Втора бледа черта на теста за бременност

• 52 997
  • 1 158
  •   1
Отговори
# 1 155
Защото под резултатите референтните стойности за първи триместър са 35 - 141 nmol/L и ми се струва, че съм по-близо към дъното на референтните. Ще видя в петък какво ще стане и ще се свързам с АГ. Надявам се всичко да е наред този път. 🙏🏻
Аз не смятам, че трябва да удряш горна граница още в началото. Много е рано, според мен е нормално да е в по-долната част на интервала, дори не е близо до долна граница. Всичко ще е наред този път, вярвам. Аз на 7ми ден от закъснението бях с 10 единици надолу, много си добре. С първата бременност толкова ми беше и на мен (56) на първи ден от закъснението, сега спи отатъка, а после ще си забие главата някъде, защото тича.

# 1 156
Това звучи доста успокояващо. Благодаря, че се включваш с личен опит! В петък ще пиша накъде отиват нещата, като искрено се надявам да е в положителна посока. Hands Pray

# 1 157
Най-малко веднъж на страница се пише - Не правете Престо! Не виждам положителен тест на снимката. Изчакайте още някой ден и ако не ви дойде, направете тест на друга марка!

За съжаление видях едва когато вече бях купила и направила тестовете. Все пак реших да попитам, ако има някой с подобен случай.

# 1 158
Soulshok, тихичко честито и да е до финал Simple Smile
Прогестеронът конвертиран е 18ng. За критичен минимум се счита 10ng. Аз бих продължила да го следя и да имам 1 на ум/да се консултирам с лекар. Успех! 🤞

Общи условия

Активация на акаунт