Избор на телефон - 3 тема

• 29 474
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Глас за Самсунг.

# 751
Samsung и според мен. Знам, че ЧревоУгодник ще ни репликира, но за мен интерфейсът на Xiaomi е ужасен, имат изскачащи реклами при отварянето на което и да е приложение. Иначе са издръжливи. Била съм с техни апарати по 3 години, без да се усеща промяна в качеството на батерията. Но за мен е важна не само издръжливостта, а и интерфейсът.

# 752
+1
Не харесвам Самсунг, но пък Шайоми хич.
И от двете марки имам като странични телефони (основният ми е друг). Шайоми е много по-дразнещ.

# 753
Абе и аз клоня май повече към Самсунг. Вече 4 години ползвам друг техен модел и съм доволна,но батерията вече издъхва. Чуденето ми е основно заради по-доброто ревю на х-ките на камерата на Шаумито.

# 754
Този модел на Samsung предлага 7 години софтуерна поддръжка, докато на Xiaomi предлага 5/6 години софтуерна поддръжка. Това също е аргумент в полза на Samsung. Иначе за камерите не знам. Но в средния клас телефоните на Xiaomi са с "внушителни" характеристики от сорта на 200 MP, а снимат ужасно. Докато Apple са с доста по-скромни мегапиксели, а са с най-добрите камери. Така че цифрите не са меродавни. Казвам го като човек, който също в миналото се е подлъгвал по идеални характеристики на хартия. Heart

# 755
Благодаря ви, Самсунг ще е. Имам и смарт часовник на същата марка (не,че е от значение), та няма да изневерявам. Grinning

# 756
Категорично Xiaomi 15T Pro.
Много по-добрия избор. Бърз процесор, много Рам(което е от същественно значение), Андроид 16 с пидръжка за 6 год. 3год.гаранция от официалния им магазин.А камерата е фантастика, Leica е уникална,в това отношение.
Самсунг, единственното което се сещам е самото име, нищо друго.

# 757
Благодаря ви, Самсунг ще е. Имам и смарт часовник на същата марка (не,че е от значение), та няма да изневерявам. Grinning

Смарт часовниците на Самсунг мисля не правят връзка с други телефони, така че и това има значение.

# 758

Смарт часовниците на Самсунг мисля не правят връзка с други телефони, така че и това има значение.
Android часовниците с всичко се свързват. Нямат никакви ограничения.

Общи условия

Активация на акаунт