Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 653
  • 731
  •   2
Отговори
# 645
Е, защо йок?
То тогава, аз пък хич не трябваше да си и помислям с моите висулки.
Съжалявам, че снимките ми "преди" останаха в някакъв стар лаптоп, който бъгна. Е, тогава щяхте да видите трагедия😆
Не означава йок, означава, че докторът ще направи каквото е възможно, но не е магьосник.
И после остава вие да си решите, дали такъв резултат ще оправдае очакванията, операцията, парите и т.н.

Мога ли да поволя на лично за снимка и при кой др сте била, какво е сложил🩷🩷

# 646
Дами, колко време спестявахте парите за операцията? Депресирам се,че не мога да извадя е сега веднага парите в кеш, а имам още да спестявам. Едва ли  не се чувствам , че съм някаква беднячка и пластичната хирургия е за хора от друга класа.....Това ми е насадено от бизки хора като теория. За това аз ще си сложа сисите тайно.....

# 647
maika, направо ме закопа с тези въпроси😆
Аз съм може би най-пишещата и леко досадна в тази тема, имам чувството, че и гаргите разбраха, че съм оперирана от д-р Гигов😆

В никакъв случай не искам да съм груба, но... четете ги тези теми, в тях има полезна информация от която всички да се възползваме.
Нямам нищо против и да отговарям на лични съобщения, когато мога да бъда полезна, но не ми се повтаря същото което пиша в темата много често.
Нямам снимка, защото още съм с превръзка и оток на едната гърда, а имплантите ми са различни по размер и по възраст🤪

Кокетка, горе-долу си на прав път - за пластичната хирургия си трябват пари. Тя не е нещо от първа необходимост, че да се депресираш.
Твоето си е лиготия отвсякъде- на 20г си с хубави големи цици (по твои думи) и се жалваш, че нямаш пари да ги поуголемиш и то незабележимо. Щом ти е толкова важна цел, събираш пари и си плащаш прищевките. Но имай предвид, че сложиш ли веднъж, трябва да имаш заделени пари за смяна, вадене ако не се възприемеш или някакъв спешен "ремонт", както стана при мен.
С обич: леля ти😆

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 11:26 от Чи лу

# 648
Много ми се иска е сега да ги извадя кинтите ама...... ги спестявам . Та даже спесстявам и отгоре,че нищо не се знае...

# 649
Ако си студентка, отиди на бригада в САЩ и на края на лятото ще ги имаш средствата. Simple Smile

# 650
Ако си студентка, отиди на бригада в САЩ и на края на лятото ще ги имаш средствата. Simple Smile
Хаха,късно е вече за тази година,но операцията ми е януари и ще се справя до тогава . Заделям около 1500 лв месечно за процедурата

# 651
Е, ти си супер, значи. Simple Smile

# 652
Имам смешен въпрос към вас  и той е страхувахте ли се да не умрете по време на операцията? Знам, че звучи абсурдно. Никога не съм била под пълна упойка

# 653
Имам смешен въпрос към вас  и той е страхувахте ли се да не умрете по време на операцията? Знам, че звучи абсурдно. Никога не съм била под пълна упойка
мисля повечето хора, ги е страх от пълна упойка, което си е напълно нормално според мен. Чела съм много такива постове и коментари по темата, спокойно анестезията е много напреднала и все пак правят всеки ден операции на възрастни хора, който не са в цветущо здраве ( знам че не е хубаво така да се говори Sad  )  по болниците в България. Дори аз на третата ми операция  яко бях глътнала бастуна Laughing
Освен това се правят кръвни изследвания и консултации със специалисти преди пълна анестеза, който се преглеждат обстойно от анестезиолога, така че спокойно.

# 654
Момичета ,с доктора решихме малко да променим размера и проекцията. От 205сс мини профил на мотива се спряхме на 245сс деми профил. И според мен и според него това е най-разумния избор.

# 655
Кокетка, дай една снимка по банЦка или сутиен да видим тия 240 на какъв старт ще ги слагаш?
Видях те във ФБ (само едната се вижда😆) и не ми изглеждат чак толкова големи, колкото ги описваш.
Да не събираш пари догодина пак?

# 656
Чи лу, малко откланям от текущата тема, но бих искала да ти задам няколко въпроса относно КК, като информация от първо лице Simple Smile Извини ме ако е писано, уж чета всичко, но може и да съм пропуснала...
Та от началните усещания до окончателното решение за оперативна корекция като период колко време мина? И как се променяха/усложняваха? Попрочетох, че съвсем в началото прогреса може да се стопира дори с години с масажи, лекарства, упражнения? Ти опита ли нещо подобно? И в каква фаза вече операцията е наложителна. Едва ли при теб е имало силни болки и сериозна деформация, някак не проумявам само за две години да се стигне чак до такава степен. И още нещо ме вълнува - какво провокира тази КК? Физическо натоварване, солариум/слънце, неносене на сутиени, спане по корем, масажиране или немасажиране... Или просто организма след 15 години с разни импланти, изведнъж решава да реагира Neutral Face

# 657
В нета пише много причини, но аз допускам, че при мен може да е от това нелепо притискане за което се сетих, когато те питах теб, дали нещо не си претоварвала мускула. Само си предполагам де, никога няма да разбера дали е така. ЧатА миналия път ми каза, че било много вероятно да е от травма, днес ми разправя, че било много рядко... тоя шизофреник😂
Д-р Гигов каза, че е заради предишните импланти, от Мотива също питаха, дали съм имала други преди техните.

Там е работата, че не можах да се усетя в началото, и даже не зтам кога е първото усещане, защото е съвсем леко придърпване чат пат и помислих, че тя се възстановява по-бавно. Почти една година се занимавах с майстори, ходех всеки ден и носех, пренасях, къртих, чуках😆. Никой не ме карал, но съм си малко хахо😂  и въобще не обърнах внимание, то аз съм малко небрежна в това отношение.
Не си спомням, дали ме опъвало, но и да е било така, вероятно съм си мислела, че от това, че се правя на майстор😆
Не боли, но стои като топка, примерно другата гърда, ако я подпра отдолу с пръсти, те потъват. А тази се местеше цялата и усещането е точно за нещо чуждо. Но то става бавно и плавно, не е от днес за утре.
Около НГ взех да се усещам, че сигурно е това, но все отлагах, защото гледам често бебето и хич не ми се излизаше в "отпуск"😆 Сега с нетърпение чакам да мине тоя един месец да го гуша🥰
По принцип не е спешно, във ФБ чета разни жени си стоят така с години, което е прекалено, но то и аз не си счупих краката от бързане🤪.

Нямам представа дали може да се предотврати в начална фаза, аз съм пропуснала този момент и не знам, дали въобще може да се диагностицира рано.
При мен в последните 2-3 месеца много се стегна и вече ми беше много некомфортно.
Накратко, според мен най-много се усеща по твърдостта и това, че се мести цялата, без да се разлива и да заема формата на ръката и сутиена.

Ако имаш някакви притеснения, отиди на консултация😉
А, чакай, ти беше на ехограф и ти казаха, че си ок, сетих се.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 11:39 от Чи лу

# 658
Да, бях и докторката беше категорична, че имплантите и гърдите са ок. Обаче това нещо продължава. Точно както описваш себе си в началото - дърпане, неприятно стягане, отдолу и в посока към мишница. Спрях да тренирам горна част в залата, а и преди това не съм била особено активна де. Но пък мъкна тежко, особено сега - дини, пъпеши и т.н. Сега само се натискам тук и там, разглеждам се и се филмирам... Да ти кажа от досешните ни истории се оказва, че те следвам плътно. Каквото ти, това и аз. И сега да не изоставам ще се напъна и аз една КК да си изкарам Unamused Луда работа Sad

# 659
в коя група във фейсбук членувате за пластична хирургия момичета?
аз съм имала силна мускулна болка с импланти след физическо натоварване и като почнах да ходя на фитнес което си беше доста месеци след поставянето имах големи преживявания,.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 20:40 от Not Ordinary Muffin

Общи условия

Активация на акаунт