Отговори
# 105
Сейран кога е забременяла?

Ти пък , много си  подробна значи . Когато - тогава. Joy

# 106
На Сейран й се гадеше, защото беше бременна-

21.03.2025 бележка за дата 📝 dkdkdkdk

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Сейран кога е забременяла?
Сташе, това са много деликатни въпроси, а ние, като едни възпитани дами, няма да ги задаваме. Wink Важното е, че повръща. Това + остроумен Тешко е най- хубавото до момента!

# 108
И забременяването ли трябваше да дадат...нали си легнаха няколко пъти, ама не се радвам нещо аз...

# 109
Страхотен Тешко. Всички деца в сериалите играят като големи актьори, но Тешко е самороден талант май.
Сладур е.

# 110
Не да го дават, ама за бебе работиха преди дивангейт, по мой спомен. От тогава мина доста време. Колко порасна на Суна корема, Сейран чак сега да има признаци, ми е нелогично.
То кое ли е логично, де.

# 111
някои ги хваща по-късно, или пък непорочно зачатие...

# 112
И забременяването ли трябваше да дадат...нали си легнаха няколко пъти, ама не се радвам нещо аз...
Защо? Не те разбрах, Ponky, извинявай. Не се радваш, че Сейран е бременна или нещо друго не те радва?

# 113
някои ги хваща по-късно, или пък непорочно зачатие...

🤣🤣🤣

# 114
Шефикато сега като я няма,а междувременно я гласят за ресторанта, кой сега готви на Корханите в Ялъто?
Да не си готвят сами Grinning
Тия деца сега като станат цял футболен отбор някой трябва да ги храни Simple Smile

# 115
Ще помогнат ли Корханите на майката на Зехра да се събере с детето си? Май само Тешко взимат в имението, което означава, че са се погрижили момиченцето да расте с майка си.

# 116
Фи, актрисата снима в имението, детето, което играе Зехра. Според мен ще я вземат и ще се вижда и с майка си.
Пишат Сейран бременна, но дори и след сватбата Сейфер не се целуват и прегръщат.

# 117
След сватбата поне се държат за ръце и са в едно легло.
Иначе преди не се и докосваха 😁 аз затова съм не деликатна и питам кога 😂

# 118
Това бил братовчедът на Афито! Той ли е?

# 119
Кога излиза бг превод на този новия епизод и къде го качват, за да го гледам?

Общи условия

Активация на акаунт