Любители на кучета - 150

• 21 621
  • 720
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Берга се е опънала като струна и е извадила един пренебрежителен поглед, гледа ти акъла. И си вика - ако си мислиш, че с това ще ги опазиш... Joy
Ако се съберат моята Зара, Берга, Рая и Буря, със сигурност ще ги дават по новините. В състояние са да срутят блок.
Ха, ха, ха ,ха, и тогава идва синът ми и с "оня" глас извиква: "Стой на място!" /За по-старите в темата е позната историята със служителя на А1 Satisfied/
Във второ действие домоуправителят пада от балкона - стреснат Laughing и ми носи левия чехъл...
Не мога да спра да се хиля, а съм сама в офиса и ако влезе някой....

ПП При нас нагръдници не виреят, освен на разходка - Рая изяде 13 каишки на Буря, докато се сетя да ги махам в двора. Това в началото, когато ми казаха "вещи" кучкари, че трябва да са с каишки, за да свикват. Колко ми е бил акълът преди 3 години...  Sob

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 14:26 от galenaa

# 16
Здравейте! Досега ползваме срещу бълхи и кърлежи хапчета или пипети, но с тях кучето мъкнеше кърлежи и като го ухапят, тогава умираха. Сега пратих мъжа ми да вземе нещо с репелентно действие, заради бебето те му дали от онези ултразвуковите висулки за кайшката. Ползвали ли сте такива, има ли ефект? Че кърлежи те били плъзнали вече...

# 17
  • Враца
Ехаааа, Вачко на корицата!!! Така е застанал, сякаш за там е позирал!
Благодаря!  Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ето го, кръчмарското куче, вече в България:

# 18
  • Варна
Абе вие къща имате ли си? Или си живеете всеки ден в някое заведение? SatisfiedSmileSmileyWink

# 19
  • Враца
Ама , по пътя , трябва нещо да се яде . Simple Smile

# 20
Sivi да ме извинява ама не му е сложила правилната снимка на Вачи. Той е кръчмарско куче, все глезен по заведенията, как ще му сложи една обикновена снимка. Благородно му завиждам на Вачи.
Мери другото куче е страхотно Heart
Тези пискащите съм взимала за комари ама не са ми вършели работа, даже когато това пискаше имаше повече комари все едно ги привлича.
Звездичка тази инжекция е нова и не знам ще има ли някой да изкаже мнение, на мен честно казано не ми се вижда много удачна за цяла година да има действие ама знам ли?

# 21
Арес още го е страх от други кучета, въпреки, че преди да го вземем е живял с още десетина френски булдога. Но страха приключи като видя една красива Бела - йорки. Направо се влюби 😱

# 22
Благодаря,мила Сиви за местенцето ни! Малчовците са превзели темата,до един - големи сладури!Моето момиче стана на 18, а Лори беше навсякъде с кака си,да празнува...     Ето го резултата от купоните

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:02 от Roo Roo

# 23
Дейзи в парка

Отнесохме се на ръце,  поседяхме на пейката и се върнахме на ръце. От неделя вече ще я пускам и да върви, че тогава прави 10 дни от ваксината. Дано е хубаво времето.

# 24
  • Враца
Колко нови кученца Heart Heart Heart  Мнооого са сладки, бебешорчетата.

Лори, може да си излиза с Вачи, той знае , повечето заведения за хранене наоколо. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Арес ще си намери много приятели, макар че, те булдоГчетата са малко грубиянчета Heart

Дейзи, как кротичко си седи, неопознала още изкушенията и лакомствата, дето дебнат наоколо... Simple Smile 

Кучето на Petya.P01 е великолепно! Как се казва? Simple Smile

# 25
  • Dublin
Благодарим за новата тема.
новото любимо място на Попи, когато е слънчево.

# 26
vmarinska Арес се казва и той.
От какво сте най-доволни срещу кърлежи. То всъщност при вас сигурно няма толкова, ама при нас докато се сетят да напръскат обикновено е след дъжд качулка.

# 27
  • Пловдив
и ний да си платим данъка

преоткрихме кокала Kong. Луканката ги пощръкли и двамата

# 28
  • Варна
Хахаха, Мери, много е сладка.
Онзи ден Каду ме ближе по лицето и Бориса скочи и направи същото като Каду.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 00:06 от esstela

# 29
  • тук-там
И аз благодаря за уютното местенце на Сиви!
Моето момиче обърка баща със син и е награбила Нъки, все едно е Локи. А той стои като едно голямо бебе:

Между другото, моите се кротнаха след 2-та година. Но пък ги разхождаме дълго всеки ден.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 07:54 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт