Втора бледа черта на теста за бременност

• 29 719
  • 673
  •   2
Отговори
# 615

Здравейте, по-наситеният тест е от вчера, а по-бледият е от тази сутрин.
Утре ще направя кръвен, но мислите ли, че са положителни? Странно е избледвяването днес...

Ако сте била много вода преди лягане е възможно да е по бледа,опитайте на друга марка или най-добре кръвен както казахте

# 616
Не помня колко вода пих снощи... по си принцип пия доста. А на Престо не знам мога ли да вярвам, но нямаха други с ниска чувствителност  в аптеката вчера.
А на вашия тест виждам нещо, но не мога да преценя дали е розово или сивкаво като изпарителна. Има ли закъснение и на кой ден след овулацията е (горе виждам, че е засечена с тест)?

# 617
Не помня колко вода пих снощи... по си принцип пия доста. А на Престо не знам мога ли да вярвам, но нямаха други с ниска чувствителност  в аптеката вчера.
А на вашия тест виждам нещо, но не мога да преценя дали е розово или сивкаво като изпарителна. Има ли закъснение и на кой ден след овулацията е (горе виждам, че е засечена с тест)?

9дни след овулацията

# 618
Според мен ви е много рано за тест. 10 дни отнема имплантацията, още 1-2 да се вдигне hCG. Тествайте след 3-4 дни пак.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 11:16 от Nancy93

# 619

Здравейте, по-наситеният тест е от вчера, а по-бледият е от тази сутрин.
Утре ще направя кръвен, но мислите ли, че са положителни? Странно е избледвяването днес...
Мойте бяха същите направих и на шуър чек и утре съм на преглед стискам палци ❤

# 620
Успех и на вас! 🥰🤞
Шур чекът беше ли положителен? Моят е отрицателен, но не го правих сутринта. В крайна сметка утре ще разбера на кръвния какво е положението, няма смисъл от повече пикливи тестове.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 17:01 от Nancy93

# 621
Успех и на вас! 🥰🤞
Шур чекът беше ли положителен? Моят е отрицателен, но не го правих сутринта. В крайна сметка утре ще разбера на кръвния какво е положението, няма смисъл от повече пикливи тестове.
Беше ..Днес бях на преглед не се видя нищо пуснахме кръвен и правих пак тест отрицателен

# 622
Моят кръвен е категорично отрицателен. ЧХГ ми е под 0.6 mUI.

# 623
Моят кръвен е категорично отрицателен. ЧХГ ми е под 0.6 mUI.
Моят излезна и е 90

# 624
Честито! ❤️ Леко и безпроблемно бременеене

# 625
Честито! ❤ Леко и безпроблемно бременеене
Благодаря ❤ възможно ли е защото в рано днес не се видя нищо 🫤

# 626
Рано е, спокойно. Предполагам по стойността, че е около 4та най-много 5 г.с. Към края на 6 г.с. се вижда вече

# 627
Рано е, спокойно. Предполагам по стойността, че е около 4та най-много 5 г.с. Към края на 6 г.с. се вижда вече
в сряда отново съм на преглед ше пуснем пак кръвен да видим дали се покачват нивата четох  че е в нормата за 5 седмици след последния цикъл 😐😐

# 628
Няма смисъл да ходиш пак на преглед в сряда. Няма да се види нищо. Пусни си ЧХГ само и виж дали се е удвоило. Ако да, по-добре иди на преглед другата седмица четвъртък или петък.

# 629
Коригирам се, видях, че е 14.01. Тогава може и да се види сак.
Пусни си с кръвния и един прогестерон и тсх, евентуално ако там има отклонение (нисък прогестерон или TSH над 2.5), може да идеш да ти изпише лекарства по преценка.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:28 от Nancy93

Общи условия

Активация на акаунт