Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 20 864
  • 392
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Освен това 10год.много бързо минават, направо отлитат.

# 256
Здравейте отново. Позагубих се малко. Мина вече месец след моето приключение- абдоминопластика с корекция на диастаза и повдигане на бюста с импланти. Вече съм в нормален ритъм на живот. Ще споделя основните трудности в този период с идеята да съм полезна максимално. Стягащото бельо в първите две седмици беше ада. Изписаха ме от болницата със сутиен и боди на Липоеластик. Бодито беше с отвратителни ципове отстрани, които се врязваха в тялото ми и бях цялата в синини. След седмица в мъки открих една фирма в София, които шият следоперативно бельо по мярка и ми ушиха боди с клин, с което буквално се родих. Фирмата е compress teraphy . Живи да са! С тяхното бельо единствен дикомфорт на мен ми беше физиологичния отвор между краката, защото ми се впиваше в сгъвката на бикините и ме сърбеше. Но- пълно щастие няма. Предизивкателство 2 беше страхът от махането на конците на 14 ден. Оказа се безпочвен- никаква болка. Около махането на конците започнаха да ме сърбят всички накълцани места, в този период започнаха да падат и коричките от раните. Сърбежът облекчавах с чести душове и смяна на превъзките. Сънят беше най-големият зор, защото не можех да се завъртя на една страна. Купих си възглавница за бременни, от тези с най-дългите страни и до сега си спя с нея и на двете страни. От няколко дни белезите ми са станали твърди, но това е фаза. Мажа кело код и видимо се подобряват всеки ден. Имплантите са още високо и гърдите ми са твърди, но това също е нормално в този период. Вече съм ужасно доволна и не съжалявам за нищо. Болки от операциите не съм изпитвала никакви. Това е от мен. Стискам палци на всички, на които им предстои промяна и поздравявам всички, които вече се радват на новото си тяло.

# 257
Здравейте отново. Позагубих се малко. Мина вече месец след моето приключение- абдоминопластика с корекция на диастаза и повдигане на бюста с импланти. Вече съм в нормален ритъм на живот. Ще споделя основните трудности в този период с идеята да съм полезна максимално. Стягащото бельо в първите две седмици беше ада. Изписаха ме от болницата със сутиен и боди на Липоеластик. Бодито беше с отвратителни ципове отстрани, които се врязваха в тялото ми и бях цялата в синини. След седмица в мъки открих една фирма в София, които шият следоперативно бельо по мярка и ми ушиха боди с клин, с което буквално се родих. Фирмата е compress teraphy . Живи да са! С тяхното бельо единствен дикомфорт на мен ми беше физиологичния отвор между краката, защото ми се впиваше в сгъвката на бикините и ме сърбеше. Но- пълно щастие няма. Предизивкателство 2 беше страхът от махането на конците на 14 ден. Оказа се безпочвен- никаква болка. Около махането на конците започнаха да ме сърбят всички накълцани места, в този период започнаха да падат и коричките от раните. Сърбежът облекчавах с чести душове и смяна на превъзките. Сънят беше най-големият зор, защото не можех да се завъртя на една страна. Купих си възглавница за бременни, от тези с най-дългите страни и до сега си спя с нея и на двете страни. От няколко дни белезите ми са станали твърди, но това е фаза. Мажа кело код и видимо се подобряват всеки ден. Имплантите са още високо и гърдите ми са твърди, но това също е нормално в този период. Вече съм ужасно доволна и не съжалявам за нищо. Болки от операциите не съм изпитвала никакви. Това е от мен. Стискам палци на всички, на които им предстои промяна и поздравявам всички, които вече се радват на новото си тяло.

От кога започнахте да спите настрани?  Аз съм на 15ти ден и единствено това ми е лек дискомфорт към момента, както и кога може да се шофира вече? Взела съм си 20 дни болничен, мисля месец да се въздържам от шофиране (не ми е проблем). Ето иначе снимка от днес, в сравнение с първата седмица са много по-добре, очаквам да стават още по-хубави и меки(още са височко и твърди)...масажите не знам колко добре се справям, мъча се криво-ляво от 2-3 дни...

