е различен, а и от дозите зависи. Опция 1: Още се чистите от тригъра. Опция 2: Биохимична. За всеки случай направете кръвни да проследите през 48 часа.
Нямам инжекция! Преди малко направих и друг на друга марка. Прилагам снимка

# 112
  • Sofia
Нямам инжекция! Преди малко направих и друг на друга марка. Прилагам снимка
Не можем да ви кажем какво се случва на базата на снимки. Направете си кръвния тест - и без друго след репродуктивни процедури се препоръчва точно отчитането с кръвен тест след 12-13 ден. Ако днес е 13 - направете го сега и след 2 дена. Така ще имате яснота как се движат нивата на хормона.

# 113

Здравейте! Според вас има ли нещо?

# 114

Имате ли закъснение? Кой ден от цикъла сте? Аз не бих казала, че е положителен твърде беди са, зависи на кой ден сте.

# 115

Имате ли закъснение? Кой ден от цикъла сте? Аз не бих казала, че е положителен твърде беди са, зависи на кой ден сте.
ПРМ беше на 03.05. Престои ни поредното инвитро. Днес си купих тест и реших ей така да ги направя.  Нищо не очаквах да видя. Според мен това са изпарителни черти

# 116
Здравейте! След ембриотрансфер съм на бластоцист. Днес ми е 7-ми ден.
На 5-ти ден от трансфера си пуснах ЧХГ, което беше с резултат 4.9 mIU.
На 6-ти ден и на 7-ми си направих уринарни тест лентички, които са с чувствителност 10 mIU и в рамките на 5 мин се появиха двете бледи черти.
Горният тест е от 6-ти ден, а долният от 7-ми (днес). И двата теста са правени по едно и също време сутринта. Днес ще пусна още едно ЧХГ, за да видя как се движат нещата, но въпросът ми е - тези тест ленти възможно ли е да хващат наситеност в урината под 10 mIU и ме притеснява, че няма значителна промяна в насищането на чертите за 24 часа.

Таймираща инжекция имам поставена преди 14 дни.

# 117
  • Sofia
Щом е била преди 14 дни таймиращата, би трябвало вече да се е изчистила. Направи си пак кръвно чхг да отчетеш стойностите, но като цяло в началото не очаквай да виждаш голяма разлика в наситеността на уринарните тестове за 24 часа. Поне през 48 ги прави. Желая успех и все пак имай в предвид, че доста раничко си ги направила - не очаквай още големи стойности.

# 118
Rouina, благодаря за отговора!

Пуснах си днес кръвен и резултатът е 17.59 mIU за ден 7.

Малко нисък ми се вижда, но ще повторя след 2-3 дни.

# 119
Здравейте, цикълът ми е беше на 02-09 май. Трябва да ми дойде след два дни. Тъй като правим опити за бебче нямам търпение и направих тест. Май виждам втора бледа чертичка, какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт