Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 614
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Ох, аз все за групите във ФБ говоря, но там наистина има доста актуална информация и реални отзиви със снимки. Няма или поне аз не съм видяла група само за абдомино, но в тези за пластична хирургия, често пишат за такива операции.

# 541
Ох, аз все за групите във ФБ говоря, но там наистина има доста актуална информация и реални отзиви със снимки. Няма или поне аз не съм видяла група само за абдомино, но в тези за пластична хирургия, често пишат за такива операции.

Чи лу, на теб махнаха ли ти капсулата при операцията?

# 542
Да, нали това беше основната цел😀

# 543
Здравейте , някой беше качил снимка  на много различни размери гърди . Може ли пак да я сложи , защото не мога да я намеря

# 544
Да, нали това беше основната цел😀

ох да, вярно, извинявай Grinning

# 545
За първи път чувам за "цици на промоция". Това да не са някакви летни намаления? Simple Smile

Моите 350-ки. Роклята е такава,че ги притиска в деколтето и си личи,че са силиконови.Иначе под блуза,друга връхна дреха никой не може да каже,че не са естествени.

Точно така.. в сайта на Вита пише.. уголемяване на бюст при д-р Кънев само от 01.07 до 31.08.2025 цената е 6500лв вместо 8850лв за кръгли и 6900лв за анатомични.

Аз ходих в началото на юни при Кънев и ми каза, че ще ми стъпи около 11 хил. лв, защото Вита си вдигала цените. Иначе преди това в сайта гледах доста по-ниски цени, така че не бих разчитала само на информация от там. И честно казано изобщо не останах очарована от него. Накара ме да чакам 45 минути пред кабинета, като 5 минути преди часа ми излезе и ме видя, че съм отпред, заключи и замина някъде. Трябваше да ходя 2 пъти на регистратура, за да питам дали няма нещо спешно и кога ще дойде, защото бях записала часа в работно време и не можех да чакам до безкрай. А когато се върна и ме прие в кабинета, иронично ми натърти “ Вие май бързате”. Няколко пъти критикува други лекари в бранша и с това тотално ме изгуби като бъдещ пациент.

# 546
11 000 само за импланти каза Кънев?
Нещо е слънчасал😆

# 547
Здравейте, до сега само четях, тъй като все още нямам какво да споделя, но това мнение ме накара да пиша, чисто информативно де Grinning .Аз също бях на консултация при д-р Кънев началото на юни, също ми каза за увеличаване на цените, но нещо от рода на 200-300лв, не повече. Иначе моите ще са Ментор, кръгли, ултра висок профил, 450сс, операцията ще е на 29.10

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:10 от bubanka

# 548
Какво да Ви кажа…. явно преценява на момента на кого какво да иска😃 За съжаление не намирам листа, където беше записал цената, но пишеше приблизително 11к. Ние коментирахме Ментор капковидни и среден профил.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 23:11 от bubanka

# 549
Имаше ли включено повдигане или смяна на стари импланти в тази цена?
Ужасно висока е за Кънев.

# 550
Здравейте! Някой знае ли как мога да запазя час за консултация с д-р Стоянов? Регистрирах се в супердок ,но там няма никакви свободни часове .

# 551
Здравейте! Някой знае ли как мога да запазя час за консултация с д-р Стоянов? Регистрирах се в супердок ,но там няма никакви свободни часове .

Доктор Стоянов е в отпуск цяло лято и затова няма часове. Ще работи от 09.09 в Reshape clinic на д-р Денков. Иначе часове за консултация може да запазвате само през супердок.

# 552
От какъв зор Стоянов ще работи в клиниката на Денков,а в неговата клиника кой ще оперира?

# 553
А, защо при Денков, нали си има клиника?

# 554
Точно така пише в Супердок Да. И аз много се учудих! Да не би да предава "щафетата"?

Общи условия

Активация на акаунт