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 21:38 от amidala13

# 258
Здравейте, момичета мнения и резултати от работата на доктор Николай Георгиев ?

# 259
Здравейте,
Има ли момичета, които са се оперирали при доктор Мартин Генов и могат да споделят по-актуално мнение?
Намерих коментари, но от 2019-2020 година и пишеше, че цените му са горе-долу като на лекарите с доста по-голям опит, но в момента като ги сравнявам, неговите цени са сравнителни по-ниски, така че предполагам това вече не е актуално.

# 260
Тези сутиени отговарят ли си на размерите?
Не мога да преценя кой размер да поръчам.
Под гръдна ми е 81, а бюста 96.
Л или М да поръчам според вас?
https://366.bg/product/carefix-bezsheven-sledoperativen-sutien-b … e---byal-razmer-m

За след повдигане.

# 261
Здравейте, момичета мнения и резултати от работата на доктор Николай Георгиев ?

Здравейте!
Декември месец ,поставих импланти при др.Георгиев.
Изключително съм доволна от всичко.
Отношение,професионализъм и най -вече страшно много обичам гърдите ,които др.Георгиев ми направи!
Бях със старт абсолютна 0. Сега имам прекрасни,красиви и естествени гъди!
От моя личен опит-силно препоръчвам.

# 262
Здравейте,
Прекрасни момичета☺️
Аз също съм се замислила и то много сериозно за поправка на щетите от децата в гръдната област😂
Като доктори съм си харесала Ильо Стоянов и Христов☺️
Някои мои близки ме насочват за Турция,но аз нещо не мога да се пречупя за там,предпочитам да ме боли на родна земя😂Бихте ли ми дали малко информация относно цените на въпросните доктори?И консултациите също?
Благодаря ви предварително 🌺

# 263
Здравейте,
Прекрасни момичета☺️
Аз също съм се замислила и то много сериозно за поправка на щетите от децата в гръдната област😂
Някои мои близки ме насочват за Турция,но аз нещо не мога да се пречупя за там,предпочитам да ме боли на родна земя😂Бихте ли ми дали малко информация относно цените на въпросните доктори?И консултациите също?
При др Христов е 7000лв поставяне на импланти. При Стоянов нямам идея. Някъде четох, че е към 14-15k.

# 264
Здравейте,
Прекрасни момичета☺️
При др Христов е 7000лв поставяне на импланти. При Стоянов нямам идея. Някъде четох, че е към 14-15k.

А цената на консултацията при Христов ☺️
Благодаря

# 265
Мисля 80лв беше. В профила му в Супердок има цени и свободни часове.

# 266
Мисля 80лв беше. В профила му в Супердок има цени и свободни часове.
Благодаря ви

# 267
3 седмици от моята интервенция...знам, че още има накъде да се наместват, но с днешна дата няма нищо общо с ръбатите правоъгълни гърди, които видях на първата седмица, когато доктора махна бюстието да свали лепенките...🫣 Ефектът на естествен и стегнат бюст, който търсех, е постигнат за мен, много съм доволна❤️
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:28 от bubanka

# 268
Здравейте момичета отдавна  ви следя с интерес и аз съм решила вече да си оголемя бюста.Спряла съм се на д-р.Ильо Стоянов но незмам как да си запазя час ,на посочения номер на сайта на клиниката не става. Ще съм благодарна ако някой който си е правил при него да ми каже как се е записал:hugs:

# 269
  • Sofia
Здравейте момичета отдавна  ви следя с интерес и аз съм решила вече да си оголемя бюста.Спряла съм се на д-р.Ильо Стоянов но незмам как да си запазя час ,на посочения номер на сайта на клиниката не става. Ще съм благодарна ако някой който си е правил при него да ми каже как се е записал:hugs:

https://superdoc.bg/lekar/ilyo-stoyanov

Общи условия

Активация на акаунт