Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 602
  • 730
  •   2
Отговори
# 570
Не, не, въобще не е възрастта. Аз имам наблюдения за хирурзи (не са пластични) в разцвет на 60-65+г за които се чака много месеци и всички искат да се доберат до тях.
Д-р Н. Георгиев е на 61 и въобще не е намалил темпото, кипи от енергия, друг е въпросът, че той толкова си можеше и на 45.😆
Доц. Тепавичарова ме оперира на 66г и после работи още поне 3-4 год. Е, може някой да е шил вместо нея накрая, примерно синът и доц.Романски, който и асистираше, но това го може всеки по-сръчен хирург. Позиционирането, джоба, по-важните неща съм сигурна, че е правила тя.
Тази жена няма нито един неуспешен случай или поне аз не съм чела и чула, но за отношението и, ала Хитлер се носят легенди. Аз също съм свидетел 😂
Д-р Гигов е към 40-42, той пък изглежда на 30, направо се шашнах, като го видях първия път и си викам: тоя ли младеж е толкова търсеният хирург😆

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 13:48 от Чи лу

# 571
  • София
Аз също съм твърдо ЗА да не се фокусираш върху един хирург. Има толкова добри хирурзи в България, които още искат да се занимават с това, не им е писнало и се отнасят отговорно към всеки пациент. За мен отношението е много важно, именно за това се отказах навремето от Стоянов, защото ми се струваше малко високомерен. Спрях се на Хатър и не съм съжалявала за миг, много красиви гърди ми направи, но и отношението й беше страхотно, за момент не съм се чувствала като поредната дето минава под ножа и си заминава после.

# 572
Моят хирург също е възрастен, на около 65 г поне ми изглежда, но въпреки това се справи много добре. Забелязах, че му треперят ръцете и се притесних как ще ме оперира, но всичко беше наред 🙂
Чи Лу, как ме разсмя за Гигов. И на мен в първия момент ми се стори като стажант 😃

# 573
Д-р Желев е топ, особено за присаждане след изгаряния и други специфични операции.

Той също ми е в белия списък, а твоите гърди са много хубави.

# 574
Ще се заслушам в препоръките ви и ще си запиша споменатите имена! Признавам си ,че в моят списък бяха само двама . Стоянов и котенце писенце 🤣, който отпадна още на по предните теми . Просто не съм никак информирана. Обаче ще се огранича само до тази тема с вас . Нямам нужда да ме "отказват" или плашат допълнително .

# 575
Здравейте,имам естествени секси и хубави цици, но искам да им придам обем чрез процедурата липофилинг. В сряда ще ида на консултация при Спартак Милев. Може ли отзиви за доктора и самата процедура. Не търся драматичен ефект.

# 576
Здравейте,имам естествени секси и хубави цици, но искам да им придам обем чрез процедурата липофилинг. В сряда ще ида на консултация при Спартак Милев. Може ли отзиви за доктора и самата процедура. Не търся драматичен ефект.

Аз също се интересувах от тази процедура, понеже ми трябваше единствено повече обем, обаче моят лекар ме отказа от нея. Каза, че структурата на мастната тъкан в различните части на тялото е различна и не стои добре като се премести примерно от дупето в бюста, а и ефектът не бил траен. Затова сложих импланти.

# 577
Освен, че е нетраен ефектът, може да се розорбира по различно време и да станат неравности.
Кокетка, погледнах ти мненията и видях, че си на 20г. Радвай се на хубавия си бюст и не се занимавай да разваляш хубавото с по-хубаво.
Нали знаеш този лаф: "по-хубавото е враг на хубавото"🙃

# 578
Нямаше да ви ги смени, той не взима пациентки, които са се оперирали при друг преди това.
Може и да е правил чат-пат някоя "чужда" пациентка преди време, но 90% ги връщаше, сега вече всички.

Малко ми е пресилена неговата слава, аз го следя от 2007.
Да, наистина има много хубави резултати и аз ги виждам, но той си избира пациентките. Както прочетохте, Фокси с трудния старт я е върнал. За Jasmin с хубавите цици, връзвам бас, че и преди това са и били хубави, но по- малки. То такива пациентки всички хирурзи искат, те са страхотна безплатна реклама 😉

Аз имам мои си бял и черен списък с пластични хирурзи и той винаги ми е бил по средата. Не съм ходила при него, не ме е връщал и не пиша това, защото съм нещо лично засегната. Макар че сто про щеше да ме отпрати набързо с моите печени чушки😂 Просто от много години чета за него по форуми и групи и имам няколко познати негови пациентки+ една близка приятелка. Последно върна сестрата на моя позната, естествено с труден първоначален старт. Не е като да няма лоши резултати и недоволни пациенти, просто си имат метод да пазят висок рейтинг.
Имат някакъв уж голям екип от адвокати със сестра му (може и само един човек да е😆), които стриктно дебнат из ФБ какво се пише и разпращат протяжни, пълни с юридически термини писма с които принуждават написалите негативен пост да го изтрият. Аз лично съм попадала на такива драми, не е да ми го е казал някой.

Чи лу , здравей !
И да тук си права , аз бях с доста добър старт пълна чашка Б , но леко увиснали след раждане , кърмене, мастит и т.н .
Дори самият др. Стоянов настоя , че нямам нужда от операция и се опита да ме откаже на консултацията и на самият ден на операцията , но аз бях твърдо решена .
За подбора на пациентки сигурно има , както всеки един лекар , но моя позната се оперира при Стоянов една година преди мен след сваляне на близо 60 кг от теглото ѝ и две бременности .
Операцията беше сложна ( повдигане и импланти )  , а не като при мен .
Споделям резултата си , защотото много от членовете на групата пишата ли пишат , а налице нито операция нито снимки .
Съвсем различно е когато видиш снимка и добиев представа за работата на даден хирург . Преди 20 години работата му / им е била една , а сега е различна и е напълно нормално да бъде в плюс или минус .
Аз споделям моят опит и резултат , а дали е реклама всеки сам да прецени .

# 579
Здравейте, момичета. Преди почти 2 години сложих Мотива подмускулно. Възстановяването и всичко след това беше ок, усещам си гърдите като мои и си ги харесвам. Не са големи, малки са и поради това стоят почти като естествени Simple Smile Обаче от седмица и малко имам някакво притеснение вляво. Не знам тук ли е мястото да споделя, но опита и съветите в тази темичка са безценни. Значи видимо няма промяна, няма болка, единствено усещам нещо като придърпване, подпиране в лявата страна и към мишницата. Имам записан час за преглед но дотогава ми минават какви ли не мисли. Ще съм благодарна ако споделите мнение.

# 580
Jasmin. В кой номер тема мога да видя ваша снимка на резултатът ? Дали има дами с нулев старт оперирани от Стоянов? И дали бихте споделили снимки?

# 581
Jasmin, изобщо не те критикувам, много ясно, че ще се радваш на готините цици и ще си похвалиш доктора след като си доволна.

Просто казвам, че този хубав резултат не е заслуга само на хирурга, а и на добрата изходна позиция😉 При половината доктори в България да беше отишла, пак щеше да е хубав резултатът. За другата половина, не знам, те са ми в черния списък😆
Щото има разни неориентирани момичета, които се залъгват, че като идат с кокершпаниолските уши(каквито бяха и моите😆) при някой, дето е сътворил като твоя бюст, и при тях ще се получи същия резултат.
Тц, няма да стане😆

Hope,  виждам, че дотук сме със сходна съдба, 12г алерган и 2 г мотива, и аз така.
Иди си на преглед, най-вероятно ще те пратят на ехограф. Има ли вероятност да си вдигнала нещо тежко или рязко? На мен ми се е случвало в годините да имам подобни усещания с предните импланти, ако съм напрегнала мускула повече.
Е, последния път се оказа КК, но то се усеща, защото гърдата се втвърдява. Не ти го пожелавам, но и това да е, не е кой знае какво, минава и заминава.

При кой смени имплантите?

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 13:52 от Чи лу

# 582
Чи лу, смея да кажа че твоите публикации са едни от най-смислените, информативни и полезни в тази тема. А хората с категорична позиция и откровен подход будят доверие в мен. Та до голяма степен с твоя помощ избрах д-р Гигов за втората операция. Беше в болница Вита 2 - София, където завеждащ на отделението е д-р Живко Кънев - при него беше първата операция. Това беше много много приятна изненада за мен. Този човек вдъхва невероятно спокойствие. При него си записах час за консултация сега, защото ми казаха че до ноември д-р- Гигов е извън България.

# 583
Ооо, много ти благодаря!
Надявам се да съм полезна и избягвам много да хваля и плюя хирурзи, макар че чат-пат се отплесвам.😊

Чакайте да ви кажа, каква мисъл ме е заглождила от вчера, след като отговорих на Hope, бях забравила и докато пишех се сетих, все едно ме удари гръм. Може и да е съвпадение, но ме чопли много.
Смених си имплантите през юни '23, всичко си беше ок, нямах проблеми никакви. През декември'23 на едно събиране наш семеен приятел ме хвана през раменете уж нещо на майтап и ме стисна много силно, чак ме вдигна. Той е един дребен, но як чичка, много забавен, малко груб и въобще идея си няма от импланти и че аз имам такива. По инерция си свих ръцете отпред и той като ме стисна, то и ръката ми там и тя натиска и много ме заболя лявата гърда. Бях станала и бая кльощава и кокалеста. Та, заболя ме много, дръпнах се с охкане и после ме болеше, боцкаше и опъваше много време. Що псувни му избълвах на ум🤨

Питах чата, казва, че точно при травма от силен натиск може да стане КК и най-често се проявява от 6м. до 1 г. Не мога да кажа точно кога е станала при мен, защото то не се усеща рязко, а малко по малко, но все повече започвам да си мисля, че тоя ненормалник е виновен.🙄

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 13:21 от Чи лу

# 584
  • Sofia
Хайде и аз да кажа, макар че вече не съм от вашия отбор и не знам дали да се изказвам, но пък не е като да нямам опит Confounded - през всичките години лявата винаги ми е била леко проблемна - изтръпнала и студена в долната част и често е имало периоди, в които нещо ме е приболявало или прибождало. На ехограф не се е виждал проблем. Аз не съм от страхливите и смятам, че е нормално да има такива моменти, когато е имало някаква хирургична интервенция. Обикновено постоянното носене на сутиен в продължение на няколко дни ми е помагало и болката е отшумявала (по принцип не носех сутиен). Даже последния път мъжът ми каза да не се притеснявам, защото нали и друг път се е случвало. Но не мина, оказа се серома, експлантирах по спешност и т.н. - това сега не е важно. Тогава получих болка при рязко местене на едно шкафче с тази ръка. Даже си помислих, че съм скъсала мускул.
Няколко месеца след експланта се консултирах с д-р Гигов и той ми каза, че трябва да мине година и половина от операцията, за да се види окончателният резултат, защото не се знае това възпаление, което се е проявило, откога съм го имала.
Засега са минали 6 месеца от моя експлант, лявото ми рамо е "халтаво" (пука при движение) и все още имам понякога лека болка отляво в гръдния мускул към рамото - надявам се с времето всичко да отшуми. Правя гимнастика, спортувам с леки тежести. В годините доста се бях прегърбила (слаба структура с 400сс) и в последните няколко имах жестоки болки в гърба, които с никаква смяна на възглавници, матраци или гимнастика не се повлияваха. Продъжавам да се боря с тях - т.е. не е BII и всичко от раз ми е минало, когато съм махнала имплантите. Опитвам се да ходя колкото може по-изправена. Гледах едно видео, което обяснява какво се случва с гръдния мускул при жени с импланти и как това повлиява гръбнака и цялата стойка. Ако някой проявява интерес.

Общи условия

Активация на акаунт