Втора бледа черта на теста за бременност

• 23 367
  • 532
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте искам да попитам според вас дали е положителен? Другата седмица съм и на лекар

# 91
Здравейте искам да попитам според вас дали е положителен? Другата седмица съм и на лекар
Веднага ли излезна втората черта

# 92

Да

# 93
  • Sofia
Положително са, но другата седмица е рано за преглед. Изчакай 10 дена закъснение поне и тогава. За по сигурно направи 2 чхг теста в лаболатория през 48 часа.

# 94

Да
Честито ,изчакай поне 10 дена и отиди на преглед .Моята втора беше много бледа след няколко дни отидох на първи преглед и видяхме само сакче ,след две седмици мисля някъде беше ме извика отново да чуем пулса .

# 95
Здравейте, от доста време чета из форума и днес вече събрах смелост да пиша. Моля за мнение. На 25.04 ми беше последната менструация, 30 дни продължителност, така че очаквам или не знам дали да очаквам 25.05 като първи ден за менструация. Нямам отклонения в продължителността на цикъла. Миналата година през май месец загубих бебе в шести месец. Въпреки това, желанието ми за дете е по-силно от страха, така започнахме нови опити този месец /овулация 11.05/. Поради мои лични страхове започнах доста рано да правя уринарни тестове, буквално ненормално рано и много добре знам, че не е правилно, но го направих. Започнах една седмица след овулацията. Така от неделя /18.05/ и до днес включително има втори бледи черти на тестовете, което е много странно, но е факт. Тестовете, които направих са на Престо и  Be.live. Всички тестове на престо отчитат втора бледа черта, тестовете на Be.live /и двете тестове касети/ също отчетоха втора бледа черта, забележима, но бледа. Вторите черти се проявяват до изпълване на реактива, тоест за около 30-40 секунди. Не мога логично да си обясня как е възможно и дали не е някаква дефектна партида на тестовете. Не приемам, че има бременност, струва ми се нереално и че нещо не е ок. Ще кача снимки на тестовете на Престо, имам две снимки. Всички тестове ги правя вечер, по това време. Моля за мнения и благодаря!

# 96
Да вижда се втора черта. Най-добре изчакайте закъснението. Може да сте имали ранна овулация. Една седмица след овулацията е доста рано. Аз също съм си правила седмица преди закъснението и беше отризцателен, а после положителен (след закъснението). Има вероятност да са се случили нещата, ако сте били с ранна овулация. Изчакайте няколко дни и ще разберете. Стискам палци.

# 97
Здравейте, момичета!
Днес съм на 10-ти ден след ембриотрансфер на 6-дневно ембрионче.
Още преди 4 дни започна силно главоболие, придружено с гадене.
На следващия ден остана само главоболието.
От няколко дни имам често уриниране, усещам се подута ниско долу, с тежест и напрежение, сякаш нещо притиска ниско в корема.
Имам и менструални болки, но без кървене.

Правила съм 4 теста в 4 последователни дни.
Вчерашният беше с най-ярка втора черта, а днешният е с доста бледа.

Какво мислите? Според вас положителни ли са тестовете?

# 98
  • Sofia
Здравейте, момичета!
От няколко дни имам често уриниране, усещам се подута ниско долу, с тежест и напрежение, сякаш нещо притиска ниско в корема.

След колко време се появи чертата? Така като гледам прогреса нещата не вървят на добре - може и биохимична да е. Най-добре ще разберете като направите кръвен ЧХГ тест в лаборатория 2 пъти през 48 часа.

# 99
Здравейте, момичета!

След колко време се появи чертата? Така като гледам прогреса нещата не вървят на добре - може и биохимична да е. Най-добре ще разберете като направите кръвен ЧХГ тест в лаборатория 2 пъти през 48 часа.

На 5–6-та минута се появява втората черта. В събота (на 12-ти ден след трансфера) трябва да направя кръвен тест.

# 100
Здравейте, момичета! Имам  нужда от вашето мнение за този тест, не съм сигурна в резултата.
Последна редовна МЦ-20.04
Средна дължина на МЦ-27-32дни.
Този месец бях с по-късна оволация на 8.05.
Реално днес ми е първият ден от закъснението, макар, че на календара ми пише че, е 6-ти ден закъснение.

# 101
  • Sofia
Много е бледа, може и от светлината да е, но ти препоръчвам щом има закъснение и има макар и много бледа чертичка - да си пуснеш кръвен ЧХГ тест през 48 часа (2 пъти) и да дебнеш за удвоение на стойностите.

# 102
Мисля след два дни да повторя теста. На живо е по-видима и е розова.

# 103
  • Sofia
Мисля след два дни да повторя теста. На живо е по-видима и е розова.
Ами ако се е появила до 5тата минута, много вероятно да е и положителен.

# 104
Здравейте,

За първи път пиша и се надявам на малко мнения:
Как Ви се струва този тест?Закъснява ми 7 дни, първите няколко теста бяха отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт