Втора бледа черта на теста за бременност

• 29 742
  • 673
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте. Цикъла ми е от 28 до 35 ден,но си направих тест на 29тия ден,който е положителен (горния на белив). Днес си направих на шуър чек на 33 ден,но втората черта е доста по-бледа от първия тест. И двата са правени вечерта. Нормално ли е?
Честито! Абсолютно нормално е имайки предвид че са на различни марки 😉

# 586
Здравейте, не смятах да пиша, но вече доста се поизнервих та вече 14 ден нямам цикъл. Абсолютно точен ми е на 24 дни без 1 ден закъснение дори ми е почвал от късно вечер на предходния ден. Половите контакти също редовни 3-4 на седмица. Като закъсня естествено първата ми мисъл беше тест, беше отрицателен викам нищо няма, на 5 ден пак отрицателен и пуснах кръвен, но и той същата работа 0,10. След него се обедих окончателно че ще си чакам цикъла. И така чакам и чакам няма. Вчера реших да пробвам и с прословутите престо, направих 1 вия нищо не излезе, еее даже и фалшива черта няма си викам 😂 Днес с първа урина правя втория, и тъкмо излизам от WC, двамата мъника ме чакат пред врата станали, оставих теста иреших да ги облека на бързо, но бъзото стана 30-40 минути разправии с обличането и като се усетих мале теста забравих 🤦 пълен хаус. Като погледнах видях втора черта, но много бледа, отписах го и него. Днес трябваше да съм на преглед, но се отложи за 6 януари, поне като си казах на АГ кава е ситуацията, ме успокои че докато не ме види на УЗ нищо сигурно няма. Еми ще чакам. Пускам все пак снимки на тестовете.
Ако има някой с подобен резултат моля споделете!

# 587
За мен са невалидни щом не са отчетени в указаното време. За две седмици закъснение щеше теста да свети с две черти.

# 588
Изпарителни

# 589
Така е, няма спор. До година, до амина дет се казва ☺️

# 590
Здравейте! Още е рано,нямам закъснение,но днес си направих два теста за бременност,ще прикача снимки. Още в първите секунди се появи тази чертичка в банята и я снимах около 5 мин. по-късно. Първоначално се зарадвах,но се зачудих дали не е изпарителна.. Моля за мнения..

# 591
За мен е изпарителна. Виждат се само очертанията на чертата.

# 592
Изчакай закъснението, ако твърде рано.

# 593
На 6 декември ми дойде цикъла на 9 декември свърши на 14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещам леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, на какво може да се дължи?

# 594
На 6 декември ми дойде цикъла на 9 декември свърши на 14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещам леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, на какво може да се дължи?
След о следва увеличение на нивата прогестерон, на мен също ми се гади понякога, хормонално е.
Болките в корема може да са знак на о също.
Може и проблем с хормоните, не се знае без да се изследва.

# 595

Изпратителна?

# 596
Ако тестът е отчетен в указаното време, бих могла да кажа, че е реална втора черта! Успех!

# 597
Не искам да ви отчайвам, но Престо са голям боклук! Дават фалшиви черти. Повторете с друга марка или пуснете кръвен.

# 598
Не искам да ви отчайвам, но Престо са голям боклук! Дават фалшиви черти. Повторете с друга марка или пуснете кръвен.

Коя марка препоръчвате? Simple Smile

# 599

Коя марка препоръчвате? Simple Smile

Belive или ШуърЧек

Общи условия

Активация на акаунт