Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 705
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на всички, че ме изслушахте! Дано някой с опит с Мотива се включи!
Аз опит нямам все още. Бях се насочила също към Мотива, но тази седмица видях две жени с Мотива, едната от 2 години, другата от 3 и при двете имаше дооооста голямо увисване на гърдите. Съвсем не бяха с добра форма, а по-скоро като отпуснати и висящи. Слагали са ги на различни места и нямам идея от вида на имплантите ли е или и при двете не са сложени добре. Хубаво би било дамите с опит и сложили Мотива преди година-две да споделят. Госпожа Стоянова дано някой ден се включи с отзиви. Нейните гърди бяха топ 😁

# 91
Моите са на почти 2 г и не са увиснали. Много по-меки са вече от предишните ми макган анатомични, но пак си изглеждат топки за мое съжаление.
Аз не мога да си обясня, как ще увисне имплант, който е заврян с триста зора под мускула.
Когато тук писаха няколко жени, че мотива ергономикс са се свлекли, бях сигурна, че не са им сложени изцяло подмускулно. Но когато се включи и пациентка на д-р Стоянов се шашнах. Той не прави частично подмускулно и ми стана съвсем необясним този феномен с увисващите импланти. Може би тези ергономикс са причината.

# 92
Слагай по-големите. Аз съм с 350 сс, 75 Д съм сега,а бях 75 А.

Може ли снимка преди - след , за да се ориентирам за големината? Може и на лично.
Каква серия на Ментор са ви слагали? Моята е 322 - четох, че са по-естествено стояли , в сравнение с 333. тоест не моята, а тази, която ми предложи доктора Simple Smile

Здравейте, момичета! След дълго време искане и страх от болката се реших да си пооправя бюста! Имам вече успешна операция на носа в чужбина, но за бюста обмислям да се доверя на хирург в България или Европа, най- вече заради редовните прегледи, които предполагам ще ми бъдат удобни, ако са на около 2 часа път и без натоварващи полети по половин денонощие! Спряла съм се на Мотива ергономични, въпреки че вече две познати искат да сменят своите, защото са им големи. Не се интересувам много от тенденции, незнам кое се предпочита… техните са по 500 кубика. Слагали са ги в Германия, но не са доволни!
Искам да попитам Ильо Стоянов само Ментор ли слага? Следя форума от миналата година и бях прочела, че е слагал Мотива ( мисля, че в 12- та тема го четох, като връщах назад) но незнам защо ми се е запечатало и че работи предимно с Ментор.
Освен д-р Хатър има ли добър специалист, който познава и е работил поне няколко години с Мотива? Аз съм Ок с идеята да пътувам и до Италия, Испания или някъде в Европа стига хирурга да е добър, да се доверя и да има опит с Мотива! Аз съм на 37, раждала и кърмила, 173 см, 53 кг. В момента бюстът ми е чашка B с лека птоза. Обмислям на първичния преглед да попитам и за вътрешен сутиен, който да предпазва от свличане, тъй като тези импланти са по меки и мърдащи, аз предполагам, че свличането е по-лесно! 
Благодаря на всички, че ме изслушахте! Дано някой с опит с Мотива се включи

Профилактичните прегледи не е задължително да се правят при доктора, които ги е поставил. Аз попитах Стоянов дали в неговата клиника се правят и той каза, че всеки така наречен  доктор-рентгенолог прави такива прегледи, и че не е задължително при него. Сега не ги наричат рентгенолози тези доктори, но не мога да се сетя как в момента. Всяка болница, която има отделение по образна диагностика.

Приятелките ви от какво не са доволни - просто размера ли им се вижда прекален или има други проблеми - като риплинг, който се получавал по-често при по-големите импланти, сложени  под малко тъкан, която не може да покрие добре?

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 08:03 от bubanka

# 93
Много благодаря за отговорите, момичета!
Аз за това мисля доста и май съм предобрила вече с четенето по темата, но ми е идея от години! Въпреки това се притеснявам да се втурна ей така!
В Белисимо слагат Мотива, но според мен нямам респект за импланти там да слагам…
знам, че и Мартин Генов слага Мотива, но ми стои малко повече рекламата, резултат с години не съм виждала от него… а приказките не са реални без резултат с годините…
За познатите ми: не е заради риплинг, по- скоро провисване и големина е, защото сега искат по- малък бюст! Не са се оплакали от нищо друго. Странното е, че ми го казват в различни и отделни ситуации. И двете едно и също- не искат тези! Но техните са много големи и според моите представи, не са с широк гръден кош, по- ниски са и незнам защо, мисля че преливат и аз…
 до колкото съм чела за Мотива, защото много харесвам идещата за по- меки и естествено стоящи (без птоза!!!)  не всеки умее да ги слага и това, че имплантът е с по- подвижен гел е причина за по- бърза птоза. Но толкова много искам да са максимално естествени и меки, че незнам дали няма да се втурна и аз към тях… само дето ако увиснат тъжно надолу след 3-4 години ще се подтисна сигурно и пак ще търся решение на птоза! Виждала съм, пипала съм също и кръгли ментор - не е моята визия, като че ли… но хирурга да прецени все пак! По- скоро искам и се виждам с естествено и женствено извити, малко не съм убедена, че се изразявам разбираемо…Благодаря ви!

# 94
и аз искам естествено изглеждащи, но доктора каза, че няма да са меки - а колко точно твърди ще са -незнам. Каза, че няма да са меки моите, заради старта ми

# 95
Доколкото съм разбрала - Ментор са по-твърди и увисват по-трудно, Мотива са по-меки и естествени на пипане и увисват по-лесно. Всичко е нормално и разбираемо. Както и всеки може да избере кое му е важно. Просто се носи сутиен и човек се съобразява как живее с новите сиси и си ги пази:)))
Пипала съм и Мотива, и Ментор на сложени гърди-еми мотивата са като истински, ментор си се усещаха по-плътна и изкуствена консистенция.

# 96
Аз вече за 3 или 4 път пиша,че моите са Ментор серия 332 и са достатъчно меки на допир,даже не очаквах, че ще е така.

# 97
Аз четох, че Ментор имат ергономични също… но не съм много веща в случая и незнам!

# 98
  • София
С Мотива Ергономикс съм от четири години, слагани са при д-р Хатър. Тренирам редовно включително и кардио. Не са мръднали, но тренирам винаги със спортната серия на Триумф. През деня и вечер винаги съм със сутиен, пазя си ги много. Станаха наистина много красиви на външен вид, на пипане също са много хубави, не се усещат изкуствени. За мен увисването е от недостатъчно пазене и ходене без сутиен. При големи гърди няма как да не увиснат с времето, ако не се носи сутиен.

# 99
Както е написала Logan , трябва си постоянна грижа .
Аз съм оперирана при Др. Стоянов и препоръката му е задължително да нося сутиен или бюстиета през деня , а вечер със бюстие ( изтично наблегна за спането ).
Без сутиен или бюстие само когато съм с дреха която го изисква , но да е за няколко часа . Идеята е да стане като навик , иначе всичко тръгва на юг .
Аз съм с ментор и са изключително меки, не напипвам никакви ръбове или имплант .
Мекотата стана след първият месец и дори забравям че съм с импланти , чак лато влизам в банята и се видя на огледалото е имало моменти на изненада 😁😂.
А на въпроса за кубиците , ОПРЕДЕЛЕНО по- големият рязмер по препоръка на вашият доктор .
Смело напред и чакаме  лятото 🤣😅😁

# 100
Aleks@ndra@ още не е минала. Мисля да сложа 545, както записа още на консултацията. Много ми е притеснено да не са прекалено големи. Още съвсем малко остана. Ще пиша, като мине.

# 101
Aleks@ndra@ още не е минала. Мисля да сложа 545, както записа още на консултацията. Много ми е притеснено да не са прекалено големи. Още съвсем малко остана. Ще пиша, като мине.

Очакваме с нетърпение Simple Smile, и на мен ми е много притеснено кой размер да избера, защото имам много малко тъкан.

До края на април ли ще работи докторът? После чак септември мисля.

Ти само веднъж ли беше на консултация при него?

# 102
Мина. Днес беше големия ден 😀
Само веднъж бях на консултация, да. Доколкото разбрах е избрал по-големи импланти, за да обере увисване. Още не съм се видяла, седя с някакъв лед отгоре. Боли си определено, но болка за умиране не е. Ще видя по-късно, ако нещо мога да видя ще кача някаква снимка.

Редактирам. Успях да направя някаква снимка.

545 Ментор, анатомични.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 15:42 от Izi_00

# 103
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Слагай по-големите. Аз съм с 350 сс, 75 Д съм сега,а бях 75 А.

Как така Д?
Аз също бях А чашка и с 350сс съм С.
Също съм с Ментор (не знам коя серия),но гърдите ми са изключително меки и нито на вид,нито на добир си личи,че съм силиконка.
Трябваша да си сложа 400-450сс,за да ми обере по-отпусналата кожа...това ми е единственото разочарование.Аз съм си виновна де - нямам опит никакъв, казах на доктора по-малки,естествено изглеждащи гърди и той ми предложи 350.
Иначе на пробата, дори се бях спряла на 300 сс (имплантите в дланта ми изглеждаха големи) и той каза,че предпочита да сложи 350.
Ако си бях траела за тези "малки,естествени гърди",човека щеше да ми предложи най-правилният размер,съм сигурна и щеше да е 400+. Rolling Eyes

Изи_00 ,Честито!!! Изглеждат много добре.

# 104
То и аз исках 300 макс,а док 350 и добре, че сложи тях. Аз обаче не искам повече, тези са ми идеални. Ако бяха 1 см по-събрани щяха да са още по-красотни,ама все пак такъв ми е старта и няма как да стане .
Аз съм 75 Д,защото на 80 С ми идва хлабав колана на сутиените. Имам тесен гръден кош и малка подгръдна.

Общи условия

Активация на акаунт