Отговори
# 615
Фи, аз мога много сезони да изгледам, стига да има някой качествен да ги пише. Гюнгер остана без работа пак 😁, обаче явно не иска да работи с Онур. Като се сетя само, че покрай развода и оставката му искахме, даже имаше по бюлетините, че съвпадаше с избори в Турция, такива призиви. Ах, на кого ни остави този Гюнгер.

Сега Мерт наистина ли е прегърнал Афра? Само от Гюл ли идва тази информация, или и от другаде?

# 616
Афито и фъстъчено! 🧿

https://x.com/youniera/status/1905010438141555095?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:45 от BELL-

# 617
Fi,  рейтинг 2.5 показва, че няма кой да им гледа ежедневните проблеми. Има и нещо друго. Това, което в първи сезон е вълнувало, радвало, тревожило публиката, в трети вече я прави равнодушна и безразлична. И за да се развълнува отново, са необходими нови и по-силни дразнители. Психолозите наричат явлението "драматична и емоционална адаптация". Иначе казано настъпва скука и си трябва да му разбираш как да държиш вниманието и емоционалния глад на зрителя жив три сезона. А Онур не е гений. Stuck Out Tongue Winking Eye Още повече дизи пазарът им е пренаситен.

# 618
Сташе, Кате, ако следвам разума и по пътя на логиката, съгласна съм и с двете ви, но... все още не мога да се отърся от усещането за нещо гнило покрай този финал.
Много обичам играта "Ами ако...". И така... да поиграем. Wink Ами ако няма скок от 20 години, а Ферит и Сейран са се отдали, вместо на ретроспекции (цял сезон играха на този фронт, така че могат да си позволят малко разнообразие), на представи за бъдещето?! Защо да не стоят в беседката, примерно, и да не си представят порасналите си деца?! Използва ли се този похват в турските сериали? Срещали ли сте го?
Още не съм измислила причината това да се случи така, но клоня към - копнеж за розово бъдеще или нещо такова Simple Smile Това обаче е само копнеж (да не се забравя) и проблемите на ежедневието отново ще ги налегнат, и ще ни загатнат, че още нищо не е свършило. Ето ни вратичка, която си оставят за четвърти сезон. Wink
Само в сериала Присъда съм срещала "Ами, ако ....." и 1- 2 епизода се развиват, ако еди какво си беше станало... Уникално написано и изиграно, надявах се като казаха, че са нови сценаристи, една от тях да е именно тази на Присъда, особено като се заговори за кома, някак в нейн стил ми се стори. Ама не би, намериха 5-тима сценаристи , виждайки за пръв път сериал, че и без въображение ...

# 619
Мерт подарил на всички жени от екипа букети от бели рози и бижута от марката “Пандора” в знак на благодарност и затова че приключват сериала и си казват сбогом.
Мерт и Сара сладост за очите 🥹😍

# 620
гледам отново 3 сезон. Когато знам какво ще се случи, не се ядосвам толкова. В 87Е СейФер работиха за дете. След това май чак след сватбата са заедно. Кога забременя Сейран? За кръвния тест трябва да са минали около 6 дни. Тя започна да повръща на третия ден след сватбата и резултатът е положителен. Суна не бе бременна ден преди близостта между СейФер. След това май с Аби нищо не се е случвало, защото се разбра за ипотеката. Кога забременя Суна? Децата би трябвало да имат няколко месеца разлика, а по вид, като че ли разликата е година. Нещо не е както трябва.

# 621
Добро утро, момичета! 🫶

# 622
Добро утро Kissing Heart

# 623
гледам отново 3 сезон. Когато знам какво ще се случи, не се ядосвам толкова. В 87Е СейФер работиха за дете. След това май чак след сватбата са заедно. Кога забременя Сейран? За кръвния тест трябва да са минали около 6 дни. Тя започна да повръща на третия ден след сватбата и резултатът е положителен. Суна не бе бременна ден преди близостта между СейФер. След това май с Аби нищо не се е случвало, защото се разбра за ипотеката. Кога забременя Суна? Децата би трябвало да имат няколко месеца разлика, а по вид, като че ли разликата е година. Нещо не е както трябва.
Не търсете логика, където няма.  Smile
В последния епизод идват едни хора /сем. Корхан/ вземат Зехра от Дом-а и я водят при майка й - без документи, без служители, хайде доставка до вратата на дете. Абсурд, отдавна гледам само актьорите и играта им и има удоволствие.

# 624
  • Ямбол
Добро утро момичета 🥰.
Не мога да повярвам,че финала на нашата приказка дойде.Дали няма да има изненади като нов сезон ,то знае ли човек вече.Цял сезон чакахме кома,която така и не дойде- некадърни сценаристи какво да се прави.Дано поне видим един красив финал с нашите Сейфер.Благодаря на Афра и Мерт за това,че благодарение на тях сериала ни грабна сърцата на всички нас.Сплоти ни да обсъждаме разпалено всички епизоди.Да изразаваме мнението си спрямо ситуациите в който изпадаха геройте.Обичам ги тези прекрасници 🧿❤️.
Афра и Мерт благодаря ви,че ви има.Вие сте магия,вдъхновение,любов,мелодия.Вие сте нашите крал и кралица  или иначе казано - Сейфер завинаги ❤️  

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 08:18 от roxy94

# 625
  • Яко в Матрицата...
Каква серия беше това! Heart Eyes

Добро утро Simple Smile Да видим днес озетът с какво ще ни изненада.

# 626
Smirk

Рамо в частна болница бил вчера. Сет има днес в ялъто Head Band Малкия Мерт пусна стори сабах сабах.

Аххх Heart

# 627
Smirk

Рамо в частна болница бил вчера. Сет има днес в ялъто Head Band Малкия Мерт пусна стори сабах сабах.

Аххх Heart

Това ще бъде най-тъпият финал в историята на сериал, който се продаваше в толкова много държави, поне онзи Онур ни дължеше смислен и хубав финал след всички гадории в 3 сезон

# 628
Добро утро! Понеже за подскоци във времето става дума и се споменава и "Присъда", пак си мисля, че няма никакъв проблем със скока във времето. Примерно в "Присъда" дават надпис - еди-колко си години по-късно, а след няколко кадъра нов надпис - еди-колко си години по-рано и правят пълна ретроспекция.  Така че не е в това проблемът. Според мен той е другаде. Като са захванали да разказват приказка за любовта, е трябвало да си дават сметка, че дори и най-вълшебната приказка от този род си има логика, етапи и т.н. Та нима приказките за принцове и пепеляшки не свършват с това, че двамата живели дълго и щастливо без обаче да се описва как точно се случва това? И не е случайно, защото след първоначалния взрив следват други етапи, които може и да изглеждат по-прозаични, но и те са част от живота. Затова е трябвало сценаристите или да приключат приказката за златното момче и неговата изгора овреме или да продължат, но променяйки акцента, фокуса, а това никак не е лесно. И за мен "Присъда" е добър пример в това отношение, а сценаристката е на светлинни години от нашите петима. Да, може и да няма подобна любовна магия, но има стегнат и динамичен сюжет и достатъчно емоции от всякакъв вид. Трябва да решиш какво искаш да покажеш и да кажеш в крайна сметка, като са захващаш с подобна работа. Ако не знаеш, не се захващай въобще.

# 629
Добро утро. Аз Четох,че  тази жена с ,която се е снимал Мерт е мед.сестра. Бил е в болницата за преглед за армията.

Общи условия

Активация на акаунт