Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 446
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 915
Има реално положителни, защото и на бременност, и при липса на бременност излизат 2 черти масово. Ако сте бременна ще излязат 2 черти, ако не сте - отново. Темата назад и всички момичета, които са оставали разочаровани са реално доказателство как показват толкова много фалшиво положителни.
Бременност винаги може да има, просто си потвърдете с друга марка или с кръвен. Успех!

Благодаря за отговора!

# 916
Аз днес бях още няма ембрион още, кръвните бяха 5000 преди няколко дни.
До колкото видях, теста ти е от 15.04, преди 8 дни. Което е някъде около 5та седмица. Щом кръвния ти е над 1500 е сигурна бременост, поне така ми каза миналия път гинеколога. Резултатите трябва почти да се удвояват на 48 часа. И при мен втората черта беше бледа на първия тест. Лека бременост ви желая!
[/quote] благодаря успешна и на вас

# 917
Здравейте, имам въпрос и съм доста притеснена. Цикълът ми закъснява от шест дни. Овулацията ми е била около 8-ми, а половият акт беше на 12-ти, без предпазни средства. Той не е свършвал в мен. Направила съм 2 теста за бременност – на 3-ти  ден на Престо, но след около 40 минути/1ч се появиха 2 черти. Погледнах и указаното време беше до 10 минути. Същият ден направих на шуър чек и беше категорично една черта, която не се промени. На 4-ти ден закъснение направих отново Шуър чек и той категорично отрицателен. Освен това имам болки ниско в корема и болезнени гърди. Възможно ли е да е бременност или по-скоро е закъснение на цикъла?
Хубаво е да отбележа, че си ми закъснява всеки месец с по 2/3 дни, но сега 6??
Писах и на още едно място, за което се извинявам, обаче ми е притеснено.

# 918
Щом сурчек е отрицателен на това закъснение,по скоро не сте бременна. Престо не са достоверни.

# 919
Здравейте дами!
Виждате ли втора чертичка? Теста е направен осем дни след доказана овулация.

# 920
След 8 дни е твърде рано за тест.

# 921

Момичета 7 ден след трансфера на 5 дневен бластоцид,  имам час за кръвен в четвъртак.  Според вас вижда ли се нещо,на живо аз я виждам. Утре ще пробвам с първа урина.

# 922
  • София
И двете имате бледи черти, възможно е да са достоверни Simple Smile

# 923
Здравейте! Тази сутрин направих тест Престо и на втората минута се появи втора бледа, но розовеникава чертичка. Пуснах кръвен и резултата е <0.200.😕 Последен МЦ беше на 8-14, а овулацията по календар ми я дава от 15-21 с пик 20ти, което е странно и нямам вяра на този календар. Правихме опити от 15 до 24 почти всеки ден или през ден. Възможно ли е според вас овулацията да е била по късно, а не както го дава на 20ти и все още да е рано, както и теста да е бил лъжлив?

# 924
Ако овулацията е била на 20-ти не е ли много рано за тест? То цикълът не се ли очаква поне след още 5-6 дни? На колко дни ти е цикълът, защото щом предният цикъл е бил на 8-ми, то днес ти е 20-ти ден? Ако ти е на 20 дни, то овулацията трябва да ти е била доста по-рано от тези дати, някъде към 13-14ти. Ако овулацията ти е била около 20-ти то е рано за тест още.

# 925
Ако овулацията е била на 20-ти не е ли много рано за тест? То цикълът не се ли очаква поне след още 5-6 дни? На колко дни ти е цикълът, защото щом предният цикъл е бил на 8-ми, то днес ти е 20-ти ден? Ако ти е на 20 дни, то овулацията трябва да ти е била доста по-рано от тези дати, някъде към 13-14ти. Ако овулацията ти е била около 20-ти то е рано за тест още.

Ами явно е много рано, просто бях нетърпелива…миналия месец пак правихме опити и нищо…знам, че обикновено не се случват от първия път нещата, но се притеснявам, тъй като преди известно време имах проблеми и чакам с нетърпение положителния тест. Утре ще ходя при АГ за профилактичен преглед и поне ще се успокоя, че всичко останало е наред и чакаме природата да си свърши работата. Иначе цикълът ми е средно на 28-29 дни, съвсем нормален. Просто от чисто любопитсво и нетърпение се тествах сега. Но приложението, което ползвам за следене на МЦ явно не върши работа, защото когато въведа новия си цикъл и предната овулация се измества с няколко дни, а уж предвижда по досегашни цикли и овулации. Трудно ми е да я следя, не знам с тестове евентуално дали няма да е по-надеждно.

# 926
Здравейте, момичета имам нужда малко от съвет,който се е сблъсквал с такава ситуация.Вече три дни ми закъснява правим опити за бебче,тази сутрин си направих тест и ми се вижда, че има много бледа втора черта,какво е вашето мнение по въпроса вижда ли се или е възможно да е от отенъка и изпарителна линия? ?

Последна редакция: ср, 29 апр 2026, 07:36 от Tedito146

# 927
Здравейте, момичета имам нужда малко от съвет,който се е сблъсквал с такава ситуация.Вече три дни ми закъснява правим опити за бебче,тази сутрин си направих тест и ми се вижда, че има много бледа втора черта,какво е вашето мнение по въпроса вижда ли се или е възможно да е от отенъка и изпарителна линия? ?
На Шуърчек няма изпарителна черти обикновенно. Положителен е, може да повториш утре да видиш дали ще е понаситена.

# 928
Много благодаря за съвета!
На Шуърчек няма изпарителна черти обикновенно. Положителен е, може да повториш утре да видиш дали ще е понаситена.

# 929
Аз също виждам чертичката. И преди съм казвала - моят тест беше абсолютно същия на Sure Check касетката и си беше положителен. На следващия ден повторих с касетка и с писалка на Sure отново - двата теста с една урина. На писалката доста повече се виждаше, а на касетката също беше толкова бледичка, но вече по-забележима от предния ден.
Повтори утре, ако имаш възможност за писалка май имат по-голяма чувствителност и по-видимо се вижда чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт