Отговори
# 450

Жив и здрав да е Мерт
Да го гледаме години напред  
Остава ни за сега филмът му
За някакви снимки с деца  няма смисъл да се тревожите толкова Grinning
Те опропастиха героя , който донесе известност и продажби в 130 държави и за който Мерт работи 3 години за 5 мин в еп 89 Та какво са някакви си снимки И въпреки това не можаха да намалят взаимодействието и харесването на Мерт и Ферит
Героят на Афра да не би да не е ощетен Всеки сезон вкарваха ненужни жени на Ферит и отнемаха от главната и роля Ще продължа след финала Да няма негативизъм

# 451
Снимката (а тя трябва да е от финалния епизод), на която е цялото семейство ясно показва, че ще имаме happy end. И това е логично, ако следват историята на прототипното семейство и я карат без екстравагантности. Blush
Така че ... дишаме с усмивка.

# 452
KrasiAnna, така е, каквито и простотии да направи Шнура с образите им не можа да намали обичта на феновете към АфРам. Със сигурност газ пикае от този факт. 😄

# 453
KrasiAnna, така е, каквито и простотии да направи Шнура с образите им не можа да намали обичта на феновете към АфРам. Със сигурност газ пикае от този факт. 😄

Да видим първо финала До последно не се знае какво са измислили Чета доста арабски профили с много добри разработки за комата  Още снощи разгадаха и бяха написали какво ще се случи във  фрага днес Grinning
На Шнура му трябват и Афра и Мерт за международните продажби за да продаде следващите си сериали с тях

# 454
Добре, сега се зачудих и не мога да отговоря на въпросите си...
Мерт има подписан договор за 4 сезон.
4 сезон обаче е нелогично да има, след като ще приложат скок от 20 години.
Съответно по-скоро съм склонна да мисля, че не им се занимава повече да развиват историята и да взимат още пари (защото има такъв потенциал), а по -скоро искат да приключат всичко със сезон 3, който е пълна подигравка с феновете.

# 455

Да видим първо финала До последно не се знае какво са измислили Чета доста арабски профили с много добри разработки за комата  Още снощи разгадаха и бяха написали какво ще се случи във  фрага днес Grinning
На Шнура му трябват и Афра и Мерт за международните продажби за да продаде следващите си сериали с тях

Според мен Шнура ще направи всичко възможно за филм с АфРам, защото знае, че друга такава двойка скоро няма да види.

# 456
През 74 еп Сейран се завърна, след като посети 36 държави, научи се да плува и шофира, завърши обучението си в университета и започна да проектира
През 100 еп., майка на 2 деца, Сейран завършва университет след 5 години изтичане на времето
Изглежда, че дипломата, която Сейран получи със Синан, е фалшива

Та на кое да вярваме сега

Lilia , няма да е филм Ако ще има нещо още с тях заедно е само 4 сезон
А и според мен е по -добре да имат филм по отделно , както има сега  Мерт и да има за Афра .Да има точка на пречупване за да могат да продължат напред в кариерите си

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 21:24 от KrasiAnna

# 457
Значи утре ще е много специален ден за Мерт и за нас като негови фенове.От една страна е добре,че утре завършват неговите снимки.Ще има време да почине малко и да се възстанови преди казармата. Зле изглеждаше днес,явно е много болен,дано до утре да се пооправи малко. Явно на Афи в събота ще е последен снимачен ден.
Вече загубих бройката на промените на финала.

# 458
# 459
Добре, сега се зачудих и не мога да отговоря на въпросите си...
Мерт има подписан договор за 4 сезон.
4 сезон обаче е нелогично да има, след като ще приложат скок от 20 години.
Съответно по-скоро съм склонна да мисля, че не им се занимава повече да развиват историята и да взимат още пари (защото има такъв потенциал), а по -скоро искат да приключат всичко със сезон 3, който е пълна подигравка с феновете.

Въобще не пречи да правят какъвто си решат скок. Примерно правят скок напред от 20 години, а после веднага връщат времето отпреди скока.

# 460
Аз продължавам да мисля,че в началото на 101 епизод,нашия принц ще се събуди в 73 епизод и Сейран ще е бременна.Всичко което прочетох по въпроса,ме води точно към прочутата кома.Всички глупости,несъответсвия,36 държави,мутренски глупости и войни са в главата на Ферит.Само едно не намирам обяснение,макар че в групата посветена на комата го обясняват с вината му към Суна и с това,че Сейран е казала на нея,а не на него...не мога все пак да си обясня,защо ще я сънува,че и да се целува и да мисли за повече...ще видим.

Коментар от тази група,е...ми хората са наблюдателни...

Здравейте , не знам от къде точно да започна , навярно ще съм хаотична като трети сезон , но вие ще ме разберете . Казъм реабилитиран . На вратата на старата къща на Емине имаше номер - 2 . Във втора серия Казъм продаде Сейран за къща в Истанбул . Това много и’ тежеше на Сейран , тя беше унизена . Сега с покупката и подаряването на тази къща за малката Захра ( Сейран) и нейната майка , Казъм израстна , той сам каза : За първи път се чувствам Ага .                             Серпил , мисля , че е в сериала , за да замести Пелин , макар , че на моменти ми приличаше и на Суна .                                          Ферит изпя песента уникално , думите му за стария Ферит , че си е отишъл ( незрял , подтиснат , депресиран …) и се появява новия зрял и уравновесен , пораснал , осъзнат Ферит . Халките на пръстите им се появиха , когато той запя . Сутринта след сватбата , думите им бяха многозначителни , коментирахме ги , но се появиха на шкафа до леглото , още един череп и две глави . Не мога да разгадая смисълът им . Но в погледите им се чете една голяма , осъзната , зряла любов . Как умеят да говорят с очи , не са им нужни думи . Няма ги тяхните заигравки и целувки , целенасочено отсъстват . В началото и в края на епизода за първи път Ферит си спомни нещо , което е от реалността , без да се отиграва . Мисля , че краят беше началото на събуждането . Не случайно , Сейран е вече бременна в сънят му .Думите на Тешко , бяха думи на Ферит преди да припадне Сейран : сънувам ли … Хатуч : мислехме , че първа ще е Суна , а то Сейран . Сейран пак каза първо на Суна за бременноста  , ядосах се ( но това е интерпретацията на Ферит , мисли , че  Сейран е казала за болестта първо на нея ) . Дървото на живота се появи в сиропиталището и върху чашата за кафе на Аби , когато говореше с Орхан , семейството се обединява и разраства . Имаше толкова много елементи , думи , детайли които ни връщат в края на 73 епизод . Обувките с които беше Сейран в бара , бяха от припадъка  и’ . Масата пред , която припадна , сега е в коридора със същото цвете . Суна със синя риза , а обиците присъстваха в целия епизод . Върнаха грима на Сейран . Ифакат освен , че беше с мъжки костюм , на пръста си имаше пръстен с черен камък .  Епизода имаше много красиви моменти , Ферит ще става баща , в очите му имаше толкова радост , благодат , дори благодарност , а любовта струеше отвсякъде .Спирам до тук !

# 461
Цитат
Всички глупости,несъответсвия,36 държави,мутренски глупости и войни са в главата на Ферит.Само едно не намирам обяснение,макар че в групата посветена на комата го обясняват с вината му към Суна и с това,че Сейран е казала на нея,а не на него...не мога все пак да си обясня,защо ще я сънува,че и да се целува и да мисли за повече...ще видим.
Глупостите и несъответствията понякога си имат съвсем простички обяснения. И в живота е така. Blush

# 462
Привет,
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

Единствената ми надежда е щастлив финал.
Заслужаваме го.

# 463
Само да не махнат косата на Мерт в армията 😭😭😭
Какви са тия 20-год скок и Дуру на 20г? Тия изперкаха…

# 464
Момичета, пожелавам ви лека вечер и до утре Simple Smile
Не ми харесва новината, че на Мерт утре му е последен снимачен ден,а другите иначе ще снимат до събота. Кой знае колко ще го има в последните два епизода и какви ще ги надробят. Дано имаме щастлив финал.
Много се надявам утре да имаме хубави видеа от продукцията с Мерт, сбогуване, изпращане и т.н. Ако новината е вярна наистина и утре му е последен ден на снимачната площадка.

Общи условия

Активация на акаунт