Отговори
# 135
# 136
Ох , да можеше това да е края на дизито. Нооо имаме още цели 2 епизода - близо 5 часа екранно време. Всички злодеи ще се изсипят наведнъж.  Не ми е спокойно , за което принос има и песента накрая. Дано и двамата оцелеят.
Иначе Тешко си е направо  диамантче.

# 137
Серията беше наивно глуповата, но им прощавам всичко, валла

Еве, на края на сезона вече и ние сме наивно глуповати, така че всичко е на местото си.
1. Сейран проведе разговора с лекарката пред Зехра, не пред Тешко, така че...
2. Сейран трябва да е вече с коремче като на Суна, ако е забременяла преди 89-ти еп., а след 89-ти не е възможно, но...
Пука ли ми обаче? Не! Ще си имаме бебе и това е най- важно! Като изключим похищението на Серпил в началото и Орхан, нищо друго не ме издразни, а това е огромен напредък. Друго си е да гледаш с розови очила. Simple Smile Ох, видях и бой с възглавници. Липсваше ми замерването им с тях от първи сезон, когато летяха като снаряди из стаята.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 23:10 от Fi79

# 138
Освен, че ще дойдат злодеите, не се оправи и физиономията на Серпил...

# 139
Песента не е ли тази

# 140
Тешко голям сладур
Да се радваме на епизода, че идват Тарък и Сафет 😂
И с тая песен дето изпя момченцето “Кара Севда” ……..

# 141
Имаше все пак хубави моменти със Сейфер, което заличи неприятните моменти с останалите отровни гъби.
Много страшен Каран го играе артиста. А, като добавим и Тарък, Сафет не ми се мисли.
Представете си да върнат и метресите на Ферит за финал ще се объркат съвсем нещата в конака. Не, че Дияр/Пелин не си мечтае още за участие, пък и вече е свободна.
Допълвам се: Дженгиз ще внесе вълнение на Ифакат. Започна ухажването с цветя....

# 142
Тешко наистина е сладурче. Дори Суна не ме дразнеше този епизод! Трябваше финалът до е тук.
Тя хубаво песента е от Кара Севда,  но звучи някак бодро и щастливо. Какво се пее изпуснах?

# 143
# 144
Гледахме що годе хубава серия и сега страх за следващата 😂

# 145
Само нещо последно да кажа Simple Smile
Липсваше ми поне една целувка по устата да имаше между Сейфер, дори и малка,нежна.
И можеше да пуснат и фраг.

# 146
Наде, не им пишат сцена с целувка, скрънзи Grinning

Беше много хубав епизод. Много ще ни липсвате всички.

Това е написала Лютфиш

# 147
Фи, Тешко май чу, докато чакаха линейката и Сейран говори по телефона.

Абе много сладко я целуваше по бузките, на мен ми стига.

# 148
# 149
Опа, Мерт какво ли има на устните? 😀

Общи условия

Активация на акаунт