Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 20 865
  • 392
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, момичета, може ли малко информация за мамопластика при д-р Гигов. Как поставя имплантите, каква марка използва и каква е цената за операция при него?

# 286
Д-р Гигов работи с Мотива. Как поставя, имате предвид под или надмускулно ли? Слага ги подмускулно, ако няма някакви анатомични особености.
За цената нямам актуална информация, моята операция беше преди 2г и беше по-сложна.
Понякога слага и над мускула, ако се налага. Видях страхотни такива гърди във ФБ, но не знам колко време ще останат такива.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 15:34 от Чи лу

# 287
Здравейте! Бях питала за мнение за работата на доктор Генов, но така и не получих отговор. Предполагам, че няма много момичета, оперирали се при него. При консултацията ми с Генов той предложи Motiva Ergonomix 290cc, като каза, че за момента не се налага повдигане. Обикновено изчаква 6 месеца след операция пациентката сама да прецени дали иска допълнително повдигане. Освен това той прави и 3-D визуализация, която предполагам не е 1 към 1 с действителния резултат, но все пак можеш да добиеш някаква представа. Определено ми хареса ефекта, който очаква да постигнем.
Вчера бях на консултация и при Живко Кънев и честно казано малко ме притесни и обърка. Като препоръка за размери се припокрива  с Генов - каза между 290 и 330, като каза, че според него оптималното за мен е 290сс(аз съм доста активно спортуващ човек), но може да сложи и 330, които ми се видяха прекалено големи като ми ги наложи. Той обаче каза, че не може да ми постави Motiva без да ми направи повдигане, защото са кръгли и зърната ми щели да сочат надолу. Може да постави капковидни Ментор, при които това увисване ще се избегне.
Има и немалка разлика в центата при единия и при другия и затова много се колебая. Аз бях ок с Motiva Ergonomix, само след вчера започнах да се притеснявам какъв ще е резултатът.

# 288
TsvetelinaD90, разликата между двата размера не е нещо огромно, не мисля, че това трябва да те притеснява. Аз бих направила още консултации и така и направих за себе си. Накрая взех решение, което се припокрива от няколко лекаря.

# 289
Ако има птоза не е ок да се слагат много меки импланти, а ергономикс са такива.
Аз бях с лека птоза и анатомични и пак резултатът не беше уау. Анатомичните по принцип са по-твърди за да имат тази форма.
Сега съм с кръгли висок профил и повдигане (на едната) и горе-долу бива.
То на грозни цици (като моите), каквото и да им се прави, няма как да станат прекрасни😂

Ngnelly, нищо не каза- кой те оперира, какви импланти сложи?

# 290
Аз бях с лека птоза и анатомични и пак резултатът не беше уау. Анатомичните по принцип са по-твърди за да имат тази форма.
То от грозни цици(моите), каквото и да се прави, няма как да станат прекрасни😂

Казах мисля по-напред. Даже и снимка бях качила за малко. Оперирах се при др Христов, Мотива 425сс висок профил. Уж не съм лигла, но първите 10 дни бях тотал щета и то цялостно. Бях много отпаднала, въздуха не ми стигаше, изморявах се на 5-тата крачка, но след 10-12 дни рязко се вдигнах и сега се чувствам добре. В момента съм в периода, в който ме дразни лентата и стегнатото бюстие, но оше малко и ще ги хвърля 🤣 Пускам снимка, ама пак за малко 🤣

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 10:18 от Ngnelly

# 291
Ай честито, и аз съм с абсолютно същите импланти, но при мен изглеждат по-малки😆

# 292
Ай честито, и аз съм с абсолютно същите импланти, но при мен изглеждат по-малки😆
Благодаря 🙂 Честно казано, леко се притеснявам, че все пак това на снимката е с отоци. Дали няма да остана без нищо като спаднат? 🤣 Трябваше да избера следващия размер, ама нали уж страх, да не е брутално много, пък ето, че можеше още 🤣🤣🤣

# 293
Ами, не знам какъв ти е бил първоначалният старт. Моят беше 0 + кожа и сега съм само кожа и импланти. Просто гръдният ми кош е по-широк и на тялото ми стоят по-малки, но иначе отгоре са си балони, което не ме кефи, ама това е положението.

# 294
Аз бях чашка Б. Това което всички ми казаха на консултациите е, че моите гърди са размер 400сс. Това ме и стресира, че си викам 400 мои +400 импланти 😮😮😮. Подгръдната ми е 72-73. В момента гръдната ми е 88. Дори нямам идея какъв размер се води това... 🤔

# 295
Е, супер, значи няма да ти личат толкова имплантите.
Това е мин година, когато си изхвърлих всички банЦки😆
Сега съм 4кг плюс, ама няма разлика горе, само на дирника ми се отразиха😂

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:20 от Чи лу

# 296
Е много ми харесваш 🙂 Не знам къде го видя този широк гръден кош... 🤔 На снимката си много фина и размера на гърдите определено ти стои естествено 🌸

# 297
Момичета един въпрос - от кога може да се спи по корем?

# 298
То от грозни цици(моите), каквото и да се прави, няма как да станат прекрасни😂

Казах мисля по-напред. Даже и снимка бях качила за малко. Оперирах се при др Христов, Мотива 425сс висок профил. Уж не съм лигла, но първите 10 дни бях тотал щета и то цялостно. Бях много отпаднала, въздуха не ми стигаше, изморявах се на 5-тата крачка, но след 10-12 дни рязко се вдигнах и сега се чувствам добре. В момента съм в периода, в който ме дразни лентата и стегнатото бюстие, но оше малко и ще ги хвърля 🤣 Пускам снимка, ама пак за малко 🤣

А доволна ли сте от него? Това е следващата и може би последна консулатация, която ще направя. Но часът ми е чак за юли месец. До момента мисля, че не съм попадала на негативен коментар за него. Така че вероятно ще се вслушам финално в неговото мнение. И като цена, ако не е тайна разбира се, ако може да споделите.

# 299
Момичета един въпрос - от кога може да се спи по корем?
По принцип не е препоръчително да се спи по корем с импланти никогаШ, но много жени го правят, вкл и моята приятелка.
Ти беше оперирана скоро май?
Изчакай поне 6м да се наместят хубаво, аз даже бих чакала 1г.

Общи условия

Активация на акаунт