Избор на телефон - 3 тема

• 20 756
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
стисни зъби, ако можеш и вземи хонор 400 ( без лайт). Лайт версията си е като твоя самсунг, докато другия има добри камери( основната има оптична стабилизация) и процесор.
за прехвърлянето на данни няма да имате проблем

# 496
Айфон 15 ли прави най- хубавите снимки? И къде да гледам за цена под 1000лв

# 497
  • София
Какво ще ме посъветвате - Самсунг S23 или Айфон 13?

# 498
айфона има много добър запис на видеоклипове, в снимките андроид е малко по-напред. но всичко е субективно. колкото ревюта да изгледате, най-добре на живо и каквото ви харесва.
айфон 13 вече батерията дали държи на 3-4 години? s23 e на 2 години модел - за мен мисля е по-добър

# 499
Къде може да се намери такъв? Аз вече и 15-ка не виждам почти никъде да предлагат.

# 500
  • София
Във Флип.бг

# 501
Къде може да се намери такъв? Аз вече и 15-ка не виждам почти никъде да предлагат.
15 има на много места - в Ардес, Ситител и istyle погледнах, има. В Ситител има и 13.
Говоря за нови телефони.
Във Флип са втора употреба.

# 502
  • Враца
Айфон 15 ли прави най- хубавите снимки? И къде да гледам за цена под 1000лв
Ако можете да добавите и още малко парички, 15 про прави страхотни снимки и видео. Минах на него от С23 и усещам поне за мен голяма разлика.

# 503
Моля за мнение за Z FLIP 7 - батерията колко държи, снимки .... всякаква информация, доволни ло сте във времето от него ?

# 504
  • Разпиляна във въображението
Сега покрай Черен петък се заглеждам по офертите. В момента съм с Моторола Adge 20. Искам повече място, по-бърз, добри снимки, когато не съм с фотоапарата си,  т.е. с по-добри параметри от настоящия. Използвам го основно за социални мрежи и не играя много игри. И да е бюджетно. До към 1000 лв. Simple Smile Загледах и HONOR, Xiaomi Poco X7 Pro 5G Dual SIM, Doogee S200 Plus ... Но последните са ми непознати като марки, не съм се сблюсквала и малко съм традиционалист. Но колко да бъда още.
Държа да е с две сим карти.

Скоро питах за ММ телефон и ЧревоУгодник ми препоръча Poco моделите.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 09:25 от Miriel

# 505
В света на смарт телефоните и Xiaomi, и Honor са много известни брандове. Смело взимайте, който Ви хареса повече. Аз лично гледам да са със Snapdragon 8 процесор. В това отношение Honor 200 Pro би се вписал в бюджета.

# 506
Poco X7 Pro е геймърски телефон с посредствена камера, предимствата му са мощния хардуеър за дълги игрови сесии и разумната цена.

Xiaomi 14T е миналогодишен модел, но има добра камера и малко по-оптимизиран софтуеър от Poco. 14T Pro ако ви се дават малко повече пари. HONOR 400 Pro ако го намалят някъде достатъчно, понеже редовната му цена е към 1400 лв в момента.

Samsung Galaxy S24 FE или Google Pixel 9 също са миналогодишни модели, но имат анонсирани 6 години софтуерни ъпдейти и камерите им са добри.

# 507
Сега покрай Черен петък се заглеждам по офертите. В момента съм с Моторола Adge 20. Искам повече място, по-бърз, добри снимки, когато не съм с фотоапарата си,  т.е. с по-добри параметри от настоящия. Използвам го основно за социални мрежи и не играя много игри. И да е бюджетно. До към 1000 лв. Simple Smile Загледах и HONOR, Xiaomi Poco X7 Pro 5G Dual SIM, Doogee S200 Plus ... Но последните са ми непознати като марки, не съм се сблюсквала и малко съм традиционалист. Но колко да бъда още.
Държа да е с две сим карти.

Скоро питах за ММ телефон и ЧревоУгодник ми препоръча Poco моделите.
Ако е Poco, F сериите. Poco F7 е добър вариант. F7 е поне 30% по-производителен от X7.
Doogee в никакъв случай.

# 508
Имаме poco x7pro от юли месец и сме много доволни. Телефона лети до сега не е забивал.Преди 20 дена купихме още един по цял ден се рови в нета и се гледа нещо държи по ден и половина а първия почти два дена нормална употреба. Усеща се като премиум модел в ръката за цена около 600 и малко лева сме супер доволни и от двата. dimensy 8400utra се справя отлично и е малко по бавен от по горе споменатия снапдрагон 8s gen 4 но като потребителско изживяване почти не се усеща. Сега погледнах от 16 часа от които 10 са седене в фейсбук батерията е на 48%. Всичко казано е за информация никой не агитирам!

# 509
  • Асеновград
За бързото зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт