Отговори
# 300
Пуснаха трейлър на дръгливите! 🥹 Ние пак ще чакаме! 😅

# 301
В другата тема за Мерт, защо има такива негативни коментари? Много са крайни…явно там са сингълите…Не мога да повярвам колко трябва да е вглъбен човек в някакъв актьор така да нарежда какво да става в живота или в бъдещите проекти, вкл. с кого да си партнира…

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 21:29 от Blue`Sky

# 302
В другата тема за Мерт, защо има такива негативни коментари? Много са крайни…явно там са сингилите…Не мога да повярвам колко трябва да е вглъбен човек в някакъв актьор така да нарежда какво да става в живота или в бъдещите проекти, вкл. с кого да си партнира…

Другата група мразят Афра, и по възможност ако те повече не се срещнат никъде.

# 303
В другата тема за Мерт, защо има такива негативни коментари? Много са крайни…явно там са сингилите…Не мога да повярвам колко трябва да е вглъбен човек в някакъв актьор така да нарежда какво да става в живота или в бъдещите проекти, вкл. с кого да си партнира…

Другата група мразят Афра, и по възможност ако те повече не се срещнат никъде.

Не ги знам как ще го преживеят, когато истината излезе наяве.😂😂😂

# 304
Завиждат на красотата на Афра, това е! 😜 Много ги боли, че Афра е супер красива, много талантлива и известна! 😜 Боли ги също, че Рамо я обича толкова много! ❤🔥

# 305
Залагам на влюбени тинейджърки, не мога да повярвам това да го пишат хора над 30 например…По мое време бяха влюбени в Освалдо Риос 😁

# 306
Blue`Sky, аз пък залагам, че това са стари моми! 😜

# 307
Залагам на влюбени тинейджърки, не мога да повярвам това да го пишат хора над 30 например…По мое време бяха влюбени в Освалдо Риос 😁

Е пак не им пречи и да са на по-голяма възраст, да са влюбени в него

Утре Афра и Мерт ще бъдат в имението

# 308
Завиждат на красотата на Афра, това е! 😜 Много ги боли, че Афра е супер красива, много талантлива и известна! 😜 Боли ги също, че Рамо я обича толкова много! ❤🔥

Ей това не могат да преживеят, защото перфектно знаят, че АфРам са заедно. 😜

# 309
Значи,да вземат вече да пускат трейлъра,че днес вече съм на предела на нервите си Simple Smile Ще взема да избухна накрая и ще стане лошо Wink
Последният път, когато ни бяха приготвили много изненади през седмицата после ни сервираха 89 и дивангейт. Ако пак мислят такива изненади,мерси.
Бушуват в мен всякакви неща,дано издържа до петък Grinning

# 310
Всеки има право да си мечтае и да пише каквото чувства. Аз просто искам да виждам Мерт и Афра усмихнати, работещи и постигащи мечтите си. Ако ги виждам заедно, признавам си, ще съм супер щастлива.🤍🧿
Този фраг да го дават вече. Не знам дали искам да знам какво са замислили "умните" глави, но и искам да видя. 😂
Между другото не знам дали следите какво се случва в Турция през последните дни. Но днес видях, че Ясир е качил стори от протестите. Мерве също е споделила публикации със случващото се.

# 311
Нека се обичат децата (Афра и Мерт), тяхна си е тази работа Simple Smile Що за хора има…

# 312
реших да изгледам пак 3 сезон. Сега като знам какво ще се случи, не се ядосах на сериите с Дияр и Синан. Но пак не мога да си обясня как така Ферит изведнъж забрави, че е сърдит на себе си и, че е гузен за дивана. Тръгна да казва на дядо си за дивана, научи за проблема с болестта и забрави всичко друго. Забрави да разкаже на Сейран и му мина.

# 313
Гледам сцените без диалог и чета само по очите им:
Сейран: - И все пак, любов или страст е това?
Ферит: - Има ли разлика?
Сейран: - Разбира се, при любовта искаш да дадеш всичко,
при страстта да вземеш всичко. Е, любов или страст е?
Ферит: - Не знам още...Но, искам да ти дам всичко и да взема всичко от теб!
Обичам да чета разнообразна литература, научни разработки и анализи, но от близо 5 месеца заради YC, най-интересният автор ми е  Д-р Циала Крихели, особено с наближаващия финал на сериала: *Сейран и Ферит *     (В началото на сезона).
„...И двамата са повлечени от тежкото минало на семействата си, което всеки от тях се е научил да носи благодарение на собствените си защитни
механизми.
Но това не означава, че травмите, с които са се научили да живеят, не ги засягат.
За да помогне на Сейран да оцелее, Ферит трябва напълно да се освободи от парализиращия страх да не бъде изоставен и да намери подкрепа в себе си, за да може да живее без Сейран... Но да не иска да живее без нея, като всеки ден прави съзнателен избор да бъде с нея, защото я иска, а не защото не може да живее без нея. А Сейран, напротив, трябва се научи да разчита на някой друг, освен на себе си. Те няма да могат да направят това, без да се потопят напълно в болката си...“
Всичко това го видяхме в 3-ти сезон, какво ни очаква с натрапените ни умишлено аналогии за финал от „Кара Севда“ и арката от „Игри на тронове“, заблуда за трагичен край, или HAPPY END?
Аз съм категорична след епизод 99, че YC не могат да оставят сиракът Тешку и детето на СейФер (едно или близнаци) от бременната вече Сейран, отново без родител, a освен това: къде е смисълът на успешната психотерапия на авторите Onur Güvenatam и д-р Gülseren Budayıcıoğlu, ако героите им- пациенти умрат,  дори в единична или отборна кома, или в условна алтернативна паралелна вселена, дори да е приложен магически реализъм.😉

Какво стана с тоя фраг,някъде се загуби по трасето..

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 23:42 от Милена Тодорова 756835

# 314
Този фраг в 12 часа ли ще го пускат, когато всичко живо спи? Не се вдига така рейтинг като за финал.
На съседите сега не им е до сериали, борят се за бъдещето си.
Но Емрулах да не е обещавал изненади и фрагове. Чакаме си ги.
Харесвам Афра и Мерт както заедно, така и по отделно. Искам да са щастливи както те си преценят. Аз като техен фен мога само да ги подкрепя.

Общи условия

Активация на акаунт