Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 595
  • 730
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Здравейте!🌹
Знае ли някой физически магазин от който мога да си купя този модел сутиен на Липоеластик?
Имам такъв купен от клиниката на д-р Стоянов и вече 3 г. си го нося понеже ми е много удобен,но забравих точния му размер и не ми се рискува да поръчвам онлайн.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 586
Здравейте!🌹
Знае ли някой физически магазин от който мога да си купя този модел сутиен на Липоеластик?
Имам такъв купен от клиниката на д-р Стоянов и вече 3 г. си го нося понеже ми е много удобен,но забравих точния му размер и не ми се рискува да поръчвам онлайн.
Скрит текст:
Скрит текст:
Мисля, че нямат физически магазин.  Пишете им във ФБ - много са отзивчиви и ще ви съдействат с размера. И моя следоперативен е на същата марка, към момента спя с него, но искам да пробвам новото моделче, което е с дантела, изглежда много добре.
И за мен е странно, че нямат физически магазин.

# 587
Здравейте момичета, писах за моите усещания на дискомфорт и придърпване от лявата страна, и исках да завърша тази тема. Бях на ехограф при д-р Нина Боева, МЦ Лора - София. Според нея няма проблем с имплантите и консултация с хирург не е нужна, т.е. няма какво повече да каже той. Според нея е много вероятно подобни усещания да се държат на хормонални промени. Но пък си мисля защо само от едната страна... На 49г. съм вече и вероятно ще усещам какво ли не Neutral Face

# 588
Възможно е. На мен само едната ми се подува при всеки цикъл, то затова и тя увисна повече. И преди и след имплантите си е така. Аз съм на 48.

# 589
  • Sofia
И аз съм в този набор. Бях малко нехайна по отношение на редовните ехографии и се сещах за тях, когато имах някакъв дискомфорт - също мнението беше, че е нормално при смяна на сезоните, около цикъл, независимо че е само от едната страна.
Със своя пост не исках да всявам притеснения, а само да споделя опит. При мен може да е имало връзка и с текстурираната повърхност на имплантите.

Hope.Faith.Love, чувала съм д-р Боева като име. Дано дискомфортът отшуми и не се появява повече Hands Pray

# 590
Не, не всяваш паника, а си казваш от опит и то съвсем премерено.
Тия с паниката ги знаем, те приписват на имплантите всичко- от болки в петите до запек😆 Все едно в тия 5, 10 или 15г, ако нямаха импланти, щяха със сигурност да пращят от здраве.
На мен ми откриха Хашимото, някаква начална фаза. Майка ми има същите изследвания и показатели без да има импланти.

# 591
Здравейте дами, бях на консултация при доктор Спартак Милев и тъй като исках супер,супер дескрутна корекция, защото съм естествена пълна чашка С , се спряхме на Мотива 205СС мини , кръгли , нано текстура,почти гладки . Каза да помисля и за размер 240 от същата серия, но аз наистина искам много дискретна корекция, за да си мислят  хората , дали е естествено или не . Както  казах старта ми е доста обемен. Все пак какво да очаквам като резултат?

# 592
Е, какво да очакваш? Малко по-големи цици.😆
Какво стана с липофилинга?
Този доктор не ти ли каза, че на 20 ти е малко рано за импланти, при положение, че имаш голям, хубав бюст и тепърва ще има поводи да се деформира и ремонтира?!

# 593
Здравейте на всички❤
Какви впечатления бихте споделили за др Гигов и др Христов. Благодаря

# 594
Този доктор не ти ли каза, че на 20 ти е малко рано за импланти, при положение, че имаш голям, хубав бюст и тепърва ще има поводи да се деформира и ремонтира?!

Каза, че не ми го препоръчва, защото резултата е много непредвидим, операцията освен това била много обемна , смисъл първо има стандартна липосукция, а после трансфериране, което според него ще ми донесе повече дискомфорт. Като най-голям минус обаче изтъкна, че поради капсулиране на мазнината се затруднява диагностиката на рака на гърдата и често мамолозите не различавали именно тази капсулирана мазнина от новообразувания. Относно възраст не сме коментирали , разбира се, каза че имам хубави гърди,на които просто ще придадем повече форма и обем . Моя бюст е в размер около 350 кубика според него

# 595

Каза, че не ми го препоръчва, защото резултата е много непредвидим, операцията освен това била много обемна , смисъл първо има стандартна липосукция, а после трансфериране, което според него ще ми донесе повече дискомфорт. Като най-голям минус обаче изтъкна, че поради капсулиране на мазнината се затруднява диагностиката на рака на гърдата и често мамолозите не различавали именно тази капсулирана мазнина от новообразувания. Относно възраст не сме коментирали , разбира се, каза че имам хубави гърди,на които просто ще придадем повече форма и обем . Моя бюст е в размер около 350 кубика според него

Извинявай, че така питам, но в група във фейсбук беше питано същия въпрос, да не би да си ти Grinning

# 596

Извинявай, че така питам, но в група във фейсбук беше питано същия въпрос, да не би да си ти Grinning

да хахаах

# 597
  • София
Здравейте, дами,
Влизам във вашата тема с преварителна уговорка, че съм чела само последните няколко страници, но близките дни ще прочета темата  ако преценя и назад. По повод отговора Adolarova, и аз ще споделя моя опит с импланти и поста ще е малко по-дълъг. След дълго колебание 2019 година решавам да се оперирам при много известен хирург в София направил успешни операции на доста от моите познати. Умишлено няма да споменавам имена. Оперирам ме, като на консултацията не харесах нито една снимка на оперирани и обясних какво искам, нарисува ми го и го изпълни на 100 %. След месец от операцията се образува хематом на едната гърда и за два дни се напълни с кръв, АБ не помогна и се наложи и при мен експлантация (само на едната гърда). При такива случаи за нова операция се нуждае период на зарастване и новият ми час в късен етап беше избран на около 8-9 месец след изваждането на импланта. Имаше драма с спрени права на продажба на старите ми импланти и тогава стана ясно, че трябва да се сменят с нова фирма и двата. Направих операцията и се оказа, че имам голямо срастване в долната част на гърдата с изваден имплант (според мен са изрязали и от моята тъкан при изваждането) и така се получи нещо ужасно грозно - срастване с огромен ръб от 4-5 см под едната гърда. Първите импланти бяха през зърното, и ваденето също и така едното стана по-малко, а другото се разтегна и стана по-голямо. В момента положението е трагично. Обмислям ноември месец да пристъпя към 4-та операция. Колебанията ми са дали да не направя мастектомия за да ми се махнат моите гърди и така да няма дупка, но какво ще стане със зърната? Въобще трябва ми хирург с подобен опит за ревизии и реконструкции на гърди. Моя позната след 3 операции при същия доктор накрая направи 4-та мисля в бившата "Тина Киркова" при хирург занимаващ се с реконструкции и най-накрая е доволна. Разбрах за проблема и след моите перипети. Някой от вас правил ли е такава сложна операция, дори и след онкологично заболяване? Винаги има % с усложнения и аз просто бях в този %, реакцията на екипа беше отлична и адекватна към онзи момент и не искам да създавам излишни притеснения на дами избрали клиниката.

# 598
Момичета, успях много лесно да се свържа с доктор Гигов. Реших да искам и второ мнение по отношение лека дискретна корекция наестествен хубав бюст с максимум ама наистина максимум 240 сс. Доктора беше много любезен и човечен. Мисля да проведа консултация.

# 599
Доктор Гигов трупа плюсове в темата.
Анджела, не знам какво да ти кажа.Ситуацията ти е за рев,но не си прави мастектомия. Това не е ли радикално решение? Все си мисля,че в ългария има доктори,които точно с такива сложни казуси ще се наемат и ще ти направят едни красиви гърди?
Не беше ли точно Гигов по тази част?

Общи условия

Активация на акаунт