Подхождате ли си с вашия партньор по външния ви вид?

• 2 658
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
И двете теми на авторката ме шокираха. Дано са пързалки, че иначе страшна работа.

# 16
Конкретно на детето, спокойно бих му обяснила, че това което говори е много невъзпитано. Явно около него няма възрастен, който да го научи на елементарна комуникация с непознати, жал ми е за такива деца.
Иначе, никога не съм се замисляла дали си подхождаме на външен вид. Нито за нас, нито за други двойки. Важно ми е хората да си подхождат по други критерии.

# 17
По-добре така, отколкото да мислят, че вие сте му майка. И такива случаи има.
Аз не разбирам, защо мъж ще се дразни, че жена му изглежда млада. Тези мъже, които аз познавам се надуват от гордост, някой като направи подобен коментар.
Какво има толкова да си подхождате на външен вид и защо?
По-добре е умствено да си пасвате.
Е,.ако някой в двойката се е запуснал и води нездравословен начин на живот и му личи, това е друг въпрос. Тогава проблемите са други.

# 18
И двете теми на авторката ме шокираха. Дано са пързалки, че иначе страшна работа.
😁обидих се и на този коментар😁

# 19
Обаче друг ден бяхме на кафе с него и едно дете дойде и ни каза,че не си пасваме и че той изглеждал като баща ми до мен.

Сериозно? Идва непознато дете и ви заявява това, което си написала? И колко годишно беше това дете?
Този път пресоли манджата...

# 20
Да, подхождаме си Grinning

По-голям е, но моите познати, които не знаят на точно колко години е, винаги му свъкват годините до моите Joy

# 21
Подхождаме си, да. Аз съм по голяма, но той пък рано побеля и външно не личи, че е по - млад от мен. Иначе аз съм ниска и дебела, той е висок и слаб. Айде, слаб вече не е, но да кажем строен 🙂 Имаме симетрия във външния вид, добре изглеждаме като двойка.
Но отдавна не ми дреме кой какво мисли за нас и как изглеждаме в очите на околните. Млада си, затова се впечатляваш толкова.

# 22
Постовете на авторката са покъртителни за възрастта й. Expressionless

# 23
  • Банско
Подхождаме си супер много. 15 години сме заедно и се надявам още много да сме така. Разликата ни е две години, но и на двамата ни казват, че изглеждаме доста по-млади.

# 24
  • София
Постовете на авторката са покъртителни за възрастта й. Expressionless
Чак си смених аватара от мъка.

# 25
Хората винаги ще говорят и обсъждат.
Ако вие сте щастлива и си обичате партньора, няма да ви интересува какво говорят и мислят хората.
Имам позната много фина дама, на 35  години нежна и слабичка.
С мъжът й обаче имат доста години разлика и той остаря сякаш изнеднъж.
В училище се шушукаше, че дядото идва да взима децата.
На нея не й пука, защото се гордее с избора си.
Ако теб те притеснява нещо, явно това не е твоят човек

# 26
  • София
Аз имам приятелка - по-пълничка е, а мъжът й е от слабия, жилав тип. И те са търпели коментари и то доста по-грозни.
И се сетих за едни инфлуенсъри в същия стил - тя си е направо plus size, а той е мускулест мачо. Там пък в коментарите в Instagram какво става, лелеееее!
Ако седнат тия хора да се кахърят, не ми се мисли. Ама не им пука и така трябва.

# 27
  • Поморие
Аз съм на 27, но непознати ме питат дали съм ученичка и съм нисичка. Съпругът ми е на 33, изглежда на възрастта си, има си нормален ръст.
Една позната ни видяла на улицата с него и казала на майка ми, че ме е видяла с баща ми на улицата. Обидих се и не казах нищо на мъжа ми.
Обаче друг ден бяхме на кафе с него и едно дете дойде и ни каза,че не си пасваме и че той изглеждал като баща ми до мен. Направо изчезна усмивката на ММ след това.
Имам си много познати, които не си пасват външно, но от много години са заедно.
А преди много години се бях разделила с едно гадже, една приятелка беше казала и без това стоеше много дебел до теб.
Не слушайте хорското мнение! Аз от чуждо мнение добро не съм видяла. Животът си е ваш, не го живеете за другите, а за да сте щастлива вие.
На мен например мъжът ми е казвал, че съм прекалено (спрямо него) официално облечена, докато той предпочиташе ежедневното облекло в повечето случаи и като бяхме гаджета даже веднъж заради това си беше тръгнал към тях.
Иначе от хората сплетните бяха за това дали ще имаме второ, дали сме се развели, дали сме се събрали и то все от негови фалшиви приятелчета дето го гледат от високо и с насмешка, а той мислеше, че са от мои бивши, защото не иска да признае факта, че доста хора не го уважават.
Мислели са и такива невероятни интриги за нас, че направо ми се ще да беше нещо от сорта на това кой пред кого дали изглежда слаб, дебел, дребен и т.н.
Най-добре човек внимателно да си подбира средата.

# 28
  • София
В момента нямам партньор, но по принцип съм доста суетна към външен вид и ми харесва да си подхождаме с човека до мен.

# 29
Това няма нищо общо,че ме интересуват коментарите с партньора ми. Аз го приемам така и той мене така. Притеснявам се, защото съм неуверена към себе си.
От много години всеки непознат ме мисли за дете, когато бях на 20, една роднина също ме помисли за малка и ми каза, че ако не ям много, няма да порасна. Така се бях обидила и разревала.😃 На места, където полицаите проверяват, ми искаха разрешение от родител, а аз отдавна бях пълнолетна.
В соц.медии коментират какво ли не. Преди години се бях снимала с моята котка и понеже котката беше по-близо до камерата изглеждаше колкото мен.
Както в тази снимка, главата и изглеждаше колкото моята глава на снимката, понеже беше по-близо. Една роднина пак тръгна да ми напише, как е станало това, котката изглеждала по-голяма от мен и всички видяха коментара и.

Общи условия

Активация на акаунт