Кератинова терапия за коса

• 2 094
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Приятелка е много доволна Keratin Studio
София, ул. Борис Арсов 9

# 16
Здравейте, аз съм си правила сама вкъщи на Алфапарф кератинова терапия. Комплекта за едно нанасяне е в розова кутия. Моята коса е чуплива, бухнала и безформена и небоядисвана. Вече един месец съм след терапията и косата ми е осезаемо права, но не като след преса, а като след изправяне със сешоар и четка по-скоро. Аз лично съм доволна. Третирах я на 190 градуса, а зоната около лицето на 230, която съответно е и по-права.

# 17
Здравейте, миналата година се оплаках от поражения след кератиново изправяне при keratin_by_zigman, косата ми опада, продуктът жестоко лютеше на очите при нанасяне и по време на самото изправяне.
Предполагам използват кофти продукт, защото година по-късно се престраших да отида на друго място и да си пробвам късмета, защото в жегите бухналата коса не се търпи. Избрах Elita в София и мога да кажа, че съм много доволна. Терапията не ми залепи косата за лицето, има си обем, но я приглади перфектно. Не лютеше на очите, при изправяне пушека също не дразнеше. Предполагам е по-лека формула, но на моята коса пасна чудесно, така че препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт