Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 667
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Мимичета, мина моята операция за капсулната контрактура.
Все още съм си силиконка, 3-то издание😆
Аз явно съм някакво куче (а може би кучка😆), не ме боли, не мрънкам и едва ме свърта на леглото. Изобщо, ама изобщо по нищо не усещам, че съм била 4 часа под пълна упойка, събудих се като след нощен сън.
За д-р Гигов нямам думи, всъщност имам много, мога да изпиша цял ферман, но ще бъда кратка-уникален, уникален във всяко отношение!🥰

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 00:30 от Чи лу

# 481
Рядко влизам..минаха 3 месеца от моята операция..притесненията останаха в миналото, дай боже всичко да е наред занапред...има още накъде да поомекват и слягат, но поне вече мога да ги доближа с натиск отстрани, преди бяха статични почти🤭350 куб., с блуза не се забелязват даже, това целях.

# 482
Аз съм някакво куче (а може би кучка😆), не ме боли, не мрънкам и едва ме свърта на леглото. Изобщо, ама изобщо по нищо не усещам, че съм била 4 часа под пълна упойка, събудих се като след нощен сън.
За д-р Гигов нямам думи, всъщност имам много, мога да изпиша цял ферман, но ще бъда кратка-уникален, уникален във всяко отношение!🥰
Радвам се, че всичко е наред 🤗 Със същите импланти ли си или ги смени?
В София ли беше операцията или в Пловдив?

Амидала, много са хубави и естествени! При мен е много по-малко разстоянието и обема отгоре си остана, а съм с 330к 😕

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 21:08 от Sarah_

# 483
Аз съм някакво куче (а може би кучка😆), не ме боли, не мрънкам и едва ме свърта на леглото. Изобщо, ама изобщо по нищо не усещам, че съм била 4 часа под пълна упойка, събудих се като след нощен сън.

Амидала, много са хубави и естествени! При мен е много по-малко разстоянието и обема отгоре си остана, а съм с 330к 😕

Аз пък щях да се радвам ако ми беше останало обемче отгоре..ма няма пълно щастие...😀

# 484
Здравейте момичета,
Някой дали има впечатления за др Стани Кръстев? Ако пък има и такива, които са се оперирали при него, би било много добре да споеделят.
да,аз съм оперирана при него,разкошен човек.

# 485
Рядко влизам..минаха 3 месеца от моята операция..притесненията останаха в миналото, дай боже всичко да е наред занапред...има още накъде да поомекват и слягат, но поне вече мога да ги доближа с натиск отстрани, преди бяха статични почти🤭350 куб., с блуза не се забелязват даже, това целях.

Страхотен резултат! При кой доктор сте се оперирала?

# 486
Много благодаря!😊
При д-р Христов. Поисках естествен бюст, не стил Джулка, и получих такъв, много съм доволна(на 44 се видях сефте с гърди😄)

# 487

Благодаря!🥰
В Пловдив се оперирах, твоят доктор бачка в съседното отделение.
Нов имплант ми сложи д-р Гигов, въобще не е ставало дума да връща същия. Даже беше приготвил чифт, но стигнахме до извода, че няма смисъл да рови другата гърда, тя си е ок, вече е мека и хубава.

Ще си взема импланта за сувенир. Ето го моя 2год изстрадал Мотивчо, стискан, притискан, тормозен, но оцелял😆 Има лека гънка в средата, явно се е прегънал от теснотия.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 00:38 от Чи лу

# 488
Чу ли,какво съм пропуснала?
Ти след мен си прави втората операция и за да се подложиш сега на нова нещо се е случило?

Като изключим гънката,Мотивчо изглежда като чисто нов.

Амидала, чудесен размер и форма спрямо тялото ти.

# 489
Гънката е от много зор, капсулата яко стиска.
Едната гърда започна да се втвърдява и усетих, че става нещо. Отидох на консултация при д-р Гигов и "честито"- капсулна контрактура. То аз си го и предположих, защото беше бавно, но упорито и от годините четене, знаех за какво става въпрос. Всъщност, в последния месец между консултацията и операцията стана доста агресивно, чак започна да ме наболява.
Да ви кажа, аз съм много впечатлена от лекарите по образна диагностика. Ако са опитни в гледане на импланти, всичко "виждат".
Първата, която ме гледа преди 2г. каза: "всичко е наред с имплантите и с капсулите, ако не се налага не ги пипай". Повтори ми го поне 5 пъти. Така си и беше, но ги смених заради комбинация от причини. Освен, че бяха Алерган на 12г, имах нужда от леко повдигане на едната и трябваше да махам фиброаденом.
Сега като ме прегледа друга лекарка в същата клиника, веднага видя контрактурата, нагъването и т.н.

Спокойно мога да се кандидатирам за директор на темата😆, имам богато CV- изтеглени импланти, повдигане с раунд блок, повдигане с котва, фиброаденом, капсулна контрактура, 3 операции- много опит, много нещо😂

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 08:44 от Чи лу

# 490
Здравейте, изчетох доста мнения в последните две теми и не мога да взема категорично решение при кой доктор да отида 🤔 За сега мисля да си запиша час при д-р Христов. Бих искала основно за него да ми кажете. В Болница Здравето ли оперира и само импланти Политех ли поставя. Също така в горе долу каква е цената в момента. Много се притеснявам най-вече да не сбъркам в избора 😒 Моля помагайте и давайте съвети. За д-р Георгиев също бих чула мнения

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 11:40 от SvetliS09

# 491
Чи Лу, когато се сменя само единия имплант пак ли се заплаща цена като за чифт или е по-ниска при операция на едната гърда?

# 492
Чу ли,ти наистина вече си полу хирург.Още 1-2 операции да ти направят и ще идваме при теб да сменяме силикона:)

Инфо за капсулна контрактура - https://doctorenchev.bg/index.php?p=11&l=1&id=108
На мен ми беше интересно да прочета. Не бях запозната с казуса.

Да,като оперират една гърда,как таксуват? Интересен въпрос.

# 493
Ох, и аз като всички във ФБ- цената е индивидуална.😆
Този отговор хич не го обичам, но в моя случай наистина е така, поради определени обстоятелства, така че, за съжаление, не мога да бъда полезна.
Иначе от Мотива изпратиха безплатни импланти без оглед на никакви обстоятелства, може би им е практика, но то било много рядко да се получи КК с такива импланти. Ако си спомняте, писах, че първият въпрос след като чуха за КК беше, дали съм имала други импланти преди това.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 15:12 от Чи лу

# 494
А кои импланти са по-рискови за този проблем? Аз не съм "ровила"умишлено да чета преварително, настроила съм се положително и вярвам, че всичко ще е наред.  Освен марка и модел(и то благодарение на кутията от имплантите, която ми додоха), нямам и подробна идея какви са моите(като структури и прочее). Дано не прозвучи ббзотговорно..но наистина предпочитам да не се "филмирам" ако няма защо. По тези групи е пълно с "капацитетки"(фб визирам), които само чакат удобен повод да "захапят" и започнат с филмите на ужасите...🫣
Наистина - при кои импланти вероятността е по-голям процент? Чисто информативно.

Общи условия

Активация на акаунт