Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 685
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, има ли някоя оперирала се при д-р Стани Кръстев?

да, аз преди 20дни 🙂

# 61
Момичета, някоя от вас знае ли актуални цени на Мотива и Ментор при д-р Кънев?
Важно ми е, много моля ако някоя се е оперирала скоро да сподели?

# 62
Момичета, интересувам се дали слагат дренажи при повдигане на гърди и много ли боли премахването?
Също и катетър слага ли се?

А конците на кой ден се махат?
Здравейте мацки.
След 2 раждания и кърмене бюста ми стигна до пъпа. 😦 Обмислям операция. Не искам импланти, а само повдигане и смаляване. Ще съм ви благодарна, ако имате отговори на моите въпроси.
-Операция в България или в Турция?
-От кой доктор сте доволни?
-Ориентировъчни цени?
-Колко време от кърменето трябва да е минало за подобна операция?
-Много ли е болезнено и колко време ви отне за възтановяване?

Мога да кажа за кърменето - поне година - година и половина трябва да е минало след спирането му.
За да няма останала кърма по каналите.
Това е безумие два месеца след кърменето.
Но все пак, Молов стил.

# 63
Дренажите зависят от доктора, някои слагат, някои не. Премахването им боли само за секундите в които ги дръпват рязко и бързо, аз даже не бих го нарекла болка.
За поставяне на катетър при мамопластика не съм чувала.

# 64
Дренажите зависят от доктора, някои слагат, някои не. Премахването им боли само за секундите в които ги дръпват рязко и бързо, аз даже не бих го нарекла болка.
За поставяне на катетър при мамопластика не съм чувала.
А от какво зависи дали ще има или няма дренажи?

# 65
От това дали докторът използва дренажи. При мен и на двете операции, при двама различни хирурзи имаше дренажи, но не всички използват такива. Според мен е по-добре с дренажи, за да изтичат течностите, това предотвратява отоци и евентуални инфекции, но пък не е задължително да има такива, така че явно може и без.

# 66
При мен на повдигането и намаляването ми сложиха катетър.

# 67
Молов е объркал дрена с катетър😂

# 68
Не мисля,че са ми слагали катетър,когато доктора ме нарисува преди да излезе от стаята каза на сестрата да съм минела през тоалетната преди да ме отведат за операция. Махането на дренажите не ме е боляло. Конци не са ми махали,шевовете бяха лепени,имах лепенки,които махнах,когато са ми казали.

# 69
Здравейте момичета
Мина и моята операция при др.  Молов днес 😀. Резултата е повече от перфектен.
Само искам да вмъкна, че Молов ако бъркаше дренажи с катетър 😂, едва ли щеше да практикува успешно. Катетър се слага в някои случаи в които, операцията е по продължителна. На тази нямах такъв.
Снимки няма да качвам тук.

# 70
Eхееее, днес операция и вече знаете, че резултатът е перфектен. А мен моя хирург ми вика чакай 6 месеца за окончателни резултати 😂😂😂

# 71
То е ясно, че време трябва. Нооо това което виждам си е супер.
Така, че аз съм супер доволна, че имах страх.

# 72
Момичета, споделете кога започнахте да спите настрани.

Качвам моя белег месец и половина след операцията. Вижда се син копринен конец, който трябваше вече да е махнат, но не успях да отида.

Скрит текст:

Здравей! В следствие на каква операция са тези белези и конец? Предстои ми операция за намаляне и повдигане след 2 седмици при д-р Гигов и започвам яко да се притеснявам.
Каза, че е невъзможно да направи повдигане с имплант. Има ли някоя, която си я правила подобна операция? Предимно коментарите са за импланти, бих се радвала някоя да сподели опит с повдигане и намаляне/имплант.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:50 от Qwerty.

# 73
Момичета, нещо бъркате понятията. Повдигане и намаляне на бюста са две абсолютно различни операции.
При повдигането (мастопексия) само се изрязва излишната кожа, а намаляването (редукционна мамопластика) премахва от обема на гърдите и е доста по-сложна и травмираща операция.
Абсолютно безсмислено е да ви намалят обема и после да го увеличат с имплант, така че, най-вероятно става въпрос само повдигане.

# 74
Момичета, нещо бъркате понятията. Повдигане и намаляне на бюста са две абсолютно различни операции.
При повдигането (мастопексия) само се изрязва излишната кожа, а намаляването (редукционна мамопластика) премахва от обема на гърдите и е доста по-сложна и травмираща операция.
Абсолютно безсмислено е да ви намалят обема и после да го увеличат с имплант, така че, най-вероятно става въпрос само повдигане.

Това каза Гигов, че ще направи. Ще повдигне и ще намали. Обем имам, но е увиснал в следствие на раждане. Имах доволно големи гърди, които станаха страховито големи и после се отпуснаха.
Бях много паникьосана по време на консултацията, дори забравих да го питам колко ще струва 😀 , но запомних какво каза. Скоро се чух с него с цел още една консултация и да обсъдим дали просто имплант няма да е по-лесно, но ме отряза на мига.

Общи условия

Активация на акаунт