Втора бледа черта на теста за бременност

• 18 134
  • 409
  •   1
Отговори
# 375
Аз виждам много бледа чертичка, с тези тестове никога не съм имала лъжливи положителни, всичките си бяха отрицателни категорично. Без изпарителни, без никакви линии изобщо

# 376
Аз бих си направила утре пак, може чертичката да стане по-видима

# 377
Аз бих си направила утре пак, може чертичката да стане по-видима

Лошото май е че аз ги правя не с първа урина

# 378
Ами вие преди закъснение ли го правите и колко дни? Той хормона се покачва, ако направите след 2 дни пак, трябва да е по-наситена, щом излиза сега не със сутрешна урина☺ пожелавам успех и стискам палци

# 379

Според вас има ли втора линия?

# 380
Аз поне я виждам, защото на същия тест по същия начин изглеждаше и моята втора черта.

# 381

Според вас има ли втора линия?
Има да!

# 382
Здравейте. Писах и в друга тема,но съм много объркана. Направих си ранен тест Престо като първия беше категорично отрицателен,а на втория се появи втора черта наполовина розова,но след 15 минути (12 дни след полов акт). Направих и трети на фолиум,но трябваше да уринирам 10 секунди,а аз съм с цистит от няколко дни и не уринирах повече от 3 секунди. Следователно показа само една черта. Днес е 13 ден след овулация и мисля да спра с тестовете докато не ми закъснее,защото правим опити над година и вече след всеки отрицателен тест се измъчвам. Проблема сега е,че имам цистит и дори случайно да има бременност не се знае дали ще продължи,защото чакам да ми излезе стерилната урина,която със сигурност има бактерия,защото е вече 3 ден и не е готова. Изпитвам от 2 дни постоянна умора,гадене,ям храни каквито мразя (примерно пица с майонеза 😅), и за първи път нямам апетит преди цикъл. Качвам снимка на теста с двете черти. Ако някоя мама е имала такъв да каже дали е възможно да има бременност 😅

# 383
Аз лично нищо не виждам, но циститът не е несъвместим с бременността, има антибиотици, които и по време на бременност може да се пият

# 384
Излязоха ми изследванията от урината и излезе много упорита бактерия. Някой знае ли от къде идва тази бактерия и пречи ли при бременност?

# 385
Gabriela46,циститът и другите уринарни инфекции не са причина една бременност да не продължи, ако такава е налице. Според мен не сте бременна,вече коментирахме резултата от теста и в друга тема.
Proteus mirabilis е бактерия, която нормално живее в червата, но ако попадне в урината, причинява инфекция. Това не е пречка за бременността,но е важно да се лекува навреме.

# 386
Здравейте. Писах и в друга тема,но съм много объркана. Направих си ранен тест Престо като първия беше категорично отрицателен,а на втория се появи втора черта наполовина розова,но след 15 минути (12 дни след полов акт). Направих и трети на фолиум,но трябваше да уринирам 10 секунди,а аз съм с цистит от няколко дни и не уринирах повече от 3 секунди. Следователно показа само една черта. Днес е 13 ден след овулация и мисля да спра с тестовете докато не ми закъснее,защото правим опити над година и вече след всеки отрицателен тест се измъчвам. Проблема сега е,че имам цистит и дори случайно да има бременност не се знае дали ще продължи,защото чакам да ми излезе стерилната урина,която със сигурност има бактерия,защото е вече 3 ден и не е готова. Изпитвам от 2 дни постоянна умора,гадене,ям храни каквито мразя (примерно пица с майонеза 😅), и за първи път нямам апетит преди цикъл. Качвам снимка на теста с двете черти. Ако някоя мама е имала такъв да каже дали е възможно да има бременност 😅
Престо няма да покаже ранно отчитане, това са най гадните тестове.
Тези върху които трябва да се уринира, аз съм ги правила като събера урина в стерилна чашка и после го потапя за определеното време.

# 387
Защо не си пуснете кръвен? Тестовете на престо въобще не са качествени. Имала съм подобни черти и без бременност

# 388
Твърдо отрицателен ли е? Два дена преди МЦ

# 389
Твърдо отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт