Втора бледа черта на теста за бременност

• 29 742
  • 673
  •   1
Отговори
# 630
На мен някой ми каза, че едва когато е около 1500 ЧХГ-то може да се види нещо. Бях пуснала три пъти, и се удвояваше, така спокойно си дочаках прегледа.

# 631
Здравейте ноември месец цикъла ми дойде на 6 и свърши на 9 , също декември месец отново на 6 дойде и на 9 свърши , на  14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещах леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, от 3 януари до днес имам ужасни болки в кръста , и цикъла ми не е дошъл засега на какво може да се дължи всичко това??

# 632
Здравейте!
Вчера беше деня на очакваната менструация, но имам лека болка в гърдите и боцкане в матката. Правим опити за бебче и от вълнение реших да си направя тест. Избързах и направих първия в 18:00ч. След което мъжа ми ме накара да си направя другия тест от кутията преди да си легнем в 00:00ч. и ми се струва малко по-хубава втората чертичка, въпреки, че пак е много бледа. Има ли шанс два теста да дадат изпарителни черти 🤔 моля за вашето мнение🤗 Благодаря!

# 633
  • София
Според мен за положителни. Честито!

# 634

Здравейте,
направих тест и ми се струва, че има много бледа втора черта.
Ще се радвам на мнения. Благодаря 🌸

# 635
  • София
Има,има.✌️

# 636

След положителния тест на 28 декември.
Днес 08.01.2026.

# 637
  • София
Супер, честито!

# 638
Коригирам се, видях, че е 14.01. Тогава може и да се види сак.
Пусни си с кръвния и един прогестерон и тсх, евентуално ако там има отклонение (нисък прогестерон или TSH над 2.5), може да идеш да ти изпише лекарства по преценка.
като излезе кръвния ни изписа утрогестан утре съм на второ мнение понеже в понеделник на 5.01 каза че вижда нещо мижаво и лигавицата е удебелена все едно всеки момент ще се появи нещо 🫤

# 639
Здравейте , пак съм аз, сутринта правих друг тест с първа урина и имаше съвсем лека бледа чертичка, след което го оставих и тръгнах за работа и когато се прибрах видях това..Дали е някаква изпарителна линия , или?Да кажа само , че съм 3 дни преди цикъл

# 640
Здравейте , пак съм аз, сутринта правих друг тест с първа урина и имаше съвсем лека бледа чертичка, след което го оставих и тръгнах за работа и когато се прибрах видях това..Дали е някаква изпарителна линия , или?Да кажа само , че съм 3 дни преди цикъл

# 641
Рано е, спокойно. Предполагам по стойността, че е около 4та най-много 5 г.с. Към края на 6 г.с. се вижда вече

Това се видя днес с чхг 580 😍

# 642
Здравейте на всички.
Направих този тест в деня, в който очаквах своята МЦ. Тестът не е направен със сутрешната урина и тази чертичка се появи на 3тата минута. Не знам дали ми се привижда или има едва забележима втора черта.

# 643
Рано е, спокойно. Предполагам по стойността, че е около 4та най-много 5 г.с. Към края на 6 г.с. се вижда вече

Това се видя днес с чхг 580 😍

При ЧХГ 580 никой не може да ви каже със сигурност, че това на снимката е плоден сак. Обикновено се визуализира стабилно чак над 1000-2000. Сега са само сенки и догадки. Не бързайте с ехографите, изчакайте малко да се вдигнат нивата, за да не се чудите после какво е видял доктора и какво не.

# 644
Тестът е правен с първата урина на първия ден от закъснението на МЦ. Втората чертичка излезе на 3тата минута. Дали има бременност?

Общи условия

Активация на акаунт