Втора бледа черта на теста за бременност

• 53 412
  • 1 170
  •   2
Отговори
# 1 155
Защото под резултатите референтните стойности за първи триместър са 35 - 141 nmol/L и ми се струва, че съм по-близо към дъното на референтните. Ще видя в петък какво ще стане и ще се свързам с АГ. Надявам се всичко да е наред този път. 🙏🏻
Аз не смятам, че трябва да удряш горна граница още в началото. Много е рано, според мен е нормално да е в по-долната част на интервала, дори не е близо до долна граница. Всичко ще е наред този път, вярвам. Аз на 7ми ден от закъснението бях с 10 единици надолу, много си добре. С първата бременност толкова ми беше и на мен (56) на първи ден от закъснението, сега спи отатъка, а после ще си забие главата някъде, защото тича.

# 1 156
Това звучи доста успокояващо. Благодаря, че се включваш с личен опит! В петък ще пиша накъде отиват нещата, като искрено се надявам да е в положителна посока. Hands Pray

# 1 157
Най-малко веднъж на страница се пише - Не правете Престо! Не виждам положителен тест на снимката. Изчакайте още някой ден и ако не ви дойде, направете тест на друга марка!

За съжаление видях едва когато вече бях купила и направила тестовете. Все пак реших да попитам, ако има някой с подобен случай.

# 1 158
Soulshok, тихичко честито и да е до финал Simple Smile
Прогестеронът конвертиран е 18ng. За критичен минимум се счита 10ng. Аз бих продължила да го следя и да имам 1 на ум/да се консултирам с лекар. Успех! 🤞

# 1 159
Здравейте! Бях качила тук съмнителен тест Престо и затова качвам това отново тук. Чакам МЦ да дойде утре - 31.07, последния цикъл ми е на 03.07, имам съмнения за полов акт на 12.07. Обикновено продължителността на МЦ е 28-30 дни. Вчера, 29.07 пуснах в лабораторията бета ЧХГ и това е резултата, възможно ли е да е още рано и да не го засича или не съм бременна?

# 1 160
Няма как. Аз съм с един единствен полов акт на 15.07. и към вчерашна дата ЧХГ-то ми е 179.

# 1 161
Здравей, да нормално е това е изпарителна черта, затова на престо не може да се вярва. При surecheck  я няма и затова винаги е верен.
А нормално ли е чертичката да се насища? В момента е така…

# 1 162
Здравейте! Бях качила тук съмнителен тест Престо и затова качвам това отново тук. Чакам МЦ да дойде утре - 31.07, последния цикъл ми е на 03.07, имам съмнения за полов акт на 12.07. Обикновено продължителността на МЦ е 28-30 дни. Вчера, 29.07 пуснах в лабораторията бета ЧХГ и това е резултата, възможно ли е да е още рано и да не го засича или не съм бременна?

Съжалявам, за мен изглежда негативен. Заради това не харесваме Престо. Лъжат!

# 1 163
За мен също няма бременност (поне ако цикълът е точен и овулацията е била тогава), защото деня преди очаквания цикъл, ако имаше бременност щеше да има ниска, но поне положителна стойност на ЧХГ.

Soulshock, при мен при ЧХГ 127, прогестеронът беше 46.96nmol и се покачваше, АГ ми изписа ниска доза прогестерон тогава, но не беше притеснена, защото още беше много рано и имаше време да се качи.
Аз също за малко да загубя бременността заради спад на прогестерона, но това се случи вече около 2-3 седмици по-късно при вече 6та седмица и към 63 прогестерон и тогава вече толкова напреднало ми казаха, че е нисък.

# 1 164
Понеже обещах да мина да оставя един ъпдейт след моя блед тест, това са резултатите 48 часа по-късно:

Има покачване на прогестерона, има удвояване на ЧХГ… сега вече се молим за положително развитие на нещата Hands Pray

# 1 165
Понеже обещах да мина да оставя един ъпдейт след моя блед тест, това са резултатите 48 часа по-късно:

Има покачване на прогестерона, има удвояване на ЧХГ… сега вече се молим за положително развитие на нещата Hands Pray

Супер е! Браво! Честито и до пухкав финал! Всичко ще се нареди, вярвам!

# 1 166
Пожелавам успех!

# 1 167
Здравейте, според Вас втора черта ли е или изпарителна?

# 1 168
Здравейте, според Вас втора черта ли е или изпарителна?
Кой ден от цикъла и каква дължина е, обработвана ли е снимката? Можеш ли да качиш и без обработка. На коя минута е?

Ако не е "подсилено" изображението и е в срока снимано, май ще честитим.

# 1 169
Не е обработвана снимката, правена е в 15 часа-3 дни закъснение, показа се на 2-рата минута. Ще си направя утре с първа сутрешна нов тест, а ако е отново втора чертичка, в понеделник кръвен, поздрави😊

Общи условия

Активация на акаунт