Втора бледа черта на теста за бременност

• 23 284
  • 532
  •   3
Отговори
# 60
Здравейте! Поради голям стрес цикълът ми от Януари насам е нередовен - идва на 40-45дни. Според лекарката ( и направените изследвания) всичко е наред и е само в резултат на стреса.
С мъжа ми работим за бебче от няколко месеца. Последно ми дойде в началото на март, трябваше да дойде в началото на Април, но не дойде и аз бях отписала месеца. От няколко дни, обаче, забелязах киселини от каквото и да ям, реших на майтап да си направя тест и ...втората чертичка е по-бледа, но излезе още в момента на потапянето в урина. Реших, че тестът е дефектен и извадих втори от друга кутийка ( по два са, бях купила 2 кутии с по 2 теста). Резултатите и от двата са видими на снимката. Предвид, че не мога да засека закъснение, мислите ли, че е има шанс да съм бременна? Нали не ми се привиждат тези втори чертички и не приличат на изпарителни, щом са се появили веднага?

# 61
Как ще са изпарителни, като са се появили веднага, то няма време да с изпарят. Това си е положителен тест, честито

# 62
Как ще са изпарителни, като са се появили веднага, то няма време да с изпарят. Това си е положителен тест, честито
Днес направих нов, но на друга марка - Престо, уж пак същата чувствителност. За мен е отрицателен, дори бледа чертичка не се вижда Sad не знам как е възможно два теста вчера да са положителни, а днес да е отрицателен. Коремът ме боли ниско долу, но не усещам промяна в гърдите. Много ми е криво, бях се зарадвала вчера...

# 63
Привет!😊
Днес е първи ден от закъснение, правих Престо тест вчера и имаше бледа чертичка, не е изпарителна, защото се появи веднага. Много е бледа, но се вижда.

Днес повторих теста, но този път нямаше и бледа чертичка Sad
Чудя се дали има някаква възможност все пак, дали има смисъл да пускам кръвен и утре отново да правим тест?

Иначе цикълът си ми е редовен, следя си овулацията и започва някъде десетина дни след началото на цикъла. Нямам някакви оплаквания, но няколко месеца опити, това е първата бледа чертичка появила се и й се зарадвахме:)

Весели празници на всички! 🫶

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 12:21 от Daisy1211

# 64
Много странно, може би пробвайте друга марка

# 65
За съжаление Престо много често дават фалшиви черти. За да сте сигурни и да не се чудите има ли бременност или не, пуснете си утре по 1 кръвен тест. Там няма лъжа и измама.

# 66

Здравейте, положителен ли е този тест? Направен е 10 дни след овулация. Привижда ли ми се втората линия или наистина я има

# 67
Здравейте аз също виждам втора черта и ви желая успех от цялото си сърце 🙂. И не забравяйте да споделите след първия преглед, до тогава стискам палци .

# 68
И аз я виждам

# 69
Здравейте аз също виждам втора черта и ви желая успех от цялото си сърце 🙂. И не забравяйте да споделите след първия преглед, до тогава стискам палци .

Днес направих кръвен тест и резултатът е 55,1. Дано всичко е наред

# 70
1 ден след закъснение
Дали и положителен?
Резултати са отчетени до 4 мин

# 71
  • Sofia
1 ден след закъснение
Дали и положителен?

Положителни са, да. Честито и успех.

# 72
Благодаря ❤️
1 ден след закъснение
Дали и положителен?

Положителни са, да. Честито и успех.

# 73
Честно да ти кажа, вече не им вярвам на тези тестове. Аз бих повторила след ден-два.

# 74
  • Sofia
тинити - не знам какво да ти кажа, в повечето случаи ако е имало положителен тест за бременност е имало и бременност, ако си видяла такъв и след това ти е дошло - вероятно е била биохимична бременност. Аз март месец имах една такава. Веднага след като видях положителен тест отидох до лаболаторията да си пусна и кръвен (то така ме бяха и инструктирали понеже правихме инсеминация и искат да се отчита с кръвен), та се потвърди, че имаше завишен ЧХГ хормон, това че беше биохимична и след това ми дойде е друг въпрос. Мисълта ми е, че е по-вероятно да има фалшиво отрицателен тест, отколкото фалшиво положителен, ако е отчетен в правилнотот време (което е обозначено на теста, в повечето случаи мисля беше до 5тата минута).

Sibi1315 - За да си по-спокойна аз също препоръчвам да повториш с пъра сутрешна урина утре или в други ден или просто да пуснеш един кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт