Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 368
  • 1 133
  •   1
Отговори
# 975
Това дали са изпаритерни линии.
Чувам само негативни отзиви за престо..

Извинете, но като чувате само негативни отзиви за престо, защо си купувате точно тях, за да установят евентуалната бременност??

Преди няколко месеца моят тест на престо беше много по-положителен (по-ярък) от Вашият и бременност нямаше.

Ако искате със сигурност да знаете дали сте бременна или не - купете си друга марка тест за бременност или отидете и си направете кръвен тест.

#престоНЕстават!

Няма ли опция за блокиране на коментари само като се напише Престо.
Аман !

# 976
Престанете да се карате на хората за Престо. Замисляли ли сте се, че чат от тях за първи път влизат в тази тема и няма как да знаят, защото не си прекарват целия работен ден в бгмамма? Не виждам какъв е проблемът нормално да се обясни, а не да се нападат момичетата. Все едно някой насила ви кара тука да седите и да пишете коментари.

# 977
Според мен в заглавието на темата да се отбележи "не се коментират тестове престо" ще е по-лесно, отколкото през 2 поста да се пише едно и също.

# 978
Никой няма да го прочете. Най-лесно е, на който не му се коментира престо, като го види на снимка, да подминава. Това според мен.

# 979
При мен явно бяха изпарителни, защото с друга марка излезе отрицателен. Успех!

Това дали са изпаритерни линии.
Чувам само негативни отзиви за престо..

# 980
Престанете да се карате на хората за Престо. Замисляли ли сте се, че чат от тях за първи път влизат в тази тема и няма как да знаят, защото не си прекарват целия работен ден в бгмамма? Не виждам какъв е проблемът нормално да се обясни, а не да се нападат момичетата. Все едно някой насила ви кара тука да седите и да пишете коментари.

Не е въпроса да си прекарваш целия работен ден, то дори само в една страница има коментари за "Престо". Не е нужно дори да се ровиш. А и все пак десетина коментара и мнения да се прехвърлят и погледнат, не е "цял работен ден". И това е за тяхно добро, защото от личен опит знам разочарованието след "втора черта"...
Да, никой не ни кара да четем, но идват известия и някои от нас чакаме отговори и когато видиш отново престо, просто е досадно....

# 981
Първо никой не се кара, а по скоро се ядосва, второ ако някой влиза в тема за първи път първо се прочита за какво се пише пък тогава да пуска пост. ЧЕТЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ!!!

# 982
Момичетата сигурно си купуват тест, правят го и чак тогава влизат в темата. Едва ли четеш за втора бледа черта преди да ти се случи... И не спират да се надяват, че все пак може нещо да излезе :/
Не е лоша идея да се пише едно предупреждение в първия пост, двама да видят пак е от полза.

# 983
Също така тази марка се предлага веднага в повечето аптеки, не зная защо. Специално попитах в друга аптека и ми извадиха други марки от шкафа, но не бяха изложени на щанда.

# 984
Аз пък влизам тук да чета, откакто решихме да почнем с опитите. Ей така, информативно 😁 Снощи влезнах в една аптека да си взема тест, предложиха ми Престо , само такъв имали. Сетих се за всичко прочетено тук и си излезнах без тест.

# 985
Аз пък влизам тук да чета, откакто решихме да почнем с опитите. Ей така, информативно 😁 Снощи влезнах в една аптека да си взема тест, предложиха ми Престо , само такъв имали. Сетих се за всичко прочетено тук и си излезнах без тест.
Тези най - обикновените лентички ги има и по 2бр в кутия и са по - достоверни. На мен ми показаха веднага на 4 - 5 дни закъснение.

# 986
Да, когато аз търсех лентички, обиколих сигурно 4 аптеки, преди да успеят да ми намерят 1 пакет изостанали. Навсякъде само Престо и Sure check.

# 987
Лентичките може и онлайн да ги поръчате, идват за ден-два от sopharmacy или Гален. И при нужда да си държите вкъщи. Даже още по-добре - една кутия с 20 бр. лентички от iherb, най-изгодно излиза и са точни.

Аз преди харесвах Престо, но от тази година съвсем са ги развалили, то си личи и от темата. Ако искам да си направя “тъпа” шега с мъжа ми, ще си купя от тях.

# 988
Аз се карам с вносителите на Престо от два месеца. Не знам дали някой друг е направил нещо по въпроса. А по другата тема - има хора, които буквално за първи път в живота си правят тест за бременност, търсят в google 'втора бледа черта' и попадат тук, а вие очаквате да знаят за Престо. Няма как да стане.

# 989
Аз се карам с вносителите на Престо от два месеца. Не знам дали някой друг е направил нещо по въпроса.
Ето това е правилната потребителска реакция. Адмирации. Аз бих писала и на производителя, ако не мога да се разбера с вносителя.

Общи условия

Активация на акаунт