Втора бледа черта на теста за бременност

• 32 019
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Т е януари не сте имала МЦ? Ами направете тест! По всяко време от деня ще покаже. Ако е отрицателен,  отидете на лекар!

# 706
Здравейте ноември месец цикъла ми дойде на 6 и свърши на 9 , също декември месец отново на 6 дойде и на 9 свърши , на  14 декември правихме опити за бебе на 20декември  също , а по принцип ние всеки месец правим опити така на 18 декември правих тест за овулация и показа втора бледа черта от 19 после 20 , 21 даже и не се виждаше втората черта , усещах леко гадене , преди 2,3 дни имах менструални болки в корема ниско по средата, от 3 януари до днес имам ужасни болки в кръста , и цикъла ми не е дошъл засега до днешна дата , на 3 януари направих тест лентичка за бременност ,но беше отрицателен , вчера много ме заболя корема горе към ребрата , също така имам и леки болки в кръста а до вчера имах леко гадене , през целият ден , и то няколко дни подред дори като след храна и след цигара..

От 03.01. до днес има почти месец закъснение. Следвало е да направите кръвен или да посетите гинеколог. Направете и двете

# 707
Благодаря , ще направя първо тест отново и след това , ще си запиша час , изчаках до днес , защото имах симптомите ,че ще ми дойде цикъла ,но уви...

# 708
Здравейте, последно ми дойде цикъл на 22.12.25 и си направих два теста през два дни на 28.01 и на 30.01.26 като и двата показаха на 5тата минута втора бледа черта. Какво мислите , дали да го смятам за положителен?

# 709
  • Sofia
Здравейте, последно ми дойде цикъл на 22.12.25 и си направих два теста през два дни на 28.01 и на 30.01.26 като и двата показаха на 5тата минута втора бледа черта. Какво мислите , дали да го смятам за положителен?

Престо е, той винаги е положителен. Направете друга марка. На тези вяра не бих имала.

# 710
Може ли да ми каже някоя от вас която е имала такива симптоми като мойте , болки все едно ще ми дойде цикъла ,и в същото време не идва?

# 711
  • София
При бременност има сходни усещания. Не си обяснявам защо не си направите един уринен тест?

# 712
Написах ,че ще направя.. просто попитах иначе...

# 713
Симптомите за цикъл и бременност аз бих ги нарекла абсолютно еднакви. Аз си усещах стягането 3 дни преди очаквания цикъл, както си го усещам винаги от 18г насам, гърдите също. Никакъв по-различен симптом не съм имала при бременността. В случая на деня на закъснението имах положителен тест вместо цикъл.
Случвало ми се е да ми закъснее с няколко дни и да съм си имала същите симптоми - завършва с цикъл.
В онзи месец бяхме почнали опити за бебе и си имах едно наум, че може да съм бременна, но никаква разлика нямах със симптомите, а просто изчаках деня на очаквания цикъл да направя тест. Ако не бяхме правили "съзнателни" опити и нямах някакви си мои очаквания, то спокойно можех да не забележа разлика и да си чакам цикъл.

# 714

Престо е, той винаги е положителен. Направете друга марка. На тези вяра не бих имала.

# 715
Този вече си е положителен.

# 716
Ние правим опити

# 717
Здравейте! Не знам дали си втълпявам или на 1-вия тест виждам много много бледа черта. Втория тест е направен на първия ден от закъснението на МЦ. Моля не ме нападайте Heart и ви пожелавам усмихнат ден! Nature Sunny

# 718
Здравейте! Не знам дали си втълпявам или на 1-вия тест виждам много много бледа черта. Втория тест е направен на първия ден от закъснението на МЦ. Моля не ме нападайте Heart и ви пожелавам усмихнат ден! Nature Sunny

Съжалянам, но не виждам втора черта.

# 719

Съжалянам, но не виждам втора черта.
По-късно днес ще се опитам да го снимам на дневна светлина. Blush възможно е и да си втълпявам Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт