Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 713
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
По-малките. Първо защото като родиш/отслабнеш/надебелееш може твоите да увиснат, а силикона ще си стои горе под мускула. Това важи, ако си отишла при свестен доктор, щото все още има тарикати, които слагат "частично" подмускулно.
И второ, като започнеш отсега с имплантите, на всяка смяна ше трябва да вдигаш по малко кубиците.
Към Спартак Милев съм се ориентирала. И аз мисля да избера по-малкия размер. При 205сс възстановяването очаква ли се да бъде по-леко?

# 631
Не мога да знам как ще е при теб, аз и при 335 и при 425 не съм видяла никакъв зор, освен ограниченията които трябва да се спазват след операцията, но то си е до човек/организъм.
40сс едва ли ще имат голямо значение.

# 632
На мен др. Стоянов ми каза 375 или 330. Аз също не мога да избера..

# 633
На мен др. Стоянов ми каза 375 или 330. Аз също не мога да избера..
Аз бих избрала 330.

# 634
Мисля че някой писа из групите, че до ноември ще отсъства от страната доктора.
Не знам дали може да се вярва на тази информация, защото когато бях аз при него,  той по телефона казваше, че е в отпуск. Очевидно не беше. ]
Затова пробвайте да звъннете около 10-11ч през делнични дни или около 16:30ч.
Здравейте, на мен ми писаха че д-р Гигов до ноември ще бъде в Япония. Писаха ми от неговия вайбър, и аз го приех за вярно, защо да ме лъжат...

# 635
Не казвам, че лъжат на 100%.
Написах как беше при мен.

# 636
  • София
Аз винаги бих предпочела по-големите. Окото привиква, моите в началото ми се строиха огромни, а сега ми изглеждат нормални, даже не големи. Избрах максималния за мен размер пл съвети от темата и не съжалявам. След време щеше да ме е яд. Сега поне знам, че повече нямаше как.
Разлика от 50 кубика няма да се отрази на възстановяването, твърде незначителна е.

# 637
Ето:

Не казвам, че лъжат на 100%.
Написах как беше при мен.

# 638
Не знам дали е в Япония, но със сигурност отговаря някой друг.
Той е от РСМакедония и пише само на латиница.
Пък де да знам, може и да е той и да иска да се потопи в нелегалност човекът. То не е лесно да ти звънят на личния тел десетки жени всеки ден и по всяко време😆
Една се оплака във фб, че не ѝ вдигал, пък тя му звъняла в петък, в събота и даже в неделя и все вечерта😆
Всички негативни коментари за него са от такива, които не е оперирал или даже не са били на консултация.
От вече оперирана пациентка, не съм чела или чула нито едно негативно мнение.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:40 от Чи лу

# 639
Чи лу , няма как да има негативно мнение при положение, че е толкова човечен, земен, положителен и предразполагащ. Не се е взел за голямо величие. До живот ще съм ти благодарна, че ме насочи към него. А за личния си опит с него мога да кажа, че постоянно отговаряше на всичките ми налудничави въпроси след операцията, беше търпелив с мен при положение, че не съм му само аз на главата. Каквото и да кажа за него все ще е малко. И е нормално да има нужда от почивка, от всички и всичко.

# 640
Да, потвърждавам всичко, колкото и да се опитвам да съм сдържана в похвалите.
Преди малко ми звънна да ме пита как са нещата при мен. Това е 20 дни след операцията и помнеше всички детайли. Направо зяпнах като видях, че пише д-р Гигов на повикването.
Питах го за отсъствието му и каза, че пътува за конференция в Япония, която била много престижна и се случвала веднъж на 4 год. И още неща каза, но ги забравих от шока😆
Освен това, за времето в което бях в болницата (28-30часа) дойде 7-8 пъти да ме нагледа след операцията. Не специално мен, а си минаваше през всички стаи.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 19:19 от Чи лу

# 641
Бихте ли споделили мнението си за бюст с лека асиметрия, радстояние между гърди и зърната са леко разположени встрани, дали импланта би бил добър избор и ще станат красиви или ефекта ще стане дефект.
Препоръка на др е Мотива кръгли 450сс

# 642
Maika, най-добре е да послушате хирурга който сте избрали. Ние какво можем да кажем, като не сме лекари и така само по описание?
Аз лично имам мои си наблюдения, че раздалечени гърди трудно се събират, особено, ако ареолите гледат настрани. Ок, ще приближат имплантите, но тогава ареолите ще избягат още по-навън и няма да са в центъра.
Имплантите се позиционират спрямо гръдния кош, мускула и ареолите, ако няма птоза и те няма да се местят.
Това са си мои виждания и нямам никакви претенции да съм голям капацитет😉
Ако отидете при добър хирург, поне ще ви обясни какво да очаквате като резултат, без гръмки и неизпълними обещания.

За асиметрията имате предвид, че едната е по-голяма ли?

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 00:15 от Чи лу

# 643
Maika, най-добре е да послушате хирурга който сте избрали. Ние какво можем да кажем, като не сме лекари и така само по описание?
Аз лично имам мои си наблюдения, че раздалечени гърди трудно се събират, особено, ако ареолите гледат настрани. Ок, ще приближат имплантите, но тогава ареолите ще избягат още по-навън и няма да са в центъра.
Имплантите се позиционират спрямо гръдния кош, мускула и ареолите, ако няма птоза и те няма да се местят.
Това са си мои виждания и нямам никакви претенции да съм голям капацитет😉
Ако отидете при добър хирург, поне ще ви обясни какво да очаквате като резултат, без гръмки и неизпълними обещания.

За асиметрията имате предвид, че едната е по-голяма ли?

Дам, точно както го описахте, обясни доктора, бях при Гигов, леко ареолите гледат настрани, но е изключено събиране на бюста защото ареолите ще идат под мишници🤣
Иначе за асиветрия едната оснона е със 1/2см по високо от другата, но да кажем това е прежалимо.
Притесняваме зърната как ще се позицианират, не са ми центрирани 😫
Значи ли за мен сиси йок?🫩

# 644
Е, защо йок?
То тогава, аз пък хич не трябваше да си и помислям с моите висулки.
Съжалявам, че снимките ми "преди" останаха в някакъв стар лаптоп, който бъгна. Е, тогава щяхте да видите трагедия😆
Не означава йок, означава, че докторът ще направи каквото е възможно, но не е магьосник.
И после остава вие да си решите, дали такъв резултат ще оправдае очакванията, операцията, парите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт