Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 810
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
С д-р Гигов връзката е само с него на личния му телефон, дори и да се свържете с клиниката, не записват часове по този начин. Аз (и всички пациентки) му пиша във Вайбър в прилично време и в работни дни, винаги ми отговаря, а понякога звъни.
Чела съм, че и в ИГ и ФБ му пишат и се свързват.

Фокси, какво е това чакане на импланти?  
Ново двайсе в репертоара 😆
Лично вносителят, понеже е мъж на шуринайката, ще напъне Ментор да произведат импланти и да ги внесат по-бързо за точно определен доктор. Другите хирурзи дето бачкат с Ментор, чакат на опашката😂
Е, сега, ако съм пластичен хирург и поръчам три комплекта на морето, дистрибуторът ще запали с двеста да ми ги донесе още днес.
Всичко което изреждаш за консултация, клиника, стая и т.н. няма никакво значение, ако резултатът не е добър.
И стига се връзвайте на тия номера- тоя не махал жлезата, пък оня не режел мускула, а го отлепял, само той единствен и неповторим...пълни измишльотини🙄
След отслабване има проблем с кожата, не с жлезата. Защо да я махат, за да стане хептен празно и да висне още повече ли?
Какво му е положителното да ти наговори големите приказки на консултацията и накрая: аз те направих екстра, ама ти си крива, но забравих да ти го кажа на така приятната ни първа среща!?

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 16:13 от Чи лу

# 616
Мисля че някой писа из групите, че до ноември ще отсъства от страната доктора.
Не знам дали може да се вярва на тази информация, защото когато бях аз при него,  той по телефона казваше, че е в отпуск. Очевидно не беше. ]
Затова пробвайте да звъннете около 10-11ч през делнични дни или около 16:30ч.

# 617
Отделно някоя от вас правила ли си е липосукция и/или премахване на кожа от бедрата? Кои хирурзи имат опит с това?

Шарков?!

# 618
  • Sofia
fire_foxy, написах дълъг пост за д-р "Чудотворец", но не ми се споделят толкова лични неща, затова изтрих и ще кажа само, че за всичките си проблеми в тия 18г.и до момента обвинявам него и себе си, че навремето се хвърлих с главата напред и го избрах (то тогава и нямаше толкова пластични хирурзи де, а той беше "име").
Миналата година позната е сложила импланти при него, разбрах впоследствие, когато ми се оплака от разлика в нивата. Тя имаше страхотен собствен бюст, чак ме е яд, че му е посегнала. Наесен ще ходи на корекция при друг, защото според този всичко е наред. На моя ученичка е сложил такива топки върху ребро... чак ми е жал за нея.

В групите се споменава и д-р Таук във връзка с липосукциия, абдоминопластиката и т.н. - в БГ е и не е турчин, от любопитство погледнах преди време страницата му - имаше биографични данни, но нещо не работи в момента.

# 619
С д-р Гигов връзката е само с него на личния му телефон, дори и да се свържете с клиниката, не записват часове по този начин. Аз (и всички пациентки) му пиша във Вайбър в прилично време и в работни дни, винаги ми отговаря, а понякога звъни.
Чела съм, че и в ИГ и ФБ му пишат и се свързват.

Фокси, какво е това чакане на импланти?  
Ново двайсе в репертоара 😆
Лично вносителят, понеже е мъж на шуринайката, ще напъне Ментор да произведат импланти и да ги внесат по-бързо за точно определен доктор. Другите хирурзи дето бачкат с Ментор, чакат на опашката😂
Е, сега, ако съм пластичен хирург и поръчам три комплекта на морето, дистрибуторът ще запали с двеста да ми ги донесе още днес.
Всичко което изреждаш за консултация, клиника, стая и т.н. няма никакво значение, ако резултатът не е добър.
И стига се връзвайте на тия номера- тоя не махал жлезата, пък оня не режел мускула, а го отлепял, само той единствен и неповторим...пълни измишльотини🙄
След отслабване има проблем с кожата, не с жлезата. Защо да я махат, за да стане хептен празно и да висне още повече ли?
Какво му е положителното да наговори големите приказки на консултацията и накрая: аз те направих екстра, ама ти си крива, но забравих да ти го кажа на така приятната ни консултация!?

Чи Лу, благодаря за телефона!
За чакането за импланти ми казаха 2ма хирурга, при които бях на консултация. Те ми казаха, че при Георгиев не се чака толкова поради това, че мъжа на негова служителка е вносителя.
Иначе съм съгласна, че като финалния резултат не е добър, другото не е от значение. Просто споделих първоначалните впечатления и затова и написах, че първоначално бях доволна, а сега не съм. Все пак чаках да спадне отока и да мине време.

А това за жлезата ми го каза Стоянов. При отслабване жлезата ставала на топчета и стояло грозно, ако се сложи имплант без да се "нареже". От там и бяха притесненията му, че не съм раждала и ако забременея няма да мога да кърмя. Като го коментирах при втората ми консултация с Денков се ядоса, че изобщо го повдигам на въпрос, но си призна, че ще я реже. При Енчев ми каза, че жлезата ми е прекалено малко, за да се налага рязане.
Друго, което Стоянов сподели е, че е добре след отслабване да се изреже част от жлезата, защото иначе имало по-голям шанс да се развие злокачествено образование след поставянето на импланта. Прозвуча ми като измишльотини, но не съм аз хирурга с опит. Но определено не ми хареса това, което чух и затова отидох при други на консултация.
В крайна сметка няма гаранция, че това, което се говори при консултацията, ще е и на самата операция...

Гърне без похлупак, попаднах на Шарков и мисля да отида на консултация. Преди бях записала час за консултация за гърди при него, но не дочаках часа, защото беше 3месеца напред.

Logan, ще направя консултация и с Хатър. Доста положителни коментари има във форума за нея.

aniK, съжалявам да го прочета. И аз избързах, но не бях чела толкова негативни мнения за него тук. Добре е да се споделя и може би трябваше да влезна в затворените групи във Фейсбук. Относно д-р Таук - виждала съм му името, но мислех, че оперира в турция и затова не съм го проучвала. Ще го потърся и него!

# 620
Ох, ще си направя тефтерче с бисери 😂
След отслабване да се изрязва жлезата, защото имало риск от рак при слагане на импланти🤪
Това го чувам сефте, но се впечатлих от загрижеността на доктора. 😆

Много забавен начин да те върне, понеже не му се занимава с такива трудни случаи.
Не виждам връзка, те нямат допирни точки, между жлезата и импланта има мускул.
Моите бяха подобни на твоите, но и асиметрични. Станаха така след раждане без да съм кърмила много и всъщност причината е пак от бързо надебеляване и рязко отслабване.

П.п. Ето го, пуснали са му снимката в "звездни компромати", свежарка е.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 22:08 от Чи лу

# 621
Днес ми дойде..6 дни по-рано. Предните месеци също имах "разбишквания" в иначе редовния ми цикъл...Възможно ли е имплантите за влиаят?(сори за глупавия въпрос, но наистина нямам друга промяна, на която да го отдам...).

# 622
Незнам защо но останах с впечатление че има двама доктори Е.Георгиев ?!? Котенце слънчице и друг който е оперирал Foxy ? Бъркам ли ?

amidala Едва ли има общо . И на мен днес ми дойде 6 дни по-рано а нямам цици

# 623
Няма нито един действащ пластичен хирург Е. Георгиев, имаше един д-р Емил Георгиев, но той почина преди няколко години.
Фокси е оперирана от "котенце, пиленце".
Amidala, съветвам те да не влизаш в такива филми!
Вече си с импланти, но без тях нямаше да си безсмъртна, че да им приписваш всичко. Ти си си нормална жена, като тези без импланти, на които и цикъл им закъснява/подранява и автоимунни заболявания им откриват, някои имат болки в колената, ръката, петата и т.н.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 13:22 от Чи лу

# 624
Здравейте силиконки. Разликата между 205сс и 245сс голяма ли  и от гледна точка на вид и от гледна точка на възстановяване?

# 625
Кокетка, налей в една чаша 40 мл вода и ще придобиеш представа колко са 40сс като обем.
Може да вземеш два балона/кондома, в единия наливаш 205 мл в другия 245 и ще видиш разликата😆
1мл = 1 куб см

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 13:48 от Чи лу

# 626
Кокетка, налей в една чаша 40 мл вода и ще придобиеш представа колко са 40сс като обем.
Може да вземеш два балона/кондома, в единия наливаш 205 мл в другия 245 и ще видиш разликата😆
Ама то това е нищо бе Чи Лу. Кой да избера според теб?

# 627
Не ме питай мен, аз съм леля ти и не давам да си слагаш нищо, защото си още малка😂

# 628
Не ме питай мен, аз съм леля ти и не давам да си слагаш нищо, защото си още малка😂
Значи ти и леля е оксиморон,нали знаеш? Посъветвай ме, моля те хахаха

# 629
Е, що да не мога да съм ти леля, аз даже съм баба с внуче🥰

По-малките. Първо защото като родиш/отслабнеш/надебелееш може твоите да увиснат, а имплантът ще си стои горе под мускула. Това важи, ако си отишла при свестен доктор, щото все още има тарикати, които слагат "частично подмускулно".
И второ, като започнеш отсега с имплантите, на всяка смяна ше трябва да вдигаш по малко кубиците.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:42 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт