Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 804
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Е, да бе, хирурзи с толкова опит ги слагат на където им падне и после чакат лентата да ги намести.😆
Ако са сложени високо, никаква лента няма да помогне. Тя се слага при стегнат мускул.
Това са високо позиционирани импланти:
Скрит текст:

# 226
А за масажите какво ви е мнението? Моя доктор каза да започна след още една седмица(14 дни след операцията)... Днес сефте си видях гърдите...знам, че няма да са такива, но се постресирах...едната има ръб отгоре, като цяло са още докта високо и отекли...грозна работа...🙄 Кога ще започнат да си оформят и да добиват по-лицеприятен вид?
Скрит текст:

Amidala , Здравей !
За масажите не съм насянсо и не съм правила , но според мен задължително трябва да носиш лента.
Твоят доктор какво каза,  затова че едната гърда  има видим ръб, който на снимката  е доста силно изразен ?? 🤔
На снимката съм 4 дни след операция
Не съм скрила ареолите за са види че са на мястото си .  
При мен нямаше промяна в самата гърда с минаването на седмиците , а само в спадането на отока и мекотата .
Утре ще изтрия снимката , защото не знам как да я направя  в скрит текст .  
Скрит текст:

Jasmin, много красиви гърди! Кой доктор Ви оперира и с колко кубика сте?
Ако предпочитате може на лично да ми отговорите.

# 227
Е, да бе, хирурзи с толкова опит ги слагат на където им падне и после чакат лентата да ги намести.😆
Ако са сложени високо, никаква лента няма да помогне. Тя се слага при стегнат мускул.
Това са високо позиционирани импланти:
Скрит текст:

Моят лекар ги сложи високо, ама много високо. Носих доста време лента, сега са на мястото си и са много красиви Simple Smile

# 228
Жасмин, не всички лекари слагат високо имплантите. Скоро моя братовчедка се оперира при Енчев и въобще нямаше нужда гърдите да слягат, беше си ги сложил “където трябва”. Не си спомням снимката на amidala, но може просто нейните импланти да са били поставени високо(очевидно са, щом носи лента) и затова да има “ръб”. Ще слегнат.
Ето снимка от тази сутрин, ден 11ти(ма пак е много рано, още са си твърдички...и грознички🫣
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 18:07 от bubanka

# 229
Въпрос към дамите преминали вече  през процеса-като се върнете назад, болката и дискомфорта, който сте имали заслужава ли си? И колко време боли? Седмица, две?

Аз не съм оперирана още, но мен ме е страх да не съжалявам не заради болката и дискомфорта, а да не съжалявам, защото могат да се появят някакви проблеми. За съжаление има и такава вероятност. ще избера доктор, при който вероятността е по-малка, но 100% сигурност няма.

# 230
Моят лекар ги сложи високо, ама много високо. Носих доста време лента, сега са на мястото си и са много красиви Simple Smile
Ти изобщо знаеш ли, какво означава "високо позиционирани импланти"?
Означава, че целият джоб е направен високо, мускулът не е отлепен достатъчно в долната част и ареолата гледа надолу. Като ти ги избута лентата надолу и разслои мускула😆, тоя джоб дето отгоре ще остане празен, зараснал ли е, че не се връщат нагоре?

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:05 от Чи лу

# 231
Бих отговорила, но с този назидателен тон въобще не ми се влиза в дискусия.

# 232
Не ми е назидателен тонът изобщо. Питам те съвсем сериозно, дали знаеш какво е високо позоциониран имплант и как се поправя.
Не е редно да се пише на кой каквото му скимне, защото става въпрос за операция на тялото, не за рокля или чанта.
Ивка бейбе ако те прочете, ще се опаше с 5 ленти 😂

# 233
  • Sofia
Това е само 11 ден - има отоци, рано е да се правят изводи.

# 234
Не ми е назидателен тонът изобщо. Питам те съвсем сериозно, дали знаеш какво е високо позоциониран имплант и как се поправя.
Не е редно да се пише на кой каквото му скимне, защото става въпрос за операция на тялото, не за рокля или чанта.
Ивка бейбе ако те прочете, ще се опаше с 5 ленти 😂

Знаете ли кой и е правил операцията?

# 235
Kressbonev , операцията беше при Др. Стоянов 375 сс при старт 75 B .
Лента не съм носила , попитах Др. Стоянов и отговора му беше , че няма нужда .
Да  всеки хирург има различен метод на работа , марка импланти с които работи и т.н .
С коментара си не съм искала да засегана някой, а просто да обърна внимание , че ако има проблем и нещо не е на правилно място , докато още е “ прясно “ да се вземат необходимите мерки .

Пожелавам бързо възтановяване ! 🌷

# 236
Не, но и аз искам да знам кой е.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 15:10 от Чи лу

# 237
Не, но и аз искам да знам кой е.

Чувала съм две  версии за операцията на Ивка, едината е че е оперирана от д-р Молов, а другата - в клиника Естетика в Турция.

# 238
Някъде четох, че е в Турция.

# 239
Здравейте 🙂 Днес ми беше операцията. Имах доста неприятни болки веднага след нея, но след това болката намаля и в момента съм добре. Слизах два пъти да пуша 🤭, ядох, ставам от леглото с изненадваща  лекота и се надявам утре да е същото, а не да боли пак 🙂 Аз съм също с лента, която се очаква да е на мен един месец. Не бих казала че ми пречи по някакъв начин, но предполагам е рано за такива твърдения.

Общи условия

Активация на акаунт