Отговори
# 420
Нали вчера Мерт имаше снимка с по-голямото момиченце?

# 421
Не ми харесва игнорирането на Ферит и Мерт в последните 2 епизода. Мерт дали има и 2 сцени с екранната му дъщеря. А пък за обща семейна сцена или снимка да не говорим.
 Профилът на момиченцето качва постове и сторита само с Афра, дори сутринта написа, че щяла да е дъщерята на Сейран, сякаш Ферит не съществува и спомена само Афра в сторито, сякаш няма сцени и с Мерт във фрага. Качва само снимки с Афра, а другото момиче качи с Берил и Ерсин, а това игнорира Мерт.

Всички снимат само Мерт и детето, играещо Тешко са си тръгнали рано днес. Хора, които са пред имението пишат, че единия идва(Афра), а другия си тръгва(Мерт).
Дори момиченцето е дошло днес след като си е тръгнал Мерт.

Тино,надали игнорират Мерт,респективно Ферит.Просто сценаристите са ударили балтията на Феро.
Мии, за мен, майката на момиченцето, която поддържа профила ѝ, умишлено игнорира Мерт. Ама сигурно, щото не е получила подаръци от него. Е поне да знаем, че това дете баща няма и Мерт не е главен в сериала.
Ами, да, имаше и с момичето Зехра и с малкия Тешко. Значи проблемът не е в него и в това, че не умее да се разбира с деца, примерно.

# 422
Не ми харесва игнорирането на Ферит и Мерт в последните 2 епизода. Мерт дали има и 2 сцени с екранната му дъщеря. А пък за обща семейна сцена или снимка да не говорим.
 Профилът на момиченцето качва постове и сторита само с Афра, дори сутринта написа, че щяла да е дъщерята на Сейран, сякаш Ферит не съществува и спомена само Афра в сторито, сякаш няма сцени и с Мерт във фрага. Качва само снимки с Афра, а другото момиче качи с Берил и Ерсин, а това игнорира Мерт.

Всички снимат само Мерт и детето, играещо Тешко са си тръгнали рано днес. Хора, които са пред имението пишат, че единия идва(Афра), а другия си тръгва(Мерт).

Тино,надали игнорират Мерт,респективно Ферит.Просто сценаристите са ударили балтията на Феро.
Мии, за мен, майката на момиченцето, която поддържа профила ѝ, умишлено игнорира Мерт. Ама сигурно, щото не е получила подаръци от него. Е поне да знаем, че това дете баща няма и Мерт не е главен в сериала.
Ами, да, имаше и с момичето Зехра и с малкия Тешко. Значи проблемът не е в него и в това, че не умее да се разбира с деца, примерно.

И откъде знаеш че няма никакви сцени, дадоха само един фраг, епизода е цели 2 часа, другото нещо което е това че сега няма снимка не значи че няма да има скоро. Майката на момиченцето си поправи пости и написа Ферит

# 423

И откъде знаеш че няма никакви сцени, дадоха само един фраг, епизода е цели 2 часа, другото нещо което е това че сега няма снимка не значи че няма да има скоро. Майката на момиченцето си поправи пости и написа Ферит
Нормално да се поправи, като я критикуват. Мерт има ден и половина сет в имението, като само един ден заедно с детето. Не е трудно да се досетиш колко сцени имат заедно.  И не съм единствената, която забелязва това пренебрежение към Мерт. В туитър е широко обсъждано, особено като се вижда как профила на другото дете се отнася еднакво към екранните си майка и баща. Можеха поне да изберат дете, което да има и някоя черта от Ферит, като няма да има много сцени с Мерт. Да има поне някакъв баланс. Сейран перфектната жена, майка, студентка, Ферит женкаря, прелюбодееца. Дори детето не прилича на него, никога нищо хубаво не му написаха.

# 424

Нормално да се поправи, като я критикуват. Мерт има ден и половина сет в имението, като само един ден заедно с детето. Не е трудно да се досетиш колко сцени имат заедно.  И не съм единствената, която забелязва това пренебрежение към Мерт. В туитър е широко обсъждано, особено като се вижда как профила на другото дете се отнася еднакво към екранните си майка и баща. Можеха поне да изберат дете, което да има и някоя черта от Ферит, като няма да има много сцени с Мерт.

Не търси вината в другите, когато сценаристите не стават за нищо

# 425
Ами другото момиченце пък не качи снимки с Афра, що така я игнорира? Или не са критикували майка й? Тц тц тц...
За пръв път чувам, че някой игнорира Мерт. Сутринта когато той пристигна на сета, Афра беше в ялъто. Айде стига с това превземане!

# 426
Ехааа, два дни бях много заета, и какво да видя, фраг и то какъв? Какво става тук? 🙃 Връщам се да ви чета.

# 427
Аз пък виждам как постоянно се пренебрегва Афра,ама никой не говори за това,що ли?
Много сте интересна Тино,не била качвала снимки с Мерт,ами представи си,всеки човек има предпочитания,може майката да е фен на Афра,най-вече.И аз видях,че жената се поправи.И браво на Афра,че купи подаръци на всички деца.Никой друг не се сети..

# 428
Тук Ферит е с халка на дясната ръка, където се слага при годеж, пръстена на ага го няма. Когато представи Сейран като завършила бе с ага пръстена.

# 429
Тук Ферит е с халка на дясната ръка, където се слага при годеж, пръстена на ага го няма. Когато представи Сейран като завършила бе с ага пръстена.

Това е отражение от огледалото, на лявата ръка е. Нали и друг път е ставало да има грешка, например когато Ферит спаси Сейран като беше отровена, нямаше годежен пръстен после пак имаше

# 430
  • Ямбол
Добър вечер мацки.Фрага си е хубав да ви кажа и по лошо е имало.Отвличат децата после ги намират и заживяли завинаги щастливи.Всички ще ги натикат в някоя лудницаили пък в затвор и готово.  Общо взето ще е това.Децата наистина да много добре подбрани.Сладурчета ❤️🧿.Да има Сейфер пък другото лъжа 😊 Не остана финала чука на вратата.Ахх ще ми липсва 🥺

# 431
Здравейте!
Не спорете и не се гневете, днес е Благовещение, честит празник!
Може да не се е снимал с детето, защото е болен, пък и не това е толкова вълнуващо.

# 432
Анабел, дано да си права, не съм усетила, че е отражение. Страхът ми е голям.

# 433
Ами другото момиченце пък не качи снимки с Афра, що така я игнорира? Или не са критикували майка й? Тц тц тц...
За пръв път чувам, че някой игнорира Мерт. Сутринта когато той пристигна на сета, Афра беше в ялъто. Айде стига с това превземане!
Ее, изглежда ти е къса паметта. Качи снимка с Афра, дори преди да качи с Мерт.

Ти имаш ли доказателства, че Афра е била в имението сутринта? Щото аз такива не видях.

Нека има предпочитания, но не е професионално, то и Афра не е много професионална напоследък, но тук е много по-харесвана от Мерт. Разликата в обичта към двамата е видна в темата. Най-добре да умира тоя Ферит, за да си отдъхне половината тема.

Специално ти Милена си писала, че гледаш сериала, заради Афра.  Ти, Еванджелин и още няколко не ме изненадвате. Дори обвинихте Мерт за раздялата им и че бил изневерил, но ако се напише обратното ще наскачате.

И можеш ли да ми отговориш с какво е игнорирана Афра - тук, на сет или къде? Защото Афра е близка със всички на сет, постоянно се качват снимки с нея, а някой от екипа да качи снимка с Мерт си е събитие. Дори за РД никой не му честити, докато за Афра се сцепиха да качват сторита.
А пък тук коментарите и лайковете за Афра ясно показват кой е по-харесван и кой е игнорирания.

Не малко потребители написаха, че виждат разлика в Сейфер и енергията на двойката. За мен Афра е тази, която пази дистанция от Мерт и не влиза напълно в роля.

# 434
Тино, снимката с Афра беше фотошоп и си личеше от километри.
Аз доказателства нямам, но момичето което качи Мерт го написа, пък нямам основания да не й вярвам. Написа, че Афра е в ялъто, не успяла да я снима, защото закъсняла.
Останалите ти писания ги подминавам, тъй като е Благовещение Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт