Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 776
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Искам да попитам за съвет, ако някой е бил в ситуация като мойта. Момиче съм на 19г., имам доста голям бюст. Големината вече ми оказва роля на стойката, болки в гърба и врата. Мисля за операция , но гледах цените са около 5000-6000, а аз нямам тази финансова възможност. Чувала съм ако това влияе на здравословното състояние  и може да се докаже с изледвания т.н. Би могло някакво намаление в цената или нещо подобно. Ако някой е запознат бих помолила за информация, понеже не знам какво да правя. Благодаря Ви предварително!🌹
Възможно е да се мине по здравна каса, мисля че др Хатър прави точно такива операции по каса. .

# 211
Здравейте! Искам да попитам за съвет, ако някой е бил в ситуация като мойта. Момиче съм на 19г., имам доста голям бюст. Големината вече ми оказва роля на стойката, болки в гърба и врата. Мисля за операция , но гледах цените са около 5000-6000, а аз нямам тази финансова възможност. Чувала съм ако това влияе на здравословното състояние  и може да се докаже с изледвания т.н. Би могло някакво намаление в цената или нещо подобно. Ако някой е запознат бих помолила за информация, понеже не знам какво да правя. Благодаря Ви предварително!🌹

Понеже бях в такава ситуация и бюстът ми беше силно намален заради РМЖ - свалиха по кг от всяка страна, мога да кажа,  че е невероятно облекчение от гърди по 1л да слезеш на 300 мл,  съжалявах че не събрах смелост да го направя по-рано
Успех

# 212
Въпрос към дамите преминали вече  през процеса-като се върнете назад, болката и дискомфорта, който сте имали заслужава ли си? И колко време боли? Седмица, две?

# 213
През 5 страници все едни и същи въпроси.
Въпрос към дамите преминали вече  през процеса-като се върнете назад, болката и дискомфорта, който сте имали заслужава ли си? И колко време боли? Седмица, две?
Заслужава си на 100%.
Въобще не се сещам,че съм оперирана,не съм имала болки,дискомфорт само от сутиените заради отока. Ако не пита някой през 5 дни даже няма да се сетя какво е било,а беше преди година.
Ако нещо го искате, просто го направете.

# 214
Привет! Повечето от вас с каква височина на имплантите са (при анатомичните на Ментор)? Какви са плюсовете/минусите на средната височина спрямо високите? Спряла съм се на два доктора, но единия казва само и единствено 440cc средна височина, висока проекция, другия казва минимум 485сс максимална височина и проекция. Притеснявам се по-големите да не ми дойдат прекалено високи (и големи като кубици), а съм доста слаба отгоре.

Отделно има ли някой, който се е оперирал при д-р Николай Георгиев? Доволни ли сте? На някои от снимките в инстаграм белега отдолу се вижда, а не ляга в гънката. Направиха ли ви консултация с анестезиолог в клиниката му, защото никъде не се споменава в предоперативната брошура за изследвания?

За опериралите се при Георгиев и Денков, какви са ви мненията? Засега съм се спряла на тях двамата като ще е само слагане на имплант за увеличаване и коригиране на лека птоза с големината на импланта без повдигане.

# 215
Днес ми е ден 9ти и съм почти на 100% възстановена. Болка/дискомфорт до към 6-7 ден, от 5тия спрях обезболяващите. Не съжалявам и за миг, бях подготвена за много по-големи и страшни болки.  Кураж. 🫶

# 216
amidala13, а наместиха ли се гърдите, спрямо снимката която бяхте пуснала? Радвам се, че вече се чувствате добре 🤗

# 217
amidala13, а наместиха ли се гърдите, спрямо снимката която бяхте пуснала? Радвам се, че вече се чувствате добре 🤗

Още не, но всеки ден изглеждат по-добре от тогава...😀
Сега филмът е с масажите, които трябва да започвам от втората седмица и които не съм сигурна, че схванах добре как ми показа доктора...🙄

# 218
Аз не съм правила никакви масажи,не съм носила лента,не са ми сваляни конци. Не съм питала за проекции,док ми избра каквото трябва,вкл. кубиците и са идеални.
Някой назад питаше при кого са правени гърдите на Мартина Петрова-при Н. Георгиев й е втората по ред операция със смяна на имплантите.

# 219
Аз не съм правила никакви масажи,не съм носила лента,не са ми сваляни конци. Не съм питала за проекции,док ми избра каквото трябва,вкл. кубиците и са идеални.
Някой назад питаше при кого са правени гърдите на Мартина Петрова-при Н. Георгиев й е втората по ред операция със смяна на имплантите.

Ами явно различните доктори дават различни съвети. Конци и аз нямам за сваляне, но нося лента(месец трябва) и масажи задължително каза доктора(на всички пациентки ги показва).

# 220
Лента се носи ако мускулите са много стегнати и “изтласкват” имплантите нагоре. При по-стегнати хора лентата може дълго да се носи, докато имплантите се установят надолу и слязат.

# 221
За мен най-неприятните спомени от двете операции са тези ленти. Упойките понесох добре, не ме боля, забравила съм дренажи-мренажи, но отвратителните ленти никогаШ не мога да забравя.

# 222
А за масажите какво ви е мнението? Моя доктор каза да започна след още една седмица(14 дни след операцията)... Днес сефте си видях гърдите...знам, че няма да са такива, но се постресирах...едната има ръб отгоре, като цяло са още докта високо и отекли...грозна работа...🙄 Кога ще започнат да си оформят и да добиват по-лицеприятен вид?
Скрит текст:

Amidala , Здравей !
За масажите не съм насянсо и не съм правила , но според мен задължително трябва да носиш лента.
Твоят доктор какво каза,  затова че едната гърда  има видим ръб, който на снимката  е доста силно изразен ?? 🤔
На снимката съм 4 дни след операция
Не съм скрила ареолите за са види че са на мястото си .  
При мен нямаше промяна в самата гърда с минаването на седмиците , а само в спадането на отока и мекотата .
Утре ще изтрия снимката , защото не знам как да я направя  в скрит текст .  
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 23:56 от Jasmin.

# 223
А за масажите какво ви е мнението? Моя доктор каза да започна след още една седмица(14 дни след операцията)... Днес сефте си видях гърдите...знам, че няма да са такива, но се постресирах...едната има ръб отгоре, като цяло са още докта високо и отекли...грозна работа...🙄 Кога ще започнат да си оформят и да добиват по-лицеприятен вид?
Скрит текст:

Amidala , Здравей !
За масажите не съм насянсо и не съм правила , но според мен задължително трябва да носиш лента.
Твоят доктор какво каза,  затова че едната гърда  има видим ръб, който на снимката  е доста силно изразен ?? 🤔
На снимката съм 4 дни след операция
Не съм скрила ареолите за са види че са на мястото си .  
При мен нямаше промяна в самата гърда с минаването на седмиците , а само в спадането на отока и мекотата .
Утре ще изтрия снимката , защото не знам как да я направя  в скрит текст .  
Скрит текст:

Нищо не каза на маханено на лепенките..сега сякаш няма този ръб вече, не мога да преценя..или не е толкова видим...лентата си я нося постоянно, не мисля да я махам.

# 224
Жасмин, не всички лекари слагат високо имплантите. Скоро моя братовчедка се оперира при Енчев и въобще нямаше нужда гърдите да слягат, беше си ги сложил “където трябва”. Не си спомням снимката на amidala, но може просто нейните импланти да са били поставени високо(очевидно са, щом носи лента) и затова да има “ръб”. Ще слегнат.

Общи условия

Активация на акаунт