Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 771
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Ако става въпрос за д-р Василев от Тина Киркова, то той слага импланти от много години 🙂

# 196
Освен това, с д-р Гемеджиев правят реконструкции на гърди при жени с рак. Би трябвало да са добри, но и аз не съм виждала техни резултати. При Гемеджиев ходя сега на профилактични.

# 197
amidala13
На мен от клиниката, в която се оперирах след 3та седмица ми дадоха да нося 2ра стъпка на липоеластик, за още 3 седмици.

Много по-удобен и лек е от първия. На 05.05 ще ме освободят от тези грозни сутиени и ще мога да си нося каквото искам.

За сън и тренировки съм се насочила към Triumph Triaction, много хвален в тази група, и сестрите в клиниката казаха, че е много добър.

За ежедневието ще търся по-скоро нещо безшевно без банели, с по-голяма упора.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:37 от bubanka

# 198
  • Варна
Извинете, че се намесвам, но направо полудявам като прочета, че има хирурзи, които се "упражняват" да слагат гръдни импланти.

Според регистъра на БЛС д-р Евгений Василев е АГ (Помислих, че може да има втора специалност, щом слага импланти, но не пише в регистъра такова нещо).

Да слага импланти е подсъдно. В нормативната база ясно и недвусмислено е написано, че "Не се допуска поставянето на силиконови протези за реконструктивна и естетична хирургия на женската гърда от лекари без специалност по Пластично-възстановителна и естетична хирургия".

# 199
Скрит текст:
amidala13
На мен от клиниката, в която се оперирах след 3та седмица ми дадоха да нося 2ра стъпка на липоеластик, за още 3 седмици.

Много по-удобен и лек е от първия. На 05.05 ще ме освободят от тези грозни сутиени и ще мога да си нося каквото искам.

За сън и тренировки съм се насочила към Triumph Triaction, много хвален в тази група, и сестрите в клиниката казаха, че е много добър.

За ежедневието ще търся по-скоро нещо безшевно без банели, с по-голяма упора.

Контактувах с Липоеластик и ми казаха, че втория период е след втория месец...Докторът ми каза след аше една седмица (втора от операцията) да ида до Триумф и да си взема с малка гръдна и голяма чашка, за да ги притиска отстрани(да се наместват навътре, сега има разстояние още) без да ги смачква...(много не михстана ясно). Сега "проблемът" мифе на първо време какво да взема, за да ги сменям със сегашния(като го изпера). Извинявам се за малоумните въпроси, но наистина нищо не разбирам и не знам дали е удачно да взимам втори същия следоперативен(но бял), или Триумф(който не вярвам да е по-стабилен от медицитските и удачен за толкова ранен период). Ако го изпера и изсуша този, проблем ли щеэе да съм 1-2 )часа без никакъв (аз съм болничен и мога и да лежа през това време, дето се казва, няма да обикалям стаите без.).Толкова ли е фатално 2 часа да не са в сутиен отначало?

# 200
Аз като си прах следоперативния на липоеластик си носех през това време спортен сутиен за тренировка. Не бих инвестирала в сутиени 2 месеца след операция, още доста се променят гърдите 😀

# 201
А за масажите какво ви е мнението? Моя доктор каза да започна след още една седмица(14 дни след операцията)... Днес сефте си видях гърдите...знам, че няма да са такива, но се постресирах...едната има ръб отгоре, като цяло са още докта високо и отекли...грозна работа...🙄 Кога ще започнат да си оформят и да добиват по-лицеприятен вид?
Скрит текст:

# 202
Ще станат много хубави. При мен започнаха да придобиват повече търговски вид някъде месец и половина-два след операцията. Сега съм вече почти 6 месеца след нея и са перфектни. Масажите моя лекар не ги препоръчва, с Мотива съм.
Не се сещам да съм чела - при кой лекар и колко кубика си сложила?

# 203
Ще станат много хубави. При мен започнаха да придобиват повече търговски вид някъде месец и половина-два след операцията. Сега съм вече почти 6 месеца след нея и са перфектни. Масажите моя лекар не ги препоръчва, с Мотива съм.
Не се сещам да съм чела - при кой лекар и колко кубика си сложила?
315 и 350 при д-р Христов🙃
Знам, че е супер рано и ще спадат и олягат, но пусто нетърпение...иначе със сутиен са много добре, толкова им се радвам цял ден(днес махнахме лепенките)

# 204
Честито! С каква марка импланти сте?

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:38 от bubanka

# 205
# 206
  • Sofia
Д-р Евгений Василев от години е известен като един от най-добрите мамолози и онко гръдни хирурзи в София. Аз обаче не бих му се доверила, ако търсех естетичен резултат. На него това не му е приоритет. Освен това ми се струва вече много уморен. Даже се учудвам, че прави "козметични операции".
През януари само с поглед разбра, че имам серома. Изписа ми кортикостероиден крем за мазане и ако не спадне отокът до 20 дни, да подменим импланта Confounded Който е чел за BIA-ALCL, ще ме разбере защо не му се доверих.

# 207
Здравейте! Искам да попитам за съвет, ако някой е бил в ситуация като мойта. Момиче съм на 19г., имам доста голям бюст. Големината вече ми оказва роля на стойката, болки в гърба и врата. Мисля за операция , но гледах цените са около 5000-6000, а аз нямам тази финансова възможност. Чувала съм ако това влияе на здравословното състояние  и може да се докаже с изледвания т.н. Би могло някакво намаление в цената или нещо подобно. Ако някой е запознат бих помолила за информация, понеже не знам какво да правя. Благодаря Ви предварително!🌹

# 208
Кой каквото си няма,аз като жена без никакви гърди,блогородно ти завиждам,но от познати знам,че наистина големият бюст носи своите неудобства.Правят се операции за намаляне на бюста,но честно казано не вярвам да може да се мине през касата за намаляне на цената,това си е пластична хирургия,но не ти пречи да се допиташ до лекари ,за да получи адекватно мнение

# 209
Здравейте!
От малко повече от две седмици съм с импланти Polytechnic, 450cc и днес ме притесни нещо - усещане като пукане на балонче, когато се изправях. И сега се чудя - улягат ли, да се притеснявам ли…
Имали ли сте подобно усещане?

Общи условия

Активация на акаунт