Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 836
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Преди месец и половина ми беше операцията. Не смея да спя по корем, а толкова обичам 😭.
Ще изчакам да минат 6 месеца и ще го мисля пак тогава.

# 301
TsvetelinaD90, до колкото знам, по телефона може да те вмъкне много по-рано. Аз бях записала час през супердок, но ме устройваше, защото имаше час за след 10 дни. Операцията беше след още 10-12 (защото се беше отказала друга пациентка, а мен ме устойваше тази дата). 7000лв е операцията при него.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 18:49 от Анонимен

# 302
А кога започнахте да спите настрани?

# 303
А кога започнахте да спите настрани?
Аз на 15-тия ден 😁

# 304
Не си и помислям да легна върху тях,камо ли да спя,дори на масаж като ходех лягах настрани.
Добре, че не харесвам да спя по корем,това не ми липсва,но масажът на гръб ми липсва определено.

# 305
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Докато вляза в темата и всички снимки съм пропуснала.
И аз много обичам по корем,но вече няма как с тези импланти.
Спя на една страна като съм прегърнала голяма възглавница за опора и удобство на гърдите.Много ми е удобно.

От всичкo покрай операцията, спането по гръб ми беше най-големият проблем.
Въобще всичко при мен мина феноменално леко и се надявам като подновявам отново така да се случи.
Аз смятам на 10г да ги подновя,може и малко по-рано,искам една идея по-големи,защото съм лакома. Nerd

# 306
Здравейте! След като свалих килограмите от втората бременност, гърдите ми решиха да "мигрират" към корема 🫣
Винаги съм искала да увелича бюста, но сега ще се наложи и повдигане.
Колкото повече чета, съм толкова по-объркана.
За сега съм се спряла на д-р Христо Христов (в болница Здравето) и д-р Мартин Генов (за когото не ми стана ясно къде оперира).
Дали има дами, които са се оперирали при тези доктори за повдигане и уголемяване? Въпросите ми са дали правят заедно двете операции, или трябва да лягам 2 пъти под ножа?
Заличават ли се белезите от повдигане с техника тип "котва" , в даден момент (с мазила и т.н.)?
Как записахте час за консултация и колко време се чака за нея и последваща операция?

# 307
Д-р Генов е в болницата на д-р Георгиев 🙂 Час за д-р Христов може през супердок или директно на неговия телефон. Предполагам, след консултация с всеки един от тях, ще Ви кажат дали на един етап ще може да Ви оперират. За такъв тип операция, аз бих предпочела д-р Гигов 🙂

# 308
За д-р Гигов също четох доста добри отзиви. Притесни ме това, че оперира в Пловдив. Някоя дама от София оперирала ли се е при него? Как ви се отрази пътуването след операцията?
И дали някой знае горе-долу за кога дава дати за консултация?

# 309
За д-р Гигов също четох доста добри отзиви. Притесни ме това, че оперира в Пловдив. Някоя дама от София оперирала ли се е при него? Как ви се отрази пътуването след операцията?
И дали някой знае горе-долу за кога дава дати за консултация?
Поне година знам че се чака при него и то само за консултация... 🤭

# 310
Оперира и в София, не се чака година за консултация.

# 311
  • София
Дори при Стоянов не се чака година за консултация.

# 312
Разбирам, но така пишат по групите. В интерес на истината, ако ми се налагаше нещо повече от импланти, щях да чакам, но иначе не бих го посетила. Моя приятелка се вреди при него скоро и беше разочарована от поведението му. Иначе казват, че бил наистина много добър в реконструциите 🙂

# 313
Потвърждавам, разочарованието си от поведението на д-р Гигов. За консултация чаках 3-4 месеца, даде ми дата за операция след година и два месеца, беше насрочена за Април тази година. Първо цената се беше променила, искаше и направление, за да взема и пътеката от касата. В крайна сметка отношението му и съобщения към мен ме отказаха от операция при него 5 дни преди насрочената дата.

# 314
Заличават ли се белезите от повдигане с техника тип "котва" , в даден момент (с мазила и т.н.)?
Да, аз имам повдигане на едната гърда и сега изобщо не виждам белег. Не съм се мазала с нищо.

Общи условия

Активация на акаунт