Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 589
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Те и моите импланти си стояха на място 12г, но едната моя си жлеза(кожа) увисна малко, въпреки денонощния сутиен. Но тя беше повдигната само с раунд блок и беше ясно, че пак ще тръгне надолу.
Ако имплантите са изцяло под мускула, няма как да увиснат, може да увисне жлезата отгоре и затова трябва да се носи постоянно сутиен.
Особено, ако вече има повдигане.

# 526
Може ли да споделиш кой е доктора, колко кубика са и какъв старт си имала?
Здравей ! Simple Smile
В предишни теми назад съм дала много подробна  информация .
Накратко :
375 сс , Др. Ильо Стоянов

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 18:21 от bubanka

# 527
  • София
Както съм казвала неведнъж: едни от най-красивите гърди, показвани в темата, са на д-р Стоянов. Със здраве да си ги носиш Simple Smile

# 528
Момичета, имам въпрос към опериралите се при д-р Гигов. Бях при него в петък на консултация и ми каза да му пиша, за да насрочим дата за операция. На някоя от вас казвал ли е така и успявала ли е след това да се свърже с него и да запази ден за операция, защото така или иначе е много трудно да се свържеш с него. Сега ме е яд, че не настоявах още там да изберем дата

# 529
Да, на мен първия път ми каза да му пиша за дата по-късно през деня, писах му и ми даде.
За втората ми даде дата още на консултацията, но моята операция не можеше да се отлага много.
И аз бях там в петък.😉

# 530
Може и да се сменят със същия размер ако няма увисване. Но ако няма проблем, може да стоят и 20 години. Моят доктор има такива пациентки. Това със сменянето на 10 години е търговски трик.

и аз така мислех, ама май не е точно така, защото колкото по-дълго стоят, толкова повече остарява материала. Като гледам в международната група за премахване, по-старите импланти са си променили цвета, не са вече прозрачни - жълто-зелени са, изглеждат по-разплути - може би заради спукване

Аз не мога да се реша , това сменяване много ме притеснява и може би ще се откажа, въпреки, че много ми се иска...

# 531
  • София
Човек ако ги чете тези групи, най-добре да се застреля или да си тегли ножа, че да се свърши тази мъка.

# 532
аз първоначално бях много против смяната на всеки 10 години, но един път бях на ехографски преглед в София и там лекарката ми каза, че имплантите(материала) стареел, един вид както имплантите за зъби ни предупреждават че не са вечни ....
Не знам сега това дали е вярно, но тогава ми се стори логично обяснение

# 533
Е, то всеки различно казва. Писах оня ден, че на мен пък лекарката с ехографа, която водят голям специалист точно за импланти, ми повтори няколко пъти да не ги сменям, ако не се налага. Моите бяха хем на 12г, хем Алерган (изтеглени).
Абе, със сигурност не е - слагам ги и чао, оправих се за цял живот.
Ето, аз вече три пъти се оперирам, последните два, не от лиготия и суета. Ще трябва поне още веднъж, за да ги махна някой ден.
В никакъв случай не съжалявам, че съм ги сложила, защото имах огромен комплекс, но и малко неподготвена занапред се оказах.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 16:11 от Чи лу

# 534
На мен доктора ми каза,да ги сменя след 10-11-тата година.И ми препоръча ЯМР на всеки 3г,за да се следи за проблеми.
Не смятам,че е само от коменсиална гледна точка.Колкото повече ги държим подкожно,толкова повече се мачкат,деформират,не дай си Боже,се спукат,материала остарява и за тези 10г навярно ще са създали по-нов и по-хубав материал за имплантиране.
Аз категорично ще сменя.

# 535
Има ли някоя с Мирена спирала и импланти.Пречат ли си едно на друго?Странични ефекти?

# 536
Здравейте момичета, може ли да ми препоръчате добър мамолог в пловдив, който има опит с жени с импланти?

# 537
Д-р Манолова
УМБАЛ Св.Георги 1 етаж
Трябва да запишете час по телефона, заета е и от регистратурата дават час за около месец напред. Не може с направление, плаща се на касата на болницата.
Мога да потърся тел, ако ви интересува.

# 538
Някой знае ли дали има активна тема тук за абдоминопластиката, тъй като аз не откривам?

# 539
Mисля,че няма такава тема.
Тук се е споменавало за такава процедура,която момичетата комбинират с импланти в гърдите.
Една американка инфлуенсърка си направи такава преди 3г и много разказваше за процеса на възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт