Втора бледа черта на теста за бременност

• 23 334
  • 532
  •   1
Отговори
# 75
Момичета някоя от вас знае ли за колко време се изчиства от тялото хориомон 10 000,т.е след колко време след поставянето му мога да видя реален резултат?Благодаря!

# 76
  • Sofia
Момичета някоя от вас знае ли за колко време се изчиства от тялото хориомон 10 000,т.е след колко време след поставянето му мога да видя реален резултат?Благодаря!
За колко време се изчиства точно не мога да ви кажа, понеже не съм го засичала, но в 2 цикъла от личен опит мога да кажа, че на 11 ден след инсеминацията (един вид 13 дена след хориомона) имах напълно отрицателни тестове. Единя от циклите 2 дена след това видях положителния резултат, но преди това беше на 100% отрицателен, така, че предполагам - 12-13 дена след инжекцията вече го няма в кръвта със сигурност, за по-рано не съм тествала.

# 77
Здравейте, може ли като имам цикъл да съм бременна, мъжът ми е в чужбина от края на януари преди да замине той имах цикъл в началото на месеца направихме секс и тн. Следващият месец имах цикъл на 07.02 , през март пак имах цикъл без проблем на 13.03 , понеже още уча и съм студентка имах изпити през април и ми закъсня около 15 дни цикъла. Направих тест излезе отрицателен резултата в събота го направих, в понеделник на 28.04 имах цикъл , но не бях си хвърлила теста и днес преди да го изхвърлям гледам втора черта мноогоо бледа даже не се вижда. Какво означава това ? Може ли да е цветна бременност или си въобразявам

# 78
Здравейте,11 дни след инсеминация това е кръвният ми тест,знам,че е рано,но според вас има ли шанс резултата да се повиши в идните дни ?

# 79
  • Sofia
Здравейте,11 дни след инсеминация това е кръвният ми тест,знам,че е рано,но според вас има ли шанс резултата да се повиши в идните дни ?
Защо толкова рано, че то имплантация ако е имало сигурно тъкмо се е случила. Избързала си доста. Направи на 13-14 ден нов тест за всеки случай. Може и да се качи, но може и да не се. От личен опит ще кажа, че на 11 ден имах отрицателен тест за бременност (домашен), но на 13ти светна положителен (макар и да последва биохимична след това). Та толкоз рано не може да се каже нищо.

# 80
Привет, може ли да се вярва на теста с втората черта ? Направен е един ден преди датата на цикъла с първа сутрешната урина. Sure check е направен след обяда:

Не знам колко коректни са тестовете на Vita Double Chech

# 81
Привет, може ли да се вярва на теста с втората черта ? Направен е един ден преди датата на цикъла с първа сутрешната урина. Sure check е направен след обяда:

Повторете утре сутрин с първа урина.

# 82
  • Бургас
Моята бледа чертичка, вече си е доста наситена 🥹 Последен цикъл на 08.03, април въобще не дойде

# 83
Simpliicity_,честито!

# 84

Откъде е закупен този Вита, доста положителен резултат за този период..

# 85

Откъде е закупен този Вита, доста положителен резултат за този период..

Ето от тук - https://maps.app.goo.gl/EqPiHvCBFcdkVDDd9

Водят го с чувствителност 10

# 86
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще опитам 🫣
С мъжа ми правим опити за бебче. Последната менструация беше на 17.04. На 28 бях на преглед и ми изписаха Хориомон 5000 IU еднократно, за да спукаме доминантен фоликул. От това би следвало овулация да е настъпила на 29.04. Знам, че е твърде рано и не знам защо, но реших днес да си направя тест (ей така, за спорта 😃), без изобщо да се замисля за тази инжекция. Но теста имаше втора бледа чертичка. Въпросът ми е това инжекцията ли е или е възможно нашето чудо да се е случило?

# 87
Според мен е от инжекцията. Мноооооого е рано. Още няма имплантация даже.

# 88
  • Sofia
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук, но ще опитам 🫣
С мъжа ми правим опити за бебче. Последната менструация беше на 17.04. На 28 бях на преглед и ми изписаха Хориомон 5000 IU еднократно, за да спукаме доминантен фоликул. От това би следвало овулация да е настъпила на 29.04. Знам, че е твърде рано и не знам защо, но реших днес да си направя тест (ей така, за спорта 😃), без изобщо да се замисля за тази инжекция. Но теста имаше втора бледа чертичка. Въпросът ми е това инжекцията ли е или е възможно нашето чудо да се е случило?

За жалост е почти със сигурност от хориомона, Той се чисти между 10-14 дни от кръвта. Много сте избързала с теста. Другото което е хориомона не гарантира, че овулацията е била на 29.04. Следили ли сте я с лентитчки?Обикновено тригърите работят 36/42 часа след поставянето им, следователно и самата овулация, ако е имало такава може да е била и на 30.04 или дори 01.05 според зависи кога е поставена инжекцията.

# 89
Много благодаря за бързите отговори! Не съм следила с лентички, казаха ми, че няма нужда. Поставихме я на 28.04 по обяд и заради това предполагам че на 29.04 вечерта до 30 на обяд е настъпила О.
Но все пак това бяха отговорите на които се надявах, за да не се надъхам излишно, тъй като в стари теми четох, че до седмица се разграждал. Просто имах нужда някой да ме приземи и да си седна на г.за 😊🙌🏼
Благодаря отново!

Общи условия

Активация на акаунт