Втора бледа черта на теста за бременност

• 30 378
  • 683
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте мами според вас положителни ли са 8 дена закъснение

# 676
Здравейте мами според вас положителни ли са 8 дена закъснение

Изглежда да 😍😍😍

Пробвайте пак на сутринта или кръвен

# 677
На видеозон кога може да се види

# 678
На видеозон кога може да се види

При над 1000 стойност на ЧХГ, обикновенно на 2 седмици закъснение се вижда и ембрион.

# 679
Може ли експертно мнение
Тест престо
Бледа втора черта 5 дни преди цикъл на 2 теста
След което 3 отрицателни на престо и шурчек

Прилагам снимки.
Скрит текст:

На 38 съм, правим опити, но не сериозни.
Не вярвайте на престо. Имах два като вашите, направих кръвен - отрицателен. Направих си експеримент и днес отново взех престо. Е отново две бреди черти.

# 680
Да, явно съвсем са скапали Престо. Моите черти бяха още по-розови. С ЧХГ кръгла 0 на кръвен.
Дори биохимична да е било ... не вярвам да спадне до 0 за под 24 часа.

# 681

някоя ако е правила тест и излязло така и след това бремевоста се е потвърдила моля ви се пишете❤❤❤❤ има доста бледа черта розова е но сложих ефект за да бъде по видимо защото не се вижда добре без ефект

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 20:51 от monikapo304

# 682
Кога е правен теста и има ли закъснение?
Аз честно казано нищо не виждам.

някоя ако е правила тест и излязло така и след това бремевоста се е потвърдила моля ви се пишете❤❤❤❤ има доста бледа черта розова е но сложих ефект за да бъде по видимо защото не се вижда добре без ефект

# 683

Ама как така?
Ако е направен рано добре, но ако е след закъснение съмнително.

Нанси съжалявам, но не знам какво да се прави в същото положение съм. От дълго време никаква втора черта не виждам, даже подлъгваща. Аз ползвам престо, щото не мога да улуча капките при шур чек и другите, тестовете стават невалидни понякога.
Много боли бе, години наред изхвърляш мечти, пари, надежди на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт