Избор на телефон - 3 тема

• 16 094
  • 467
  •   2
Отговори
# 15
Тинкърбел: ако е пак моторола MOTOROLA EDGE 50 FUSION, 512 GB, RAM 12 GB
Препоръчвам  в средния клас Samsung Galaxy A55 с 5 години софтуерна поддръжка. Вземете варианта с 256 GB.  И друг вариант с-по-добри камери и процесор GSM SAMSUNG GALAXY S24 FE или Honor 200.

# 16
до 250 лева, какво ще препоръчате?
Да си преосмислиш бюджета. Майка ми е с телефон в тези ценови граници защото държеше да е със смартфон.
Няма да казвам защо...

# 17
  • Somewhere far away
Е сори но за  250 лв няма читав телефон на пазаара в днешно време.

# 18
Ако не е смартфон , може да се избере до 250 лв.

# 19
Аз търся евтин телефон, до 250 лева, какво ще препоръчате?

Ако държите телефонът да бъде нов:

https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smart … 1E0001PL/p/503521 - Motorola G24 Power, голяма памет - 256 GB, 6000 mAH батерия.

Иначе вижте и в OLX, често пускат телефони, които са получени при преподписване, запечатани или отворени само за снимките за обявата.

# 20
Ами, има и нови телефони на тази цена:
https://www.emag.bg/smartfon-xiaomi-redmi-14c-256gb-8gb-ram-blac … jeu/pd/DR2PG1YBM/

Даже са и смартфони Joy

# 21
Моя телефон си го купих преди 1година, Honor Magic 6 Pro. Избрах го след четене по форуми, гледане на сравнения в ю туб. Не бях ползвала марката, нито huawei с които бяха дъщерна фирма.
Доста хвалебствия имаше за камерата, за батерията, за здравината на дисплея и в първия ден в който го пуснаха в Зора, бях там и купих едната бройка от две в наличност.
Като съм го купила си го ползвам, върши ми работа и надявам се още поне 3 години, но не можа да ме впечатли.
Някак си очаквах по - голяма разлика да видя от този и xiaomi -то, което ползвах преди това, при положение че цената на този беше 3 пъти по - висока.
Единствено Honor-a е със 100w зарядно и се зарежда за половин час, което е чудесно.
Иначе дисплей, камера, издръжливост на батерия...не виждам кой знае каква разлика.

# 22
  • София

При това с доста прилична батерия. При мен може би това е водещото, не мога постоянно да стоя вързана за зарядното, искам да знам, че имам една добра батерия.

Аз съм с xiomi red me 13 pro и съм супер доволна по отношение цена - качество.

# 23
Телефона ми трябва да е не по-голям от ръката ми,и да е не по-скъп от 150,170€
Не за друго,ама на работа дисплеите ги рупам като солети..и военен смартфон да взема,пак ще го счупя...да имам всички защити и пак не помагат...

# 24
  • гр. София
Доскоро избирах телефон до 500лв, което ми хареса, като гледам и камерата да е добра. Правя много снимки. Последният, който взех преди 3 години точно беше 600лв - Samsung Galaxy A53 5G. По принцип се съобразявам най-много да е добро съотношението цена/качество.
Тъкмо днес покрай пътуване се заговорихме с ММ за есим и че телефоните ни не поддържат (той е с Motorola g50) и решихме следващите да са такива.

# 25
  • Мадрид / София
Бях си взела есим преди време, но ме предупреди оператора, че може да не се получат ввички съобщения. Имайте ги предвид. Аз мойта есим я върнах по тази причина и си спестих едно допълнително месечно заплащане за нея. Не че е много, но събрано с другите дължими суми се отразява в края на краищата.

# 26
До 250 лева Motorola или Xiaomi. Гледате с повече памет и вътрешна и Ram. Ram 6GB и нагоре, вътрешната поне 128 gb. Андроид версия 14 или 15 - за да е нов модела. И пак да повторя от предишната тема: не купувайте от олх Самсунг взет на изплащане.
Телефона до 250 лева ще ви работи добре поне две години. Приложения се обновяват и стават все по-тежки. След време ще се усеща забавянето. Ако се ползват само няколко приложения за социални мрежи и съобщения и не инсталирате ненужни приложения- няма да имате проблем и с доста повече от двете години. Но това е плюс на андроид, че има във всеки ценови клас нови телефони - имам познати купуват за децата айфон втора употреба само и само да е с ябълката.

# 27
Да задам един технически въпрос. Часовникът на смартфона ми е този на мобилния оператор и избързва с невероятните поне двадесет минути. Самият смартфон има ли собствен часовник и може ли и как да го превключа на него?

# 28
Искаш да кажеш че мрежата на оператора ти работи цялата с неверен часовник ли?
Иначе виж си настройките и изключи да се синхронизира, щом държиш, но така написано звучи много странно. Кой е операторът?

# 29
С карти и на трите мобилни оператора съм нямал до момента проблем с часовника. Синхронизира се без проблем с точно време. Вижте да не би пък да ви е махната отметката за синхронизиране. Или пробвайте да я махнете тази отметка и задайте ръчно времето. Така ще разберете. Пробвайте и с отметка за часовата зона

Общи условия

Активация на акаунт