То не знам кое е по-добре - да се чисти или да не се чисти. Моето първо куче беше момиче и като се разгонеше беше едно непрекъснато близане, ама и гащи не търпеше и си ги сваляше и после като дойдеше да иска да ме ближе и мен ми ставаше лошо. Ева поне седи с гащите.
За агресивните кучета мен ако питате хич не ме вълнува размера им. Докато гледах предния кавалерчо едно дребно пинчероподобно му се нахвърли директно на гръкляна. Спаси го само много козина. Да не говорим за времето след като беше прекарал инсулта и имаше сърдечен порок и не трябваше да се плаши и вълнува. Всякакви ръмжащи и лаещи насреща му ме ужасяваха.
Ето сега една приятелка си взе ши тцу от OLX. Потрисам се от мисълта какво ще излезе от това куче. Да не говорим, че в студентските години същата тази и съквартирантите й имаха такова куче и накрая го подариха. Дано само и това да го изпрати някъде. А съм и сигурна, че нито е чела нещо, нито се е интересувала за грижите за козината.
Не обичам да си меря “капацитета”, но всъщност съм дипломиран кинолог и малко или много съм капацитет.