Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 743
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Ако е само при ставането е нормална. Мускулите са травмирани и докато се успокоят, всяко напрягане ще е болезнено. Нали сте чували за разтегнат мускул, то си е травма, а за да се подпъхне имплант, мускулът се опъва яко.
Че е само отдясно, може да се обясни с това, че дясната ръка работи повече и съответно той е по-развит.
Все пак се обадете за консултация.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 23:55 от Чи лу

# 121
Изи,не се паникьосвай и спи и лежи полу легнала. И моята дясна беше по-отекла и по-бавно се възстанови .
Дами,избирайте хирург, който ЛИЧНО ще ви вдигне телефона преди и след операцията. Аз с моя такива проблеми не съм имала,два пъти имах нужда да коментирам и се чувахме .

# 122
Изи, с доктора успя ли да се свържеш?

# 123
Изи, с доктора успя ли да се свържеш?

Не съм звъняла. Иначе му има номера в документите.

# 124
Аз съм забелязала една закономерност- колкото е по-известен хирургът, толкова по-малък е шансът да вдига телефона лично на всяка пациентка😆
И донякъде ги разбирам.

Може би има и друга закономерност- колкото по-човечен е един хирург, толкова по-малък шанс има да стане голяма звезда.
Това са си мои наблюдения.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 00:08 от Чи лу

# 125
Аз съм забелязала една закономерност- колкото е по-известен хирургът, толкова по-малък е шансът да вдига телефона лично на всяка пациентка😆
И донякъде ги разбирам.
Не винаги е така. Аз работя в болница, в отделение с един от най-известните лекари в областта си. Вдига на всяка пациентка по всяко време. Въпрос на характер и ангажираност към професията и хората изобщо. Не знам при кой лекар се е оперирала, но където и да е, цената която се плаща за тези интервенции не е малка и е добре да се ангажират с пациентите си малко повече от това да вземат парите само.

# 126
На всяка пациентка и по всяко време не ми се струва добре. Има разни луди, има хипохондрици, има и доста нахални и невъзпитани, които смятат, че могат да звънят по всяко време и с всякакви тъпи въпроси.
Естествено, че е добре да има връзка с доктора, и за мен беше важно да имам с моя, но ако му е писнало да му звънят денонощно за щяло и нещяло е възможно обажданията да ги приема някоя асистентка/секретарка/мед сестра и да отсява сериозните.
Кофти е и като Молов. От това което съм чела, той пък въобще не вдига, ако има проблем и изцяло оставя пациентките в ръцете на вярната си асистентка, която ги лекува по телефона.

Една се оплака в някоя от групите във ФБ, че д-р Гигов я насмел и и тряснал телефона. Ама, тя му била звъняла в събота вечерта да си запише консултация, защото през седмицата не и вдигнал😆
Той все още вдига и отговаря лично.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 00:33 от Чи лу

# 127
Чи Лу, естествено че има и луди 🤣 Но лекарите ги отсяват. Аз също комуникирам с  пациенти по телефона и повярвай - още с първото изречение знаеш дали е хахо 🤣 Все пак, пациента трябва да има опция за постоперативна консултация при някакъв проблем, било то и при друг специалист от клиниката.

# 128
Знам, знам, то и аз отблизо ги виждам и чувам нещата.
Даже тези около мен угаждат и на лудите😆
Ама некси, не си представям д-р Стоянов или Енчев как хъркат и някоя пациентка им звъни посред нощ😆

# 129
Ама некси, не си представям д-р Стоянов или Енчев как хъркат и някоя пациентка им звъни посред нощ😆
Забавното е, че в началото на кариерите си го правеха 🤭 Ама така е - в началото работиш за името, после то работи са теб. Точно за тези двамата ще си спестя мнението 🙃

# 130

Искам да ви кажа, че Енчев има златна асистентка, която е мед. сестра и е с него на операциите. Тя е човекът, на който можеш да разчиташ на 100%. Страхотна е. След операцията даже ми е звъняла да ме пита как съм. Пише ми във вайбър. Един път Енчев го нямаше и ходих при нея да ми види гърдите.

# 131
Момичета, доц.Романски вярно ли е, че е подновил дейността си в България?
Той само експлант ли прави?

# 132
Доц. Романски е тъмна Индия, партизанин от класа.😆 Той май въобще не е спирал да работи, но го прави странно и потайно. Последно беше в клиниката на Шарков.

Онази Нелито БЕЗопасната го бъгна нещо😆

# 133
Доц. Романски е тъмна Индия, партизанин от класа.😆 Той май въобще не е спирал да работи, но го прави странно и потайно. Последно беше в клиниката на Шарков.

Онази Нелито БЕЗопасната го бъгна нещо😆
Явно си работи. Защо да не работи? Преди два дни ме питаха дали да ми съдействат за консултация при него... 🤔 Понеже аз съм най-бавния човек за взимане на решения 🤣 Отложих три операции в рамките на две седмици 🤣🤣🤣 Предстоят ми две консултации в понеделник и вторник. Дано вече взема решение, но за Романски какво се знае? Какви са отзивите?

# 134
За мен е топ-хирург. Моята първа операция беше при майка му и той също присъстваше.
Ми, ето, думите ми се потвърждават, щом е нужно съдействие за консултация, той е почти неоткриваем.
По едно време казваше на някои пациентки, че спира да работи, пък в същото време правеше операции на други.

Онази Нелито си махна имплантите при него, хвалеше го постоянно във ФБ и изведнъж го налазиха стадото и фанатизирани последователки с точни изисквания, как да ги експлантира... и той сдаде фронта😆

Безпричинното отлагане на операции не е много похвално при заети хирурзи, които имат натоварен график.
Точно доц. Романски беше насмел една пациентка, която се допитала до астроложката си и отложила операцията😆
Наскоро чух за друга дето отложила операция при д-р Гигов... и тя говорила със звездите😂

И как да вдигат после телефона на всички?

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 23:52 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт