Отговори
# 660
Бел  , той Тешко директно се  телепортира
А   порасналата му версия изглежда по -голям от Ферит  За 20 г никой не мръдна само Тешко и Сара Grinning

Уж празнуват,  а всички в черно

# 661
Тук например Ферит е срещу Сейран, но го изрязали нарочно Grin

# 662
Когато идиотите от ОГМ не снимат заедно СейФер!

# 663
И тази снимка пооправили Grinning

# 664
  • Яко в Матрицата...
Уникални снимки на ... АбСун JoyJoyJoy

Комедията се вихри с пълна сила в реал и сериал, да не си разваляме пролетното настроение. Сериалът ще прикличи (дали?) преди ретроградния Меркурий, така че дръжте се здраво, мацки Sunglasses

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:34 от Reni 🧿

# 665
Още малко снимки от феновете Simple Smile
Ако повтора някой,моля да ме извините

# 666
Ей тая снимка е топ! 🤣🤣🤣

# 667
Здравейте, момичета!

Кюнефето намеква, че е имало снимки и на друго място. 🤔

# 668

🤍♾🧿🧄🪬

# 669
Благодаря за снимките и превода на озета. 🌹 Абсолютно съм убедена, че Шнура нарочно не позволява да се сложат общи снимки на Сейфер, както и техни с децата. Перфектно знае, че това ще вбеси феновете и ще започнат да коментират, а болния му мозък ще получи така жадуваното взаимодействие в социалните мрежи. 😵‍💫 Абсолютен откачалник. Не знам как и АфРам и ние изтеглихме късата клечка баш тоз лудия да взема решенията. 😭

# 670
Благодаря за снимките и превода на озета. 🌹 Абсолютно съм убедена, че Шнура нарочно не позволява да се сложат общи снимки на Сейфер, както и техни с децата. Перфектно знае, че това ще вбеси феновете и ще започнат да коментират, а болния му мозък ще получи така жадуваното взаимодействие в социалните мрежи. 😵‍💫 Абсолютен откачалник. Не знам как и АфРам и ние изтеглихме късата клечка баш тоз лудия да взема решенията. 😭

Lilia, не се кахъри, да влачи Шнура взаимодействие.Още една седмица.После и на челна стойка да стои ще го види през крив макарон.А Афи и Рамо ще стоят на върха още дълго време.Ясно е,че изненада за финала ще има,дано имаме късмет да ни усмихне.

# 671
Афитооо! 👑 10,2М 🎉🎉🎉

# 672
  • Яко в Матрицата...

Честито на Шнура и Стар ТВ! Днес турският орган за защита на конкуренцията е направил едновременни акции в офисите на канала и ОГМ. Намерили са договор за 5 години за ексклузивно съдържание от ОГМ, подписан преди 3 години. За този период освен с ОГМ каналът е работил само с ТМС Филм.

# 673
Да му излекуват лудостта на тарторът! 😜
Нагито! 😝

# 674

Честито на Шнура и Стар ТВ! Днес турският орган за защита на конкуренцията е направил едновременни акции в офисите на канала и ОГМ. Намерили са договор за 5 години за ексклузивно съдържание от ОГМ, подписан преди 3 години. За този период освен с ОГМ каналът е работил само с ТМС Филм.

Каква хубава новина.😜

Общи условия

Активация на акаунт