Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 631
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте , момичета Simple Smile!
От доста време не съм влизала в групата , но бях обещала да покажа резултата си .
6 месеца след операция .

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:20 от Jasmin.

# 496
Жасмин, напълни ни очите и тези на зяпачите анонимници,които ни следят темата. Чудесни са - перфектните и като големина и като форма.
Нека се радват хората:)

Между другото Йоана (тази от Ергена и сега е в Къщата на Инфлуенсърите) каза снощи,че си е сложила 355сс кръгли,но не разбрах при кой лекар.
А другата, някаква Билянич била при Др Кънев с 500сс. И вика - Ама те не са големи,тъкмо са.И изважда една огромна пазва за нейното слабо тяло. Laughing

# 497
Jasmin, много яки цици!

Amalada, ако питаш мен, нямам никаква идея. За КК знам отдавна, но някак все го прочитам машинално и никога не ми е минавало през ума, че може да ми се случи, затова не съм се интересувала от такава статистика. Просто напоследък изчетох малко повече за Мотива, а не за всички марки импланти.

# 498
Amidala, при гладките импланти според статистиката по-често се образува КК. Ти с коя марка импланти си? Много естествено стоят 350к, предполагам, че си висока. Аз съм има-няма 160 см и 330к ми са леко големи.

# 499
Amidala, при гладките импланти според статистиката по-често се образува КК. Ти с коя марка импланти си? Много естествено стоят 350к, предполагам, че си висока. Аз съм има-няма 160 см и 330к ми са леко големи.

С Ментор, към 168 съм, висока се броя май май😀 Иначе като се гледам в огледалото ми стоят голимички, ма на фона на "преди" то всичко ми идва голямо🤭

Ето, хем не съм почитателка на яко пищните форми, но тези, които е качи.о сега момичето хем са големи, хем добре и стоят на фигурата, не изскачат настрани, както на повечето едрогърди силиконки❤️ Чудни са и!

# 500
Чу ли, здравей, същия кубик имплант ли сложихте? Успешно носене на новия имплант без повече проблеми Simple Smile
Много хубави резулатите показват момичетата тук, страхотни, със здраве да ги носите!

# 501
Имам въпрос моите зърна са плоски за жалост.Дали ще изпъкнат след поставяне на импланти?И дали тези с импланти зърната са им винаги изпъкнали?

# 502
Чу ли, здравей, същия кубик имплант ли сложихте? Успешно носене на новия имплант без повече проблеми Simple Smile
Благодаря🥰
Не, по-голям ми сложи, но само защото въпросната гърда си беше поначало по-малка и за да се изравнят. То сега пък може да е станала по-голяма😂
Абе, аз съм толкова трагичен случай, че магьосник да дойде, няма да имам никога цици като на Jasmin примерно. Малко завиС мА треска, като и ги гледам😆
Jasmin, шегувам се, но наистина са ти много хубави 😍

Hellokitty, и моите бяха плоски, те целите ми цици  бяха плоски, сбръчкани и тънички кожи, ареолите също. След имплантите щръкнаха и постоянно ходя с някакви по-дебели спортни сутиени или слагам тампони за грим, за да не си личат през дрехите.
А да, и друго забравих да пиша- капсулата я получих на безпроблемната лява гърда. На нея само имплант е слаган, нищо друго не е правено никога. Дясната беше по-увисналата, която повдигаха два пъти, в нея беше фиброаденомът, тя е по-ровичкана, а КК стана в другата.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 20:42 от Чи лу

# 503
Jasmin, браво, много сочни! Yum

# 504
Jasmin, страхотни са!

За съжаление, моите не се оформят така както ми се иска... стоят доста различни, а не бяха различни преди операцията Sad
На 2 месеца са и се надявам да се пооформят малко с времето, ама започвам да се съмнявам. Някоя от вас имала ли е сходен проблем и оправи ли се?
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:38 от fire_foxy

# 505
Фокси, какъв ти беше първоначалният старт? Имаш ли снимка?
Не ми се иска да те отчайвам, но този лекар толкова си може.
Преди около две години е сложил на моя позната имплантите с г@за нагоре, т.е. с плоското напред. Аз в последствие се запознах с нея и вече ги беше ремонтирала при друг. Ако се познавахме тогава, щях да я спра да ходи при този хирург, известен още отпреди години като д-р "пиленце, котенце, миличка"🙄
Този ръб, който имаш, е напълно възможно да е по същата причина.

Преди два-три дни, една жена пусна във ФБ много грозно направени асиметрични гърди без да пише кой е хирургът и отдолу 80% от коментарите предположения бяха, че е този лекар. Дори да не е той, факт е, че е известен с такива резултати и е най-честото предположение.
Направо не знам, как все още има пациенти след толкова негативни коментари, толкова ли е омайващо това: пиленце, миличка, скъпичка?
Аз точно заради такива лигни, бих избягала с 200🙄

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 23:48 от Чи лу

# 506
Здравейте, изчетох доста мнения в последните две теми и не мога да взема категорично решение при кой доктор да отида 🤔 За сега мисля да си запиша час при д-р Христов. Бих искала основно за него да ми кажете. В Болница Здравето ли оперира и само импланти Политех ли поставя. Също така в горе долу каква е цената в момента. Много се притеснявам най-вече да не сбъркам в избора 😒 Моля помагайте и давайте съвети. За д-р Георгиев също бих чула мнения

Здравей, в болница Здравето оперира д-р Христов, да. Аз се оперирах април и цената беше 7 000, но четох, че от есента ще има покачване на сумата. Слага и Ментор и другите видове (аз не съм детайлно запозната честно казано с марките, бях ходила на консултация само при Георгиев до тогава и ми показа Ментор и тях запомних и си ги избрах и при Христов впоследствие.🙃
Георгиев изобщо не ми допадна като човек - един такъв мазен, гледа те като касичка. Христов ми хареса моменталически и спонтанно му се доверих, обясних какво търся като ефект и той прецени размера. Много съм доволна лично аз.

# 507
Георгиев изобщо не ми допадна като човек - един такъв мазен, гледа  те като касичка
А имаше ли: зайче, миличка, пиленце и т.н.?😆
Може вече да е сменил репертоара с още по-големи лиготии, моето инфо е отпреди години, когато го обсъждахме в друг форум.

# 508
Георгиев изобщо не ми допадна като човек - един такъв мазен, гледа  те като касичка
А имаше ли: зайче, миличка, пиленце и т.н.?😆
Може вече да е сменил репертоара с още по-големи лиготии, моето инфо е отпреди години, когато го обсъждахме в друг форум.

Не помня...беше ноември месец...😄 Имам клип в телефона, нали прави компютърна визуализация , да си припомням мазното му гласче понякога...🤭

# 509
При консултацията ми с Георгиев не е използвал "миличко", "пиленце" или други такива. Държа се доста професионално, но явно не е така при всички. Не съм попадала на мнения за него във ФБ, главно във форума тук четох и направих няколко консултации при различни хирурзи. Но когато всеки ми казваше различно, ми беше трудно да преценя кое е правилно. Първоначално много исках при Стоянов, ако трябва да съм честна, но той не ме искаше за пациент.
От форума Judi_82 се беше оперирала при Георгиев и нейните бяха много хубави.

Пускам снимки от старта и от 2рия ден след операцията. Предупреждавам, че изглеждат ужасно. Стоянов даже ги определи като чувалчета от картофи...
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 11:39 от fire_foxy

Общи условия

Активация на акаунт