Отговори
# 165
# 166
Мдаам, Тешко е талант! Smile

# 167
Много е сладък, заради него изглеждах почти целия епизод 🤣
Много се радвам за Сейро.
Суна ми е много лицемерна, sorry not sorry.

Тешко разбра от разговора между двете сестри Сейран каза "в момента бебето в корема ми..".

# 168
Добро утро! 🫶
Поради технически проблем, рейтингите по-късно!Айде, дано Кате, че и на мен ми омръзна от кривата ѝ физиономия на Суна!
BELL- упорите се пише, че Сейран ще роди близнаци - момче и момиче. Дано да е така, че не мога да дишам Суна с нейната наглост. Все пак Ферит и Сейран са на първо място в Корханови.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 09:36 от BELL-

# 169
Какъв път изминахме 🥹

# 170
# 171
Вече само това има значение 🥹🧿🤍

# 172
Здравейте, момичета в този слънчев съботен ден.
Епизодът ми хареса - Най-накрая имаше Сейфер и то насаме
И все пак я няма тази магия и тръпка като в началото.
Афрам са си Афрам, който си го може си го може.
Искам да кажа няколко неща обаче и се извинявам,ако изглежда като,че мрънкам. Просто логиката в мен бушува Simple Smile
Пак прескачаме от пълно в празно. Кога Корханите пак заимаха пари,че купуват къщи на този и онзи?
Защо не загатнаха бременността на Сейран по-рано. В предните епизоди също да имаше подсказки.
Много се радвам, че Сейран е бременна, толкова чакахме за това,но и този момент ни го претупаха. Добре, че Афрам играят страхотно. Кога баш забременя Сейран като Сейфер не са се пипали от не помня кога. Последно май бяха заедно Сейран беше в червена рокля и си говореха за тяхното детенце. Тогава не трябваше ли и Сейран да е вече с коремче като Суна?
Дано в следващия епизод да ни дадат някакви моменти с бременните Сейфер с Тешко и Зехра.
Осиновените деца приличат адски много на Мерт и Афра. Направо техни копия. Как можаха така от продукцията да направят, направо е престъпно.
Яд ме е, че Сейран разбра за бременността си по телефона и първа научи сестра й Суна. Трябваше това да си е между Сейфер. Но както и да е.
Топ моментите на серията, които ме просълзиха бяха - когато Сейран научи,че е бременна, страхотна игра на Афра; всички сцени на Сейфер с Тешко и Зехра; сцената, когато Сейран каза на Ферит, че е бременна,пак страхотна игра на Афрам и финалната сцена с песента на Тешко и танца на Сейфер. Ей това ми е топа.
Но много късно се сетиха да пишат такива неща.
Гледам, че Онур Акай е писал, че двама източници казват, че на Финала Ферит щял да умре, май щял да се самоубие. Дано това не е вярно и да е само ПР на продукцията. Но като ги знам май за жалост ни очаква лош финал.
Та аз ще се опитам да се насладя на последните хубави моменти със Сейфер и Афрам Simple Smile

# 173
  • Яко в Матрицата...
Даже и аз изгледах серията Joy Е, прескочих Ифо и още няколко героя, но видях Тешко Heart Eyes

Каквото и да дадат, няма да омилостивят феновете, сами си го направиха... Това е положението. Рейтинг йок.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 11:43 от Reni 🧿

# 174
Корханите дали са заимали пари, не знам, но Кязъм продаде нещо и прояви щедрост. Продължават да го избелват.

# 175
Ако Ферит се самоубие, Гюлса да си хвърля дипломата моментално Grinning Аз не вярвам, щастлив финал ще имаме.
Кязъм продаде последния участък земя, останал от баща му. Така направи добро на Зехра и майка й, в памет на детето, което изгубиха с Есме.

Статията на Онур:

Не можете да се наситите на SeyFer, но дните, в които ще се наситите на AfRam, идват скоро!
Дни преди финала на сериала Yalı Çapkını, в социалните мрежи се говори, че Ферит ще умре в 101-ия последен епизод. В моето предишно проучване научих от важен източник, че ще има щастлив край и писах за това.

Но тъй като няма много доверие в сценаристите на Yalı Çapkını, когато проучих отново въпроса, друг източник казва, че сериалът Yalı Çapkını ще приключи със смъртта на Ферит и че той ще се самоубие.
Моите два източника предоставят много солидна и различна информация. Това означава, че те разпространяват два вида задкулисна информация в пресата, така че всички да са любопитни за финала.

Затова се свързах с трети източник и направих друго проучване.

Този източник каза още, че сериалът ще приключи със смъртта на Ферит.

Вече очаквам такъв лош край от продуцентската компания и сценаристите, които не можаха да използват сцените на SeyFer от сериала и великолепната хармония на SeyFer и бяха причината Kingfisher да падне в рейтингите.

Всичко може да се случи.

Ако обърнете внимание, в 99-ия епизод на Kingfisher, въпреки че SeyFer беше семейна двойка, нямаше контактна сцена между тях.

Със сигурност си спомняте, че в миналото Ферит не напускаше Сейран без да я целуне.

Сега между тях има разстояние.
Носи се слух за причината за това.

Афра Сарачоглу уж не искала романтични сцени с Мерт Рамазан Демир.

Афра и Мерт никога не са участвали в сценария, нито са отправяли искания към сценаристите или продуцентската компания. Имаше само случайни и дребни молби относно изображението.
Има и слухове, че Афра и Мерт ще заминат на почивка поотделно след сериала...

Когато сериалът свършва, Мерт Рамазан Демир отива в армията. Написах подробности за военната служба в предишните си статии.

По това време Афра Сарачоглу ще замине на почивка, но къде ще бъде, все още не е ясно. Може да е Америка или Тайланд. Мерт Рамазан Демир, разбира се, ще излезе на почивка след военната служба. Завръщането на Мерт от военна служба е много важно.

Тогава ще се разкрият фактите.

В момента любовта на двойката върви много добре и между тях няма проблеми.

Ако продължава така, когато Мерт се върне от армията, той ще бъде с Афра и ще видите двойката ръка за ръка и очи в очи.

Темата за прощалното парти на телевизионния сериал Yalı Çapkını също е една от обсъжданите теми...
Не знам кой е организирал прощалното парти, но никога не е планирано такова нещо да бъде отменяно.

Просто щяха да празнуват финала.

Всъщност смятам, че прощалното парти е право на играчите и отбора, които работиха ден и нощ три години.

Тъй като Мерт Рамазан Демир ще бъде в армията, те могат да направят неговото прощално парти преди да замине или след като се върне.

Ще отиде ли AfRam на почивка заедно? Ще присъства ли Афра Сарачоглу на церемонията по клетвата на Мерт Рамазан Демир?

Съвсем скоро...

Но помнете това: Не можете да се наситите на SeyFer, но дните, в които ще се наситите на AfraM, идват скоро!

С любов и поздрави…

# 176
Здравейте, момичета🌺
Еве, благодаря за темата🤗
Благодаря,за всичко споделено!
Чета ви и чакам финала,и тогава ще реша дали да изгледам…..Не им вярвам на тези сценаристи….Не желая, да ми се запечата някоя тъжна сцена…
Разбирам, че Серпил е изместила Суна по снимачно време….Аааахаха!😅
Много ме зарадва новината,че Афра и Мерт се очаква да се появят отново,като двойка за Нетфликс🍀🪬….Пожелах си го и аз отдавна.

# 177
И аз си мисля, че ще окървавят финала. По-скоро мисля, че ще убият Ферит, отколкото, че ще се самоубие.

# 178
Убийството на сериала започна с бременността на Пело, премина през измислената болест на Сейран, продължи със Синан и Диар и го погребаха завинаги като бутнаха Ферит в бездната в еп 89
Дали ще умре Ферит на финала ?  Той жив ли е въобще този сезон ?
 Акаунта със зеления фон написа , че Афра ще снима дегитален проект Някои казват , че Афра е последвала тези дни дъщерята на Гюлсерен , която е писател . Предстои да видим

Защо не мога да повярвам на  Онур А Grinning , нз Grinning
Heart

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 12:07 от KrasiAnna

# 179
Добро утро ☕️🌞☕️
Аз гледам да гледам отгоре-отгоре на тези последни епизоди, критики никакви нямам, каквото такова. Не искам да си развалям последните дни на сериала сериала с мрънкане.
Този сериал е епоха за мен, има специално място в моя живот. Всичко гледано ще бъде преди и след Рибарчето. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